Jump to content

Kimi Lee

Потребители
  • Мнения

    236
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Kimi Lee

  • Рожден ден 11/11/1989

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    гр. София

Contact Methods

  • Skype
    daimand_girl

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Kimi Lee's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

8

Обществена Репутация

  1. Няма начин да пропусна този сериал! Кимура е гаранция за успех! Просто с такова нетърпение я очаквам, че броя дните до старта.
  2. За мен този сериал е страшно тъп. Боза откъдето и да го погледнеш. Няма и един герой, който да не е клиширан. Единственото хубаво е името на компанията - Shinhwa.
  3. Сериалчето не блести с история, но пък е направена да представят 5urprise пред аудиторията. Епизодите действат доста разтоварващо, момчетата са супер симпатични (особено Kang Joon). Жалко, че никой не я превежда.
  4. Kimi Lee

    SHINHWA

    Честит Рожден Ден на Мастър Мин У!!! С пожелания за много здраве, щастие и успехи във всичко! Нека винаги да ни радва с детската си усмивка и таланта си! Да открие любовта и да реализира всичките си мечти!
  5. Kimi Lee

    SHINHWA

    Вчера Shinhwa ни накараха отново да се гордеем с тях! Спечелиха в 2 от 3 номинации на годишните награди на Mnet 20's Choice. Грабнаха статуетките в категориите 20’s Mwave Global Star и 20's Choice: 20's Voice. Shinhwa стъпиха на синия килим в пълния си блясък, изтупани в стилни костюми: Не сте виждали по-хубави батковци в костюми, нали? Minwoo & Jun Jin бяха специални водещи: Перфектно изпълниха "This Love", карайки публиката да онемее: Благодариха на феновете, като обещаха, че ще се реваншират с още по-усърдна работа! С ръка на сърце мога да кажа, че 2013 г. е годината на Shinhwa!!
  6. Kimi Lee

    SHINHWA

    Всъщност им е втора за Show Champion
  7. Kimi Lee

    SHINHWA

    Shinhwa тази седмица на Show Champion спечелиха още една награда: http://www.youtube.com/watch?v=RRn0tqb3S4o А днес на Music Core спечелиха шестия си трофей!
  8. Kimi Lee

    SHINHWA

    От Shinhwa Company публикуваха и последното видео преди завръщането на групата утре:
  9. Kimi Lee

    SHINHWA

    Пуснаха и второто видео: Както и самостоятелните снимки на Hye Sung & Dong Wan: Харесва ми лошото им излъчване на снимките, особено на Hye.
  10. Kimi Lee

    SHINHWA

    Концертът им от Сеул 2012г.: Концертът им в Пекин (фен камера е): Концертът им в Шанхай: Мисля, че все още го няма целия концерт от тази година, само фен камери. Надявам се да помогнах!
  11. Някой знае ли как е истинското име на фенката на Енрике?
  12. Аз гласувах само за Priceless! За мен е най-добрият, Кимура не спира да ме изненадва с всяка нова роля, такъв талант!
  13. Филмът го гледах специално заради Yoo Seung Ho, който се справи добре с ролята си. Радвам се, че в крайна сметка и на двамата бащи акълът им дойде в главата! Наистина малко се прекалили с тупалките. Но иначе ми хареса замисълът на филма.
  14. Този сериал го очаквам от доста време. Yoon Shi Yoon & Kim Ji Hoon са ми едни от любимите актьори и мисля, че ще се справят отлично. Нямам търпение да започне излъчването...
  15. Kimi Lee

    SHINHWA

    Eто една прекрасна изненада - част от новото му видео. Хе Сунг на 4 декември ще пусне новия си албум "Winter Poetry". Не е ли прекрасен подарък, тамън след рождения му ден. Кометката е роден на 27 ноември. Нека ни е жив и здрав и все така да продължава да пее с чувство! Във форума малко на патерици го поздравявам, но никога не е късно!
×
×
  • Създай нов...