Jump to content

felicyti

Потребители
 • Content Count

  444
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

felicyti last won the day on April 26

felicyti had the most liked content!

Community Reputation

1,176 мочи

About felicyti

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday March 3

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Поморие/Бургас

Recent Profile Visitors

3,546 profile views
 1. Ммм да, не се учудвам! Дано има как да се насладим и ние поне на няколко кадъра от изложбата. В instagram открито показва страстта си към фотографията и напоследък е доста активен там. В момента гледам Traveler, тв шоу снимано съвсем в края на 2018 и началото на 2019 г., в което си партнира с Lee Je Hoon. В предаването си личи колко много обича да запаметява красивите гледки от пейзажи, има усет към актовата и street фотография. Става в 5 часа сутринта, за да хване изгревът на слънцето, който за малко да му избяга, че се обърка откъде би трябвало да изгрее. Предаването е забавно, дава информация за това какво трябва да направи, какво да посети и да види един турист в Куба, а и начина по който двамата си правят екскурзийката е по-авантюристичен. Лично за мен, след видяното, Куба определено отпада като дестинация, която да посетя. Ето тук може да се гледа цялото ТВ Шоу с английски субтитри.
 2. Филмчето с онлайн опция за гледане : тук
 3. На есен на човек му се доседява малко повечко вкъщи, а на мен ми идва музата да си рисувам. Една рошава УСМИВКА от мен.
 4. Сега ако и още някой гласува, за да не съм сама на хорото ще супер.
 5. Прекрасен сериал, изгледан на един дъх от първи до последен епизод! Страхотна актьорска игра, просто съм очарована от каста. Моментите на тънка психологическа манипулация и думи закотвящи корени в съзнанието на героите бяха прекрасно пресъздадени. Атмосферата на целия сериал беше мистична и наелектрезираща. Много съм доволна от играта на Park Bo Gum, тъй като за първи път го виждам в такава светлина, а главния актьор си е пиршество за очите. Малката роля на D.O. също не е за подценяване, и отново съм изключително впечатлена от присъствието на Choi Won Young. Този актьор присъства в много сериали, и винаги прави запомнящи се роли. Просто за мен е невероятен. Главната актриса също имаше отлично присъствие. Сериалът е лесен за възприемане, няма много сцени на изненади, но явно режисьорът си знае работата и го прави да е супер зарибяващ и увлекателен. Историята е интересна, психо-трилър с лека нотка на романтика, която беше адекватно изявена. Имаше химия. Случаите, по които работеше екипът, ми бяха много интересни и емоционални, всички бяха обвързани със семейството и различните гледни точки. Финалът на пръв поглед ме изненада, но пък като се успокои човек от еуфорията покрай сериала и си ги навързва нещата: Съжалявам, че отлагах гледането на сериала с месеци. Според мен си заслужава не само заради историята, но основно заради актьорската игра. Благодаря отново, за превода.
 6. Ами може би Вариант 2. Ще взема да вметна и защо: при първи вариант, по-засиления контраст определено спира погледа върху прекрасното небе, но пък и зеленината долу в ляво също става като главен обект от композицията. За това при втори вариант, нещата са по-туширани и главно действащо лице остава красивото небе и дърветата
 7. Да, счупили са се видеата. Ще го кача наново. Готово, ето новият линк.
 8. Изгледах го! Много симпатично и разтоварващо сериалче, направо си е глъдка позитивно настроение. Върви леко и не усещаш как се изнизват един по един епизодите. Комедията беше представена по много сполучлив начин, магията е в умерени количества, само романтиката ми беше малко. Героите бяха много приятни, красиви и в същото време големи образи. Лелята беше уникална с този бретон, а приятелят на Модем, Ъп-голяма скица. Много съм се смяля в момента когато Много се изненадах, когато излече, че Шефът на Модем Историята с бащата на Лайт беше тъжна, но там може да се поспори дали в миналото, решението което е направил баща му е било правилно... Финалът ме накара да се усмихна и да се огледам за хората са около мен, да си припомня колко скъпи и ценни са те за мен! Благодарности за преводът!
 9. Филмът вече и с онлайн опция за гледане във vbox: ТУК .
 10. Линк към пълна плейлиста с видеата, за гледане онлайн на филмчето.
 11. Филмът, с обновена опция за онлайн гледане във vbox.
 12. Нова плейлиста за онлайн гледане на филмът: ТУК .
 13. Тази щуротия e с нова плейлиста за онлайн гледане във vbox.
 14. Филмът e с обновена плейлиста за онлайн гледане във vbox.
 15. Много естествена и великолепна във всяка една от ролите си. Последно я гледах в Kim Ji Young: Born 1982, където макар и за краткото й присъствие, тя го прави да е запомнящо се. От доста време я следя в instagram и всеки нейн пост или ме забавлява, или ме изпълва с възхищение, колко е непринудена и земна. Това, че си е сложила за аватар снимка на аватара й от Healer, говори колко се е забавлявала и се гордее с ролята на аджумата. И една публикация, която ме кара много да се усмихвам:
×
×
 • Create New...