Jump to content

felicyti

Модератори
  • Мнения

    1510
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    12

felicyti last won the day on Август 25 2023

felicyti had the most liked content!

Относно felicyti

  • Рожден ден Март 3

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Поморие/Бургас

Последни посетители

9197 профилни разглеждания

felicyti's Achievements

Небесен оракул

Небесен оракул (8/10)

4.7k

Обществена Репутация

  1. Телеграм е обикновено приложение като Вайбър и Уатсап за съобщения и видео разговори и като тях двете, регистрацията става с телефонен номер. Аз го имам инсталирано на телефона, след което и компютърната версия и линкът по-горе ме води точно до Любими азиатски филми и сериали, без да ми иска никакви допълнителни кодове и тем подобни. Ако проблема ви е да си давате телефонния номер някъде, защото Ви е страх, то по-скоро по-добре изобщо да нямате телефон или поне смартфон, защото нали знаете, че на всеки му се е случвало да говори с приятели на дадена тема и след малко целия му фейсбук е с предложения по тази тема. Онзи ден си говорих с една приятелка за круизи и след половин час започнаха да ми излизат спонсорирани обяви на тур агенции, точно за круизи. То имаше и едно меме дето се въртеше из фейсбука точно по този въпроси. Ако се чудите как става, гледайте филма Snowden или прочетете историята на Едуард Сноудън, защото филма е биографичен. Но пиша по друг въпрос, с молба разговора да се прехвърли в тази тема и тук да се оставят коментари само за сериала.
  2. Не съм писала, че имаме нещо против да се качват преводите някъде другаде. Няма проблем в това, но да са запазени кредитите на преводача. И при положение, че самия преводач си е подал линкове за гледане, мисля, че е редно те да се споделят за гледане. Както писах, ние не отговаряме за канала в Телеграм. За него може да се обърнеш към дамата, която го поддържа. А за линковете, ако не желаеш, пиши ми на лични, които са темите на сериалите и ще ги махна.
  3. На първа страница в описанието на сериала са подадени линкове за гледане онлайн към 3 сайта + Телеграм, като ние няма как да Ви одобрим поканата, тъй като не поддържаме канала там. Ако държите да гледате в телеграм пишете из фейсбук групите и може да Ви откликнат с отговор и покана за присъединяване. А към двете по-горни мнения: Моля уважавайте труда на преводачката, която сама си качва преводите както в тракерите така и онлайн и както споделих, линкове има в описанието на темата и е коректно да се дават те за опция за гледане. Все пак това е основната функция на форума , освен коментирането и впечатленията от дадена продукция.
  4. Споделила съм оригинала, да споделя и кавъра
  5. След доста суперлативи, които четох нямаше как да не го изгледам. Красив филм, доста сравняван с 5 сантиметра в секунда, но далеч от емоцията, която ми донесе анимето. Определено повече ми хареса първата половина на филма. Усеща се привързаността на двамата главни, един към друг и повече има да се анализира върху житейските избори, които правят. Не можах да усетя притегателността между двамата във втората половина, която трябва и да е кулминационна. И четейки положителните коментари изпращащи филма за награда Оскар, явно проблема е в мен. Хареса ми историята за Миналите животи и може би това е нещото, което ме въведе надълбоко в емоционалността на филма. Визуално добре направен и с отлична актьорска игра си заслужава гледането.
  6. Сега ще звънна на родителите му да ги питам, защо са го кръстили така. Важно е да се знае!
  7. Никак нелош сериал, като изключим силния мирис на американска продукция. Почти не се усещаше нищо от японското и френското кино, но въпреки това ми хареса. Историята е разказана точно, кратко и ясно, както е по вкусът ми. Актьорската игра беше на ниво, а режисьорския поглед в сцените, когато главната си спомняше отминал мирис, вкус или време прекарано с баща си, беше брилянтно красив. Единствено ме подразни това силно ескалиране на нейния талант и дарба. Не можех да повярвам, че такъв човек съществува. Липсваха ми и повече сцени с Ямапи и по-голямо разгръщане на неговия персонаж. Развитието в историята не изненадва с нищо ново, но пък беше приятно да се гледа и определено сериалът е качествено направен. Бих гледала и оригиналната версия.
  8. Да споделя малко размисли и страсти от концерта на Ерик в Прага, на който присъствах, заедно с @Vanchela и още една приятелка. Участието му в Прага е част от световното турне House on a Hill, което обхваща посещение на над 60 града. В интерес на истината, нямах големи очаквания и даже предложих на компанията с мен да седнем на бара и да пием от хубавата чешка бира, докато тече концерта, да се наслаждаваме на музиката, гласът му и да потанцуваме. Обаче! Обаче нещо в мен ме дърпаше сред тълпата. На десетина метра от сцената, емоцията която преживях беше страхотна. Това е единствения концерт, който си изживях изцяло, като не направих нито една снимка или видеоклип. Ерик е просто невероятен с чара и харизмата, които има. Той флиртуваше с публиката, намигаше и, пращаше сърчица, едни такива искрени, забавляваше я с чудесния си хумор, танцуваше. Раздаде се на макс. Невероятен артист е и певец. Хареса ми, че той си пътува с неговия мини бенд - барабанист и китарист, както и с двамата му секси танцьори (така ги представи ). В цялото му шоу имаше и страхотни светлинни ефекти. А обратно на всичко хубаво, което представи той, публиката беше като препарирана. Не знам дали ги е хипнотизирал с чара си, но едно 80 % от фенките в залата не помръдваха или бяха постоянно с телефони в ръце. Помня думите на един български актьор, които казва, че най-голямото разочарование е като излезе на сцената и срещу себе си да види вдигнати ръце с телефон. Дано Ерик не се е почувствал по този начин. Единствено, когато той подканваше публиката да скача или да вдигне ръце, те се поразмърдваха малко. Концерта започна със Sink or Swim, a това е целия сетлист с песните, които изпълни, като за мен невероятно изпълнение направи на песента Wildfire. Освен тези песни изпя и Echo, на която традиционно си пръска публиката с бутилка с вода, както и изброи три песни, от които ще изпее само една. Тази, за която викаме най-силно. За мое съжаление не спечели Lost on Me, която ми е най-любима, но планувам това да не ми е единственото посещение на негов концерт, та се надявам в бъдеще да я чуя на живо. Следващия път с ВИП билет! Пускам малко снимки, които откраднах от сестрата.
  9. тройна централна и периферна нервна система, че последните години, първото, което се обажда на рождения ден е кръста!
  10. Благодаря за милите думи Черпя всички по случай националния празник.
  11. Много има да се анализира по действията и думите на героите и точно заради това филма е страхотно добър. Заслужава си да се изгледа! Не съм се и съмнявала във великолепната игра на Song Kang Ho и Yoo Ah In. Титани в професията си. Препоръчвам за любителите на жанра и благодаря за превода.
  12. felicyti

    Търся...

    @manniwelle може би трябва да е този: I'm Home
  13. Линкове към опциите за онлайн гледане:
  14. Филмът и в онлайн платформите:
  15. Накратко какво се случва около Jeff. Песента Ghost има вече над 12 милиона гледания в you tube. Задоволително е, имайки в предвид, че песента е на 2 седмици. Усеща се, че популярността му расте, поне така мисля аз. Имаме и не една, а цели 3 нови песни, включени в първия му официален албум, които излезе днес - Space Suttle No.8, наличен в стийминг платформите. Албума включва 18 песни, основните му сингли от последните 3 години (от песента Highway и всичко след нея), както официалните тайландски версии, така и английските, като Fade даже е и с китайската версия. Харесва ми решението, че и Stranger е влязла в албума, като бонус трак, въпреки че е OST песен, на мен ми е една от любимите. Под номер 8 си имаме нов сингъл и официално видео към него - песента Yellow Leaf. Отново типична балада с хубав текст и видео. Особено съм очарована от другата нова песен, номер 11 от албума, Almost over you. А последния бонус трак, песента Saturdayss е от любимите ми акустични изпълнения с китарата. На 3 февруари стартира и риалити предаването Chuang Asia (Thailand), където Джеф е гост ментор. Видео с представянето на всички ментори. Явно е снимано предварително, защото от няколко дни Джеф е с къса косица и в момента е в Париж (или поне снощи беше ) за празнична вечеря по случай 100 години от емблематичната колекция Trinity de Cartier на Cartier. Познати имена сред гостите са били и Jisoo от Blackpink, Jackson Wang от GOT7.
×
×
  • Създай нов...