Jump to content

Tsvetelina85

Потребители
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 тофу

About Tsvetelina85

 • Rank
  Посветен
 • Birthday 01/25/1985

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

292 profile views
 1. Аз съм го гледала и много ми хареса с изключение на финала, ама за него си знаех предварително. Но като цяло сериала е хубав.
 2. Хубави са им сериалите...обаче голямо търпение трябва към тяхните предстоящи продукции. И аз като я видя тази дата ме обзема отчаяние.
 3. От сега се нареждам за гледане...и търпеливо чакане естествено.
 4. Хубави са им историческите сериали на китайците.....аз почти всички съм ги изгледала вече.
 5. Като напреднеш малко с гледането ще разбереш защо главния се отнася "по този начиш" с приятелката си...и защо връзката им е продължила 10г. Между другото мисля, че сериала е насочен по-скоро към женската аудитория...не толкова към мъжката.....и е нормално да не те впечатли.
 6. За 27-ми са само слухове доколкото четех.....надявам се тези слухове да се окажат истина и да ни изненадът.
 7. Момичета и от мен много благодарности, че ще можем да се насладим на този чудесен сериал на роден език.
 8. Уей Уей Уча се на търпениеИстината е, че всъщност и аз не знам...сериала просто си запленява от първи епизод....такива страсти хвърчът м/у тия двамата, че не знам кога ще ми се подпали монитора . Оф мацето на Къ Хуан е много глупаво....тая девойка освен да използва кредитни карти и да се бърка там където не и трябва друго не умее май. Приятелката на Уей Уей обаче ми пълни душата....много е луда.
 9. Добре дошла(дано не съм объкрала пола) при прецаканите....аз го запонах от първи епизод.
 10. Аз гледам....чак за червена точка не е...ама по-натам знае ли се. Сериала си е за интимните отношения при възрастните и определено не спада към графа подходяща за гледане от подрастващи. Сигурно са сложили точката заради искрите, които хвърчът между главната двойка..... На мен сериала ми е интересен...заради въпросите, които поражда.
 11. Страстите хвърчът във всеки епизод...на двамата сцените им се получват чудесно. Историята също е интересна...някак по-зряла...за живота, решията. Направо се разболях по тоя сериал..чакам епизодите с нетърпение...всяка седмица.
 12. А старата не съм гледала, но тука смешните моменти си ги има във всеки епизод...майката е голям образ като рече и отсече за Нит ще ми е снаха и край...той уж я мрази ама как я ревнува не е истина...бившата му приятелка е тотална истеричка обаче...ама това си е типично за тайладските лакрони...аз съм свикнала..та вече не ми прави впечатление....неко бързо го превежда...пък и има хубав ОСТ...Заслужава си гледането.
 13. Тоя лакрон е голям смях...мацето Нит луд си го прави ...а и майката и таткото са големи образи....майката най вече.
 14. Преведени са 21 епизода на английски език за момента...лакрона все още се излъчва в Тайланд...аз го следя. Ако ви се гледа романтика и драма + много смях това е вашия летен лакрон. Аз го следя с голямо удоволствие...с двамата главни падам вечно са в битка....
×
×
 • Create New...