Jump to content

Vanchela

Потребители
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

132 мочи

3 Followers

About Vanchela

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday 03/03/1986

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,614 profile views
 1. Момчетата ни подариха мега забавния коледен подарък - двадесет секундно клипче, на което танцуват на техен рок кавър на песента на BTS Dynamite. Според мен са се справили чудесно. Най-много ме забавлява Томоя, който винаги е толкова експресивен и енергичен
 2. Честит Рожден Ден, @eowina! Пожелавам ти здраве и мигове пълни от щастие, сбъднати мечти и верни приятели!
 3. Кратко разлистване на книжката - тук. Мисля, че от клипчето можеш да добиеш представа за количеството на текста. За нивото на английския не знам, но продукта се води манга и предполагам, че текста няма да е прекалено сложен
 4. В Boku no Ita Jikan той изигра брилянтно един от най-силните персонажи, които съм гледала в любимия ми жанр при японците - човешка драма. Живота изправи героя му пред тежкия избор да живее с амиоторфична латерална склероза или да умре... Каква ирония. Ах, миличък, Харума, колко ли са били тежки мислите в главата ти, за да вземеш днес това решение?
 5. @helyg и @Ragnos Честити да сте! Днешните ви прекрасни моменти и емоции са вашите чудесни утрешни спомени! Бъдете здрави и не спирайте да се усмихвате. Усмивката носи вяра, че всичко е възможно, стига да го пожелаеш. Мечтайте и сбъдвайте!
 6. Под карантина! Чудя се кой клип ми харесва повече - този или оригинала от преди десетина години. Мисля, че и двата... Жестоки са!
 7. Когато искам да си „почина“ от силно емоционално ангажиращите филми, винаги си пускам филм от жанра ученически живот - първи любовни трепети. В повечето случаи този тип филми се гледат леко и са супер kawaaaii. И този беше точно такъв – лек, топъл и усмихнат. Харесах всички герои – мисля, че бяха добре представени от актьорите, без излишно преиграване. Въпреки, че разглежданите проблеми и поуките във филма са до болка познати, едно нещо никога няма да ми омръзне да ми бъде напомняно - колко важно е да прощаваме, защото да простиш значи да се освободиш от миналото и да отвориш сърцето си за но
 8. Добре, че беше една приятелка, която следи "Капките", да ми сигнализира да си пусна телевизора, иначе съвсем бях забравила... Не слушам българска поп музика от години, нямам наблюдения върху певческите умения на Дара. Според мен се представи добре с пеенето, но не и с имитирането. Личеше си, че внимава да не обърка текста и хореографията. Грима и останалите 6-ма от групата няма да ги коментирам Прогнозите ми за тъп скеч и необмислени коментари се реализираха, но не предполагах, че ще са толкова грозни, дори расистки. Жалко е, че хора като Фънки и Хилда с дългогодишен стаж и позиция в музикалн
 9. Честит Рожден Ден @chernata kotka ! Бъди здрава и много щастлива! Не спирай да мечтаеш и смело сбъдвай мечтите си! Имай прекрасен ден днес!
 10. @felicyti и кой е виновен за туй, че сега прослуша и ONE OK ROCK.... сестра тииии . Имах да свърша толкова много неща вкъщи, но когато започна излъчването се залепих за монитора, увеличих тонколонките на макс, и не можах да се отлепя от него два часа. Концерта беше уникален. Благородно завиждам на тези, които са били на техен концерт. Сигурна съм, че изживяването е мега зареждащо и незабравимо. Имам нова мечта!
 11. - От къде си? - От много далече. През 9 КПП-та, та в десето...
 12. Да, преди десетина дни в официалната facebook страница на ONE OK ROCK съобщиха, че през следващите два месеца в youtube канала на групата ще бъдат излъчени 6 пълни концерта от изминали турнета. Първия беше излъчен на 17-ти април.
 13. Не мисля, че Suga е статичен. Според мен се справя доста добре с танците. Ето и доказателство: По-скоро на г-н Worldwide Handsome не му се отдават танците, но пък той компенсира с красив фейс Може би Дара щеше да бъде най-улеснена, ако й бяха дали него. Трудна задачка й се падна.
 14. Дара ще имитира BTS в "Като две капки вода" ... Както винаги - последна научавам новините, ахаха. Учудвам се, че в това предаване са решили да разнообразят откъм изпълнители. Точно за този техен избор не знам дали да се радвам или не. И моето усещане е, че всичко ще бъде един голям майтап, който ще започне още от Зуека и Рачков, ще премине през изпълнението на Дара и ще завърши с коментарите на журЕто. Може би Дара ще се постарае, но най-добре ще звучи на "oh my my my" Няма да гледам предаването. Ще следя eowina да сподели изпълнението тук. @eowina нека душевната сила бъде с теб!!!
 15. Каква уханна тема @vivivan палачиката ти изглежда много апетитно. Поздравления! Определено ме зариби и след празничните дни при първа възможност ще пробвам да забъркам окономияки. Снимковият ти материал ще ми бъде в помощ. Благодаря!
×
×
 • Create New...