Jump to content

felicyti

Модератори
 • Posts

  1,172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

felicyti last won the day on March 17 2021

felicyti had the most liked content!

About felicyti

 • Birthday March 3

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Поморие/Бургас

Recent Profile Visitors

6,244 profile views

felicyti's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

3.4k

Reputation

 1. От друга страна и аз се обнадеждавам, че и за мен има шанс да хвана някой айдъл, по-млад от мен с 8 години Just love....
 2. И тук да отбележа, че сериалът се качва и онлайн. Днешните Епизод 9 и 10:
 3. Ето и линк към плейлиста във vbox7: Първи епизод е качен, малко по-късно и втори ще бъде.
 4. Това в трейлъра Ahn Hyo Seop ли е? Какво се е случило с усмихнатото момче от Thirty But Seventeen?!? Много е пораснал, направо е огромен. Или заради прическата нещо не мога да го позная ... Иначе отдавна ми се гледа едно такова "клише", което да ме отвлече от реалността и да ме зареди положително с безумните си и нереални ситуации.
 5. Сериалът се качва текущо и онлайн. Който е последвал каналът на Eastern Spirit във vbox7, може да вижда всичко което е прясно, прясно добавено. Линк към плейлиста на сериала и Епизод 11:
 6. Новият епизод ще бъде качен, когато е готов. Уважавайте труда и времето, което отделят преводачите. Въпроси като "кога ще има нов епизод" не се толерират, за това и коментарът Ви ще бъде изтрит.
 7. Сериалчето се качва и онлайн. Линк към днешния, епизод 4:
 8. И последния епизод си има опция за онлайн гледане: Благодаря за превода на всички замесени.
 9. Епизод 1 вече е качен и за онлайн гледане: По-късно и Епизод 2 ще бъде качен.
 10. Наминавам да кажа, че Епизод 7 е качен онлайн, след малко и Епизод 8:
 11. Олеее, тук много различно изглежда и аз хич не съм забелязала, че е тя. Голяма сладурана е и най-интересното е, че в Together with me прави запомнящ се образ и тук също е интересен персонаж, а аз изобщо не съм се светнала, че са една и съща актриса. Туй ще да е, защото погледа ми сигурно е все в историята на главните .
 12. Какво слушам тайничко..... Да, истина е. Просто музиката е супер, нищо, че на главния вокал не му се разбира какво пее. Dream On Dreamer - The World In Front Of Me [Official Video]
 13. О, аз съм приятно очарована от двамата. Противоположнистите се привличат и с времето откриват, че не са чак толкова различни, особено, когато и двамата имат нужда от една и съща тръпка и самоосъзнаване. Гледам си чинно с превода и съм доволна от начина на заснемане на сериала, от сюжета и актьорската игра на двамата главни. Актьора, който играе Мейз съм го гледала в друг сериал, и тук прави коренно различен образ, който много му отива. Художника е прелест, супер колоритен образ, първичен, но не чак толкова шашав. Сцената в края на четвърти епизод беше много красива и супер естествено създаден, точно на място в развитието на тяхните отношения. Дано не го захаросат много сериала, с това увеличаване на епизодите, след като първоначално са били планувани по-малко. Много ми харесва, че действието се развива в зряла възраст, а не в университета, както са масовите сериали в този жанр. Красива беше картината, която Пап нарисува в първия епизод на сватбата. Надявам се да покажат и творабата му "Любов" в края на сериала. Другата "двойка" не ме кефи. Не развиват много образите им, което е ок за мен, защото като цяло обичам фокуса да е само върху една главните. Препоръчвам за любителите на жанра, да гледат. Супер забавен сериал с много динамично и акдекватно действие.
×
×
 • Create New...