Jump to content

felicyti

Модератори
 • Content Count

  785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

felicyti last won the day on March 17

felicyti had the most liked content!

Community Reputation

2,097 мочи

About felicyti

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Поморие/Бургас

Recent Profile Visitors

4,689 profile views
 1. Ооооо какъв финал поднася първи епизод. За гледащите онлайн Е01-02 вече са на разположение:
 2. За гледащите онлайн, следете плейлиста на сериалчето във vbox7. Епизод 6 вече е качен:
 3. Няма. Никой не си го е харесал за бг превод. Опциите за гледане на този филм са посочени горе в описанието. С български субтитри са филмите и сериалите, които горе в заглавието са отбелязани с bg или bg_easternspirit.
 4. Еййй, уби ми интереса към Биньо Бях се нагласила да гледам метаморфози в харакера му. На 20 епизод съм и все повече ми идва да си пусна следващия и следващия... Очаквам да рева и аз, като се знам каква съм слаба ракия.... Щом казваш, че ще е 26-ти, значи ще е 26 епизод.
 5. Аууу явно Дедо с Дилраба ще развеселяват обстановката, че от другите очаквам само драма. Кой е Биньо? Втория принц на духовете ли? Кефи ме като персонаж, неразгадаем е, и там идея си нямам как ще развие образа си. Има едно разпокъсване между размисли и страсти и той е следващата фигура, след главните, която ми е по-интересна.
 6. Заради дъртийо, не съм сигурна за кой червен юрган говориш, че той предразполага да има повече в сериала, ама ако е този на главните - тъкмо го минах. Все по- любопитно ми е как ще се развият нещата. Интересно е, че главния момък превъртя на 360 градуса откъм мироглед и ми се струва, че знае повече неща за главната на този етап, отколкото показват до този момент в сериала. Ще гледаме и ще видим....!
 7. Ще цитирам сестра ми, когато й препоръчах друг костюмен китайски сериал: "Започнах го! Изгледах първи епизод! Нищо не разбрах!" "Изгледах втори епизод! Всички са ми еднакви, не мога да им запомня имената. Нищо не разбрах! Пускам трети...." "Все още нищо не разбирам, ама гледам...." Та и аз така с този..... нищо не разбирам ама гледам. Гледа ми се! Осъзнах, че жените в сериала носят само неприятности. 13 и 14 епизод направо ми стоплиха сърчицето. Започнах да осъзнавам какво се случва и продължавам да си гледам с интерес.
 8. Онлайн плейлиста и той е вече пълен: @VesyБлагодаря за чудесните субтитри и възможността да споделиш с нас труда ти.
 9. Йеййй, ще си гледам дългокракия любимец с бг буквички. Благодаря много.
 10. От толкова много хубави пожелания тези дни и моята креативност е нулева. @seal_reinforce Честита да си! Бъди здрава, успешна, обичана, щастлива, винаги с приповдигнато настроение и не спирай да ни разсмиваш с хубавото си чувство за хумор. Весел празник!
 11. Ей това овенче го помня. Честит рожден ден, @cucyta С пожелания за много здраве, много успехи, късмет и само щастливи мигове с най-любимите ти хора.
 12. Нов плейлист за онлайн гледане: Подновила съм линка в описанието.
 13. Старата песен на нов глас запяха ....Ще го карат да се извинява втори път за един и същ скандал.... Аз пък съм супер доволна от химията и емоцията, която той показва в този сериал. Прави толкова силна роля, че сериала се гледа само заради него. Вярно е, че няма много романтика с главната, но всичко останало от него компенсира тази липса. Със сигурност атмосферата на снимачната площадка не е била розова, за да се стигне до напускането му от проекта, ама трябва ли пак да ровичкат в случая... Замесена е и So Ye Ji, която му е била приятелка тогава, и от статията се разбира, че тя е дирижир
×
×
 • Create New...