Jump to content

sinardin

V.I.P.
  • Мнения

    829
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sinardin

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Синевата

Последни посетители

4884 профилни разглеждания

sinardin's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

44

Обществена Репутация

  1. В началото на концерта имаше един момент, в който залата беше пълна и се пускаха само официално поканените лица /посланици и тнт/, за които имаше запазени места. Част от тях не дойдоха, така че след това вратите пак бяха отворени за всички. Затова се е получило така.
  2. Сини потвърждава. Ще се събираме ли? Г-н Хуанг предлагам да не го чакаме, защото кой-знае кога ще се отзове.
  3. Драги съфорумци, бих искала да ви припомня за предстоящото вълнуващо изживяване - катерене на Витоша. Срещата остава за неделя, 30.09, 11 ч. на последната спирка на трамвай 5. Оборудвайте се с удобни обувки, носете си храна и за всеки случай и връхни дрехи (дават го топло, но планината е коварна дама). При желание може да вземете и някакви игри. ПП. Часът го оставих за 11, за да може народа да подремне все пак в единствения почивен ден за седмицата, да се приготви и да стигне до Княжево.
  4. Дека ни качиш, там ще я катериме. ^_^ Аз от Витоша само Златните мостове и Момина скала знам, така че това са ми предложенията за дестинация. Сборен пункт последната спирка на трамвай 5, 11 часа как ви звучи?
  5. Хора, за другата седмица времето го дават хубаво. Дайте да се организираме. Колко души са сериозно навити за Витоша другата неделя (30.09)?
  6. Оставяме го за 30-ти, значи. И се надяваме на циганско лято. Иначе може да ходим на ски.
  7. Ще се постарая да ви уважа и аз. А мераклии за една Витоша в неделя? Ако не вали, разбира се.
  8. Ако ще има нещо, ще разберете от мен или Рагнос. Всичко останало са слухове на случайни идеи в моменти на ентусиазъм. За момента официалната версия е "нищо".
  9. Защо не се пробваш само с танц? По последно инфо има възможност който иска да изпълни и само с едно от двете. Разбира се, ако една група представи и песен, и танц, ще има много по-голям шанс за класиране. За певците, които се притесняват да се изявят на корейски, защото не се чувстват уверени с езика, от посолството предлагат съдействие. Обадете се на телефон 02/ 971 37 45 и търсете София. Тя ще ви помогне с каквото може. Не се притеснявайте, те също искат да се представим достойно в съревнованието с останалите к-поп фенове и с удоволствие ще помагат по всички възможни начини. Файтинг!
  10. Има и такива хора. Има малко допълнение към първия пост. Който се интересува, може да погледне.
  11. Скъпи фенове, директно от сайта на корейското посолство ви предоставям малко инфо за една страхотна възможност за всички вас: В края на август, в София ще се проведе конкурс за групи, изпълняващи К-Поп. Всяка група трябва да изпълни една песен на живо и един танц. Участниците ще бъдат оценявани от жури и най-добрата група ще представя България в конкурса за участие в К-Поп Фестивал 2012, Корея. Видеоматериалът с изпълнението на групата-победител на конкурса в София ще бъде оценяван и от международна комисия, която ще избере 15 международни групи, който ще бъдат поканени в Корея и ще вземат участие във финала на Фестивала, който ще се проведе на 24-ти октомври. Всички разноски за участниците във финала на К-Поп Фестивала се поемат от Министерството на Културата на Реп. Корея и националната телевизия KBS. Датата и мястото на провеждане на конкурса ще бъдат обявени много скоро. Посолство на Република Корея Желаещите да участват да изпращат: - име на групата/ уастника / участниците - файлове с музиката, на която смятат да танцуват и пеят - телефон за контакт на следния e-mail: kpop.bg@gmail.com Гответе се и очаквайте повече информация. ^_^
  12. Ако някой иска спагети с кимчи, да присъства! ^_^
×
×
  • Създай нов...