Jump to content

Vanchela

Потребители
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 тофу

About Vanchela

 • Rank
  Глупаче
 • Birthday 03/03/1986

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

787 profile views
 1. Липсват! За мен две много, много любими песни. А това живо изпълнение е великолепно❤️Благодаря! Изгледах си го с голям кеф!
 2. Ехааа Очарователни са! Обожавам фотосесиите им в по-небрежен стил
 3. Изключително харизматичен, интересен, талантлив и въздействащ актьор! Има някаква необикновеност в чертите на лицето му, която го различава от масата. Хипнотичният му поглед и притегателен чар по необясним начин ме карат да искам да го гледам повече!
 4. Днес Big Hit пуснаха Тийзър № 2 към песента "Boy With Luv". По всичко личи, че песента ще е свежа и наситена с романтично настроение
 5. Емоционален коктейл от драма и трилър, обогатен с деликатни и силно вълнуващи изпълнения. Шедьовър в жанра си! От първата до последната секунда! Нито за миг не ми доскуча. За мен нито една сцена не беше излишна. Ji Sung ... гледах го и можех да почувствам всяка негова емоция.
 6. Обожавам всяка от соло песните на момчетата и истински се изкефих на компилацията, която ни поднесоха – енергия (J-Hope), позитивизъм (Jungkook), танц (Jimin), любов (RM), изкуство (V), емоционалност (Suga), красота (Jin)! Изкефих се и на финала на изпълнението на „Fake Love“ - момчетата изтанцуваха част от хореографията, която ни показаха на „МАМА 2018“ в Япония, където не успяхме да видим (според мен) доста красиви детайли от нея. Споделям клип от финала на "KBS Gayo Daechukje 2018". Мисля, че една част от него спокойно може да се озаглави "избухването на Джин".
 7. Забавно клипче - момчетата са чаровници! И моя билет за прожекцията на концерта на "BTS WORLD TOUR: LOVE YOURSELF IN SEOUL" е факт! Ще се гледа в Бургас! Вълнуващо е !
 8. Привет и от мен – Vanchela. Присъединих се във форума на Eastern Spirit, тъй като от около година проявявам интерес към азиатското кино и като цяло към азиатската култура. В началото на лятото тази година в нашия град се проведе двудневен фестивал на корейската култура, като в програмата беше включена K-pop караоке вечер, на която аз съответно не отидох, хаха. Но на другия ден от любопитство разцъках youtube и попаднах на BTS. От тогава съм като хипнотизирана и не мога да спра да ги слушам, хаха ... и ето ме в тази тема Изчетох всичко, изписано тук за тях! Благодаря ви съфорумци за публикуваните новини, клиповете и мнения – от тях научих много. Тъй като слушам K-pop от няколко месеца, първите азиатски музикални награди, които гледах бяха 2018 Melon Music Awards – изключително съм впечатлена от сцената, светлинните и визуални ефекти, а перформънса на BTS беше феноменален. Тогава си помислих с какво ли ще ни изненадат на МАМА наградите? Но те винаги са толкова различни и цветни иииии всеки път успяват да надградят себе си и да шокират феновете си! Не гледах нито едно от живите предавания на МАМА наградите, тъй като бях на работа. Благодаря ти eowina за винаги актуалната информация! Следя с интерес!
×
×
 • Create New...