Jump to content

Tsvetelina85

Потребители
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 тофу

About Tsvetelina85

 • Rank
  Посветен
 • Birthday 01/25/1985

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

333 profile views
 1. И аз съм съласна с Лукреция учи се да показва емоции(или ако трябва да сме по-точни се е научил)....психопатите отлично умеят на манипулират емоции...голяма чат от тях са доста интелигентни.
 2. Значи четох за Алекситимията...защото термина ми беше напълно непознат. Алекситимията е неспособност на човек да определи и изрази с думи емоциите, които изпитва. Това не е психично разстройство. Хората с подобен проблем не успяват да съхранят връзките си и се социализират по-трудно. При тях често се наблюдава състояние на депресия. Смята се, че алекситимията има връзка и с аутизма. Тоест не могат да изразят какво чувстват с думи. Психопатите/Социопатите(тук има разлики между двете състояния) пък не изпитвам емоции най-общо казано. И въпреки това диагнозата психопатия не те прави сериен убиец. И все пак не съм сигурна все още той убиеца от преди 18 години ли е...или пък не. Впрочем аз останах с впечателението, че майката му е "мащеха"....или нещо не съм разбрала правилно.
 3. Сериала с логически дупки или пък без тях...за мен все едно. На мен лично ми е интересен. Много неща не са ми съвсем ясни още, но пък и не съм очаквала за 2 епизода да ни разкрият много....то иначе още 14 епизода няма да има смисъл да го гледаме.
 4. Не съм дочела.....след малко ще си допълня коментара тогава.
 5. Heart of stone и The Sun's Power И двата са хубави, втория няма довършен превод на руски обаче на последните 4 епизода...На първия ти препоръчвам ремейка от миналата година....по-хубав е от предната версия.
 6. Ако кажеш какво си гледала до момента, ще помогне да подберем няколко заглавия.
 7. Сериала е започнал вчера.....ако ма,еря линк със субтитри ще го споделя. Линк към първи епизодите на англйски език https://www.youtube.com/watch?v=MSRJY_qehlQ
 8. Аз съм го гледала и много ми хареса с изключение на финала, ама за него си знаех предварително. Но като цяло сериала е хубав.
 9. Хубави са им сериалите...обаче голямо търпение трябва към тяхните предстоящи продукции. И аз като я видя тази дата ме обзема отчаяние.
 10. От сега се нареждам за гледане...и търпеливо чакане естествено.
 11. Хубави са им историческите сериали на китайците.....аз почти всички съм ги изгледала вече.
 12. Като напреднеш малко с гледането ще разбереш защо главния се отнася "по този начиш" с приятелката си...и защо връзката им е продължила 10г. Между другото мисля, че сериала е насочен по-скоро към женската аудитория...не толкова към мъжката.....и е нормално да не те впечатли.
 13. За 27-ми са само слухове доколкото четех.....надявам се тези слухове да се окажат истина и да ни изненадът.
 14. Момичета и от мен много благодарности, че ще можем да се насладим на този чудесен сериал на роден език.
 15. Уей Уей Уча се на търпениеИстината е, че всъщност и аз не знам...сериала просто си запленява от първи епизод....такива страсти хвърчът м/у тия двамата, че не знам кога ще ми се подпали монитора . Оф мацето на Къ Хуан е много глупаво....тая девойка освен да използва кредитни карти и да се бърка там където не и трябва друго не умее май. Приятелката на Уей Уей обаче ми пълни душата....много е луда.
×
×
 • Create New...