Jump to content

felicyti

Модератори
 • Posts

  1,268
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

felicyti last won the day on March 17 2021

felicyti had the most liked content!

About felicyti

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Поморие/Бургас

Recent Profile Visitors

7,032 profile views

felicyti's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

3.8k

Reputation

 1. Трети китайски костюмен сериал в листа ми с изгледани сериали, и за трети път съм очарована от видяното. Някои го сравняват с Прасковите, но за мен са си напълно различни като история и продукция, като визия, като емоция. Не мога да определя кой ми харесва повече, а и не трябва. Всеки сериал е със собствена визия, характери и лица на героите, история и емоционални трепети. Тук всичко беше красиво, много красиво! Като се започне от актьорите, та костюмите, та декорите, различните кралства, та дори и ефектите. Изключително визуално изпълнение, адекватна последователност на сцените, добре разгърнати истории и прекрасна актьорска игра. Актьорите са добре подбрани или просто всеки от тях идеално си е свършил работата да изиграе сполучливо героя си. Единственото неприятно нещо в сериала за мен беше главната актриса. Докато в началото ми беше глуповато симпатична, израстна с красота и привлекателност, то накрая, въпреки жертвите, които направи, за мен тя някак си погрозня. За първи път ми се случва някоя актриса да ми е чак неприятна за гледане. Може би се дължи на ролята й, която хич не ми допадна като личност и характер. Но за това пък Феникса си красеше екрана всеки път, когато попаднеше в кадър. И то не само с визия, а и с интелект, мъжественост, принципи, желания и разбирания за това какво иска. За това и съм много доволна от финала на сериала, Впечатление прави актьорската игра на Нощния безсмъртен. Определено най-сложния образ в сериала. Рибката така и не можа да ме накара да му симпатизирам, заради героя му. В неговия случай кръвта - вода не става. В друг коментар, но и тук пак ще спомена, че силно ме разтресе образа на Императрицата. Много добре изигран отрицателен, властен женски образ. Симпатизирам на Лисанко. Чакам го да дойде да ми върже едно червено конче. Харесаха ми и историите и героите в Демонското кралство. Много герои, лица, имена, характери... но толкова лесно за асимилиране от зрителя и хоп - 60 епизода минали и чак всичко видяно започва да ти липсва. С музиката към сериала се запознах още преди да съм го изгледала и определено ми харесва. И като за финал нещо, което си пускам за релакс в някои дъждовни дни.... Отново благодаря за труда по превода. И отново апел към всеки, който все още не е изгледал сериала - заслужава си!
 2. Аз да си подсетя, че сериала се качва и онлайн в три платформи. Днес бе качен 10 епизод: , и
 3. Филмчето е качено и за онлайн гледане: Благодаря за превода.
 4. Онлайн опции за гледане на филма : и Благодаря за превода.
 5. Готови са опциите и за онлайн гледане на филмчето: и Благодаря за превода
 6. Ето и линкове за онлайн гледане: и Благодаря за превода
 7. Епизод 34 носи на зрителя вече едно облекчение, виждайки любов, изригващ огнен феникс и разцъфващо цвете, и обратно на него, епизод 43 изпълва очите ти със сълзи и болка, заради развитията. Страхотен сериал! Остават малко епизоди до финала. Още веднъж благодаря за труда по превода.
 8. ох, изгледах 7 епизод. Мозъка ми не може да понесе да си мисли кой-кой е, кой е убиеца, кой за какво се бори...., и четейки всички предположения, звучащи и логично,.... аз се отказвам да мисля повече. Ще гледам и ще се наслаждавам на якия сериал.
 9. И аз си мислех в началото, че някое от децата в миналото, може да се окаже момиче. Но набързо го отхвърлих като вариант. Друга ще е ролята на социалната работничка. Направи ми впечатление, че замъгляват имената на гърба на екипчетата на децата. Дори и на номер 13 - Юн Дже, на който му казват името! Вижда се, само отчасти, името на номер 11 в различни сцени. И да се корегирам с предположенията, кой номер, кой възрастен е в настоящето:
 10. Аз си чакам новия труп. Все си представям, че един по един, ще си заминат половината замесени в сериала .
 11. И аз го започнах. Изгледала съм 5 епизода. Ще споделя моята теория. Такива неща ми се въртят в главата....
 12. На мен пък много ми хареса! Филма е пълен с олигофренски изцепки, но поднесени по един такъв интелигентен начин, и те кара да се усмихваш през цялото време. Kang Ha Neul - този човек го признавам като един от най-добрите актьори в Корея. Вече съм убедена, че няма роля, която да не изиграе перфектно. А Жирафчо като го видиш тук и те напушва на смях. Много настроение носи филмчето. Направен е увлекателно, с много добри ефекти, историята е интересна, актьорската игра е на отлично ниво, музиката си е в синхрон с жанра и препоръчвам за любителите на приключенския жанр с очакван хепи едн. Благодаря за превода.
 13. Ох, стара съм вече да гледам такъв жанр, но си изгледах филмчето с интерес. Не е нещо, което да не съм виждала, но ми хареса. Добре направен филм - режисура, операторско майсторство, ефекти, актьорска игра. Историята е интересна и в началото си мислех, че ... Филмът държи интересът до края, действието се развива динамично и определено го препоръчвам за фенове на хорър жанра. Развръзката може и да ви изненада шоково. Благодаря за превода.
 14. Първи епизод е качен и за онлайн гледане: , и Благодаря за превода момичета и спорна работа по проекта.
×
×
 • Create New...