Jump to content

zenoa

Потребители
 • Мнения

  170
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Форумна репутация

13 тофу

1 Последовател

Относно zenoa

 • Ранг
  Млад господар

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Последни посетители

356 профилни разглеждания
 1. Не мога да повярвам колко много ми хареса този лакорн! Принципно почти не ги издържам, ако няма някой симпатяга, който да ми приковава вниманието, но тук... на фона на толкова много противна гейовщина, цялата история ми вървеше адски готино! Разбира се, че щом се мернеше гей на хоризонта, съм превъртала- то се не трае! Обаче главната двойка има такава сладка спойка.... Ще го повторя отново, само за да се смея отново на глас и за да не слиза от лицето ми усмивката, докато гледам. Разбира се, драмата започнах и препъртях, докато чаках да наваксат с последните епизоди на по-новата им обща продукция - Will you merry me! , където се изумих, колко хубаво им се получава на двамцата..... а то защо било - те имат опит от тази красотичка тук!
 2. zenoa

  Go Back Couple (2017)

  Много ми опонира тази драма. Разкошен замисъл. Едва ли има човек, който е минал през развод и не са минавали през главата му същите мисли като на героите от първия епизо " по-добре да не те бях срещал никога", "ти разби живота ми " ит.н. и т.н. и не си даваме сметка, че всяко случило се нещо в живота ни има причина и не идва само, без причина и последствия. Интересна идея, добре измислена, страхотен текст и не напоследно място добре изиглана. Мъжът в главна роля не ми е познат, но така сладко ми напомня на визия на Kim Hyun Joong ... че си гледам с кеф и си представям. Чанг Нара е абсолютно намясто и подготвена както винаги. само младото дръвце в роля на несподелено влюбен в нея лично мен доста дразни, но се търпи, понеже рядко се вясва на екран. Приятелите на момъка са трепач - сао като ги мернах първия път и знаейки предишни техни изпълнения ми беше ясно, че здраво ще изперкват на моменти и не сгреших Продължавам да следя с любопитство как ще ги върнат в настоящето и какво ще се случи.
 3. zenoa

  While You Were Sleeping (2017)

  Само на мен ли ми е скучен? Как пък половината криминални в тоя сеул все на нашата тройка налита. Ега ти и живота, изпълнен с толкоз кошмари - когана яве, кога на сън. Младежът се държибарабар с девойката като ощипан. Не, не е моя бира. Някъде къмту 12 епизод ме загуби като аудитория.
 4. zenoa

  Father is Strange (2017)

  Не знам за Корея като цяло, но тук драмата беше друга - една фамилия от много хора, която поради определени обстоятелства живее под друго име, разбира, че всъщност толкова години наред живее под друго фаилно име. Един вид лъжлив живот. Не успявам съвсем да вляза в обувките на героите, на моменти си казвах, какво пък толкова, сменя се името и всичко си идва на място, но всъщност като се замисля, ако съм на това място, дали наистина би било толкова лесно. Не толкова формалната част на нещата, а чисто емоционалната. Макар че, да, ние тук се омъжваме, сменяме фамилията и това уж не минава с кой знае какви емоционални сътресения. Вероятно поради факта, че причината за тази смяна е желана.
 5. zenoa

  Father is Strange (2017)

  Първата ми 50 епизодна драма, която съм започвала някога.... и въпреки абсурдния сценарии и режисура на моменти, става. Като че ли наистина заради младежа, който изнася половината драмана плещите си. Понеже не се интересувам особено от k-pop нямах и на идея кой е младежа. Определено има напъни за добро актьорство. Бих казала, че има хляб и ако има шанс можем да видим в бъдеще и още по-добра негова игра. Файтинг! ... както се казва ! Ще го следя с интерес. Препоръчвам драмата - нормална, ненатоварваща и без пищящи лелки история.
 6. zenoa

  Manhole: Feel So Good (2017)

  Да беее, как може пък толкоз да отслабне, че и още повече да погрознее. И аз не я намирам за най-лошия възможен вариант. Все за свестни нейни роли иначе се сещам. ... След изгледани първи две серии на кратко: ужасна тъпня, отвратителни режисьорски похвати и страшно преиграване. Имориха ме само да им гледам хаотичното тичане и пъхтене. Отврат. Ако дам шанс нататък ще е само заради симпатягата Дже Джунг, пораснало е момчето - всички останали са пълен отврат. Uee е абсолютно зле в тази визия и тази роля. Мисля обаче, че сериалът ще издъхне къде 5 епизод. Сори за поста!
 7. zenoa

  Aom Sucharat

  Какво се случва с тази сладурана?! Подготвяше два сериала още през след Kiss me но така и не излезнаха. В момента е в трета глуха ми се струва. Ако някой има някакво инфо, нека сподели. Имах надежди за тези предстоящи продукции. Дали нещо се излъчи от тях?! НАй-популярния й екранен партнор Mike снима здраво в Китай. Продукция след продукция, обаче от всичките снимки зад и пред кадър, нищо не ми хваща погледа. Това се казва то фатален чар на една екранна двойка - всичко което са правили заедно го гледам по 100 пъти, и нищо от това, което са правили по отделно за мен не е гледаемо. Ха дано скоро нещо излезе!
 8. zenoa

  Tomorrow With You (2017)

  И аз харесах сериалчето. Почти месец от както последно гледах нещо интригеващо. Тук с две изречение казано ни показват как вторачени в бъдещето пропускаме и разрушаваме настоящето си. Ако нещо е в съдбата ни и с великански крачки да бягаме от него, то ще намери начин да се случи. Апропо, Най-мистериозен ми е аджошито с очилата... пръкна се точно от нищото, че се и намеси и като чели той дърпа много от конците нещата да се случват по точно определен начин. Общо взето - дразни ме. Следя драмата с интерес!
 9. zenoa

  The Legend of the Blue Sea (2016)

  със сцената от последния епизод, Мин Хо май даде заявка за киното... знаем, че там са по-разкрепостени в тези сцени, а той пък последно време изрази желание да снима вече предимно филми. Ха да видим сега към кой жанр ще се насочи
 10. zenoa

  Something About 1% (2016)

  Това си го помислих и аз, но ми се стори, че е излъчвам по-рано тази година. Благодаря, ще потърся!
 11. zenoa

  Something About 1% (2016)

  Има ли някой представа какво се случва с последните 2 серии? Странно но навсякъде, където гледам онлайн сериали има излезли до 14 епизод - явно е че не е последен, но следващите никакви не ги намирам.
 12. zenoa

  Kiss Me (2015)

  Приканвам всеки, който има някаква информация за предстоящото продължение, защото от седмици ровя насам натам, но на никакви новини не попадам. Това е вече доста изнервящо!
 13. zenoa

  On the Way to the Airport (2016)

  ... Страхотен край на историята. Понякога човек има нужда от точно такива истории, които завършват просто нормално, и с оптимизъм,, че може и трябва да си щастлив.
 14. zenoa

  Moon Lovers - Scarlet Heart: Ryeo (2016)

  Аз, лаикът в корейски шоубизнес и абсолютно несведущ по паричните въпроси в тази индустрия, никак не вярвам да има втора част. И да има, би било истинско чудо да е със същия каст. Друг каст би обрекъл продукцията на пълен крах още преди да е започнала. Джун Ки, освен ако не се е забил изначало да подпише договор за 2 части без значение от рейтинг, би бил доооста по-голям лаик и от мен да се навие. Пък знае ли човек..... може спонсорът с българското розово масло пък да му е предплатил нек'ви безумни хонорари. Че той изнесе кажи речи цялата продукция на гръб! Благодаря ! Така понапипвах и аз идеята. Жестът с ръката, с която все едно маха маската си обясних като край на маскарада - животът е краткотраен и не бива да си с маски пък било то за любовта или за живота като цяло. Сивият фон бе в унисон на мъртвата му вече душа (любов).
 15. zenoa

  On the Way to the Airport (2016)

  Да раздвижа и тази позамряла тема... никой ли не гледа тази драма?! За мен много приятна и емоционална история. Нещата от живота като цяло, но поднесени с вкус и грация. Прекрасна главна актриса! Тази жена е една от малкото, които никога за мен не са се дънили в роля или избор на сюжет. Главният герой срещам рядко, т.е. не познавам добре, но се справя повече от чудесно. Последният до момента 13 епизод леко ме притесни, че ще забият типично по корейски в грозната част на историята - отмъщения и злоба. Дано греша. Много интересна връзка представиха между главната героиня и нейната най-добра приятелка.
×