Jump to content

Vanchela

Потребители
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Vanchela

 • Birthday 03/03/1986

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

2,067 profile views

Vanchela's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

206

Reputation

 1. Честит Рожден Ден, @bond! От здраве и късмет да не се отървеш и да бъдеш винаги щастлив!
 2. Сърдечно благодаря за пожеланията и за това, че уважихте празника ни! Пожелавам си всички да бъдем здрави, за да можем да сбъдваме фенските си мечти! Амин!
 3. С @felicyti имах щастието да присъствам на последния концерт от турнето на групата, който беше в Барселона на 19.02. Изживяването ... не може да се опише с думи! Всеки фен се досеща за какво говоря ... Залата беше препълнена. През цялото време всички пееха заедно с момчетата, на моменти даже крещяха, което ми идваше в повече, понеже заради тях трудно се чуваше уникалния глас на Уусунг . Ето ни - триото от България. Изтупахме се с тениски с логото на The Rose и името на турнето "Heal Together". Най-много се гордея с текстилния постер с надпис BULGARIA LOVES YOU, който преди началото на коцерта успях да развея дори пред очите на съ-изпълнителния директор на Transparent Кевин Нишимура. Пратих му дори и сърце. Общо взето направих всичко възможно да бъдем забелязани, да разберат за съществуването на България и за това, че и тук имат фенове. Силно се надявам България да е спирка на следващото им турне
 4. @bond, Честит да си! Плувай в твоя океан, мечтай и сбъдвай!
 5. Благодаря ви мили хора за прекрасните пожелания! Усмивката не слиза от лицето ми благодарение на вас и Eastern Spirit! Бъдете здрави !
 6. Визуално зашеметяващ филм! Красива кинематография, спиращи дъха сценографии, изумителни хореографски последователности в сцените с битките, впечатляващи визуални ефекти, възхитителни костюми, музика... Определено филма гарантира фантастично преживяване за сетивата! Но според мен цялото това визуално пиршество доминира над сюжета. Историята ми се стори недобре разказана. Не ме завладя. Героите – на пръв поглед интересни, заинтригуващи, но недостатъчно и неравномерно развити. Поради тази причина ми беше трудно да бъда съпричастна с тяхната история. Процесът на отношенията между Qing Ming и Bo Ya от недоверие към трайна духовна връзка също можеше да бъде по-убедително развит, с повече и по-добри диалози. Може би ми се е искало да наблюдавам повече история за силно приятелство и братска привързаност, борба с демони, събуждане на пазители и по-малко история за невъзможна обсебваща любов. Затова съм леко разочарована от иначе визуално зашеметяващия филм.
 7. @helyg Честита да си! Живей с душата си, обичай със сърцето си, усмихвай се на мечтите си! @RagnosЧестит да си!
 8. @chernata kotka Честит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве и мигове пълни от щастие, смях, любов, цвят, музика и вълнуващи филми.
 9. @seal_reinforceЧестит Рожден Ден! Пожелавам ти здраве, позитивизъм в сърцето, верни приятели и сбъднати мечти!
 10. Лан Джан - кратък, точен и ясен! Но и тооолкова харизматичен и силно въздействащ
 11. @cucytaЧестит Рожден Ден! Бъди здрава, цветна, усмихната, слънчева и вдъхновена всеки ден!
 12. Присъединявам се към клуба на пристрастените и запленени от кланове и ордени. Сериала е истинско бижу в своя жанр. 50 епизода ми се сториха малко ... За мен сюжета е сложен и динамичен, но изключително вълнуващ! Историята ми въздейства толкова силно, че в края на всеки епизод се чувствах емоционално изтощена, но исках да погълна още и още от това вълшебно епично приключение. Оценявам на много високо ниво целия актьорски състав! Всички са се справили великолепно с ролите си и са успели да съживят героите си по начин, който ги прави свои. Според мен в сериала няма излишни персонажи и излишни приказки. Брилянтната игра на Xiao Zhan ме накара да се влюбя в Wei Wu Xian, а рядко съм силно впечатлена от образ от филм или книга. Wei Wu Xian притежава аналитичен ум, смел е, силно емоционален и състрадателен. Той винаги носи в себе си позитивния дух. Въпреки цялата болка и фалшиви обвинения, които трябва да изтърпи, той остава весел, хумористичен и мил! Именно това ценно качество ме накара да го заобичам и често се натъжавах, заради спохождащата го неправда. Другият главен герой - Lan Zhan, не отстъпва по великолепие на Wei Wu Xian. Силно обаятелен образ, безкрайно харизматичен и също силно емоционален. Невероятно е как Wang Yibo успява да изиграе мълчаливия и сдържан Lan Zhan първоначално плах, объркан, измъчващ се отвътре, опитващ се да определи кое е черно и кое бяло, и също този мълчалив и сдържан Lan Zhan след 16 години – вече самоуверен, мъдър, пълноценен и верен! Дори погледът му, когато гледа към Wei Wu Xian, е различен! На това му се казва актьорско майсторство! Неоспорима е химията между двамата ни главни герои. Възхищението им един към друг никога не е явно, но погледът на всяко лице ни казва милиони думи. Тъй като обожавам архитектурата и интериора, обърнах доста голямо внимание на декорите, които са просто прекрасни. От клипчето, което bond е споделил в темата преди няколко дни, се вижда колко много труд и средства са хвърлени по създаването на резиденциите на клановете. Чак ми се стори нереално. Резултата е силно задоволителен - oпределено във всеки дом ясно е отразен характера на стопанина му. Друг силен фактор, който ме накара да заобичам този сериал е музиката, която омайва още с опенинга. Не е нужно да казвам, че откакто гледах сериала OST-a му се слуша на всички възможни места – вкъщи, в колата, на работа ... Цялостно определям сериала красив, впечатляващ и изключително завладяващ.
 13. @bondЧестит Рожден Ден! Пожелавам ти дни, изпълнени с щастие, любов и топлина!
 14. Благодаря ви мили хора за вниманието и прекрасните пожелания! Бъдете здрави и вечно вдъхновени! Черпя ви виртуално със соджу, макколи, саке, "Усмивката на Императора" или друга ваша любима напитка! Кампай!
 15. Остават около два месеца до премиерата на Rurouni Kenshin: The Final (4/23)! Очакваният са големи! Новия постер към двата филма. За съжаление от постера е премахнат Аоши - героят на Исея Юске. Предполагам заради скандала от септември месец миналата година са изрязали сцените с негово участие. Силно се надявам да греша! Още снимки
×
×
 • Create New...