Jump to content

felicyti

Потребители
 • Content Count

  587
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

felicyti last won the day on April 26 2020

felicyti had the most liked content!

Community Reputation

1,513 мочи

About felicyti

 • Rank
  Пазител
 • Birthday March 3

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Поморие/Бургас

Recent Profile Visitors

4,040 profile views
 1. От толкова излизащи заглавия се чудя кое по-напред да захващам (и колко стари неизгледани от мен има...) А времето за това удоволствие понякога е лукс. Сложен ми се струваше за гледане сериала, заради различните кланове и обръщенията между героите, заради титли и пол, но се оказа, че не е труден за осмисляне. Направен е по много увлекателен начин, направо като приказка. Историята е много интересна и поддържа любопитството, актьорската игра е ТОП, местата на които са снимали, декорите, красивите облекла, музиката ... всичко това е от прекрасно, по-прекрасно. Без да съм го изгледал
 2. Аз от 7-ми август миналата година знам, че младежът ще участва в тази драма. Тъкмо се зарадвах, че ще снима два сериала тази година, но уви. Фирмите явно имат практика по няколко пъти да обявяват една и съща новина. Очертава се интересна и тежка мелодрама, според мен. Много ми е красив Ryu Joon Yeol с тази дълга коса. Направо си е идеален за участие и в един исторически сериал.
 3. Страхотен кавър на Adam Levine. И изпълнението им на песента на Shawn Mendes -There's nothing holding me back, при участието им в радиото също е било много хубаво. Жалко, че пак ще пропусна лайв концертчето, ама направо ще се радвам на живо да си ми попеят някой ден.
 4. Ох, аз за 3 дни го преполових и от сега ви казвам, че скоро време няма да гледам нищо друго с двамата главни, защото по никакъв начин не искам да си развалям образите и атмосферата, които пресъздават. Красотата от сериала и усещането, което оставя в зрителя ще ме държи много дълъг период от време.
 5. Ти да видиш! Пак аномалии с vbox7. @aneli_pan Не знам къде може да е проблемът. При мен тръгват всички видеа и точно защото няма сийд вече по бг тракерите се опитваме да правим достъпни за гледане поостарелите заглавия, и да запазим труда на преводачите. Добавила съм ново видео с целия 3-ти епизод в същия плейлист. Приятно гледане!
 6. Обновен плейлист за онлайн гледане:
 7. Обновен плейлист за онлайн гледане:
 8. @lady of the lake Не се заглеждам по женски ръце аз, предпочитам мъжки. Иначе
 9. Обновен плейлист за онлайн гледане във vbox7:
 10. Обновен плейлист за онлайн гледане: ТУК.
×
×
 • Create New...