Jump to content

Tsvetelina85

Потребители
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tsvetelina85

  1. Чудесен избор на нов сериал.
  2. Има английски буквички, но за да гледа сериала е необходимо да се свали. Изгледах всичко излъчено до момента... доволна съм, въпреки че са рязали.
  3. Начална дата: 23.06.2021 от 20ч. Пекинско време. Сериала ще се излъчва всяка сряда, четвърък и петък едновременно по следните платформи Mango TV, iqiyi, Youku, Tencent Video и LeTV!
  4. За видеото, да са триото наитина е прекалено очевидно.....и все пак не знам защо така си мисля. Ще се разбере. Пускам спойлери за предстоящите епизоди тази седмица в скрит текст....да не си развалят изненадата тези, който не обичат да знаят какво ще се случи. Епизод 7. Епизод 8. Епизод 9 .
  5. Аз този съм го гледала вече преди доста време.....аз пък си мислех, че за ромнса става дума....Много съм загубена.
  6. Те епизодите ще са 15 броя....тази седмица ще излъчат 7,8 и 9.....тоест влизаме в средата на сериала....та можеш да се включиш. Все се каня да не гледам текущо...и винаги се набутвам.....добре пак че са 3 епизода на седмица. Линк
  7. Тайванския е Моят изгубен роман/романс....нещо от сорта беше. То цялата им история през въпросната нощ им беше първото недоразумение, после нейната лъжа....неговото отвратително поведение спрямо нея ( ама си имам теория защо се държи толкова отвратително....единствено, когато го виждат).....според мен се опитва да и привлече вниманието....при нея опита за добро отношение от негова страна не работи.....тя ще го игнурира. Не казвам, че е прав. Ревнивец, със собственическо чувсто и прояви на агресия е....не знам защо ми напомня на героя на Кен от Изгубения Рай....не съвсем, просто като поведение и реакции на моменти. В момента в, който тя му отвърне той тотално ще се промени.
  8. Духалката се опитва да размрази хладилника....предполагам. Много е нещастен милия...
  9. Знам го серила...тайвански излъчва се в момента....чакам да свърши. Все се каня да не гледам тетущи продукции и винаги се набутвам.
  10. Ами нали секретарката обеща да се грижи за нея....пък него нали го разкара с обяснението, че е мъж и не е прилично и т.н. Голям шемет е секретарката....гласувам ви доверие....съсипа ме от смях. Епизод 7 ще го излъчат в пекът от 16.30ч....наше врме (аз лудата нали го гледам он-лайн)...английските букви в събота вечерта по някое време. Иначе епизодите се излъчват петък, събота и неделя. Прин е голям ревнивец...ама това май е типична черта на тайландските мъже....всичките са супер ревнивци...особенно ако са били в интимни отношения с жена....край.
  11. На какво ти се базира теорията. Аз съм почти сигурна за отровното трио. Първо записите от хотелските камери ги няма вече. За случката знаеха Прин..Митра и Пам. Приятеля на Прин по онова време не я познаваше. Логиката ми говори, че Пам е дала записа.... а двойката го пусна. И още нещо разбрахме, че Пам е завистлива малка гадина....не обича Митра...мрази я.....но чак Спойлер от промото на епизоди 7-10. .
  12. lukreciana И аз тея двамата(гей двойката)+ Пам не ги понясям вече органически. И приятеля на Прин ми е антипатичен и той...даже че има и чувства към Митра не ми се вярва. За мен видя, че се разбира с децата и понеже малкта я харесва хоп и той на хорото. Да намерим нова майка на детето. Бащата на Митра и той....ало ние да не сме в средновекойвието. Големи моралисти....направила е една едиствена грешка.....не е свършил света.
  13. Жалко, че не мога да качвам снимки...има много интересни от следващите епизоди. Сценария има дупки...като всички. Важното е, че серила държи интереса.
  14. Тя е доста добра...получава и се...него го гледам за първи път(ще си поправя грешката)....като двойка опредлено имат "химия" на екрана....а и зад кадър са в доста добри отношения. Съдържа спойлер.
  15. Качили са епизод 6-ти изчезвам да гледам. А рускините 5-ти гледам и те бързо напредват.
  16. Постъпката на Пам беше продиктувана от чиста завист. Чен да вземе да се хване с приятелката на Митра....страшна двойка са двамата. На Пам и пожелавам да си получи кармата . Аз чакам превода на епизод 6. От промото другата седмица личи, че ни очаква интересен епизод.
  17. Още не е преведена...аз я гледах в момента на излъчване....с приложение на тела. Като я пуснат ще дам линка. Линк
  18. Гледам четвърта с превод в момента.....пък даже гледах и пети епизод преди няколко часа на тайландски директно. От главните едва ли ще намразя някого....ама за главния вече започна да ми става жал, хем че е много много виновен. А така наречения му приятел...вече не го понасям. От мъжките персонажи накрая най-читав ще излезе Чен(доведения брат на Парин)
  19. Като спомена, че излиза днес....канал 7 са ни спряли достъпа до он-лайн гледането на канала в техния сайт. Утре със сигурност ще има англйски субтитри до вечерта....Неко го превеждат много бързо този сериал...а и рускините напредват с добра скорост в двете групи.
  20. Влюбен е в нея.....обиден не знам. Ама определено е наранен, че не го иска...
  21. Хич няма да му прости лесно, ако ме питаш...а и сега и той вероятно ще започне да и отмъщава....нали е обиден/отхвърлен.
  22. Аз поне не съм срещала информация, че е римейк....само че е по първата част на новела....на популярна тайландска писателка.
  23. Това е блога/страницата на преводачката от тайски.
×
×
  • Създай нов...