Jump to content

Tsvetelina85

Потребители
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 тофу

About Tsvetelina85

 • Rank
  Посветен
 • Birthday 01/25/1985

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. Хубави са им историческите сериали на китайците.....аз почти всички съм ги изгледала вече.
 2. Като напреднеш малко с гледането ще разбереш защо главния се отнася "по този начиш" с приятелката си...и защо връзката им е продължила 10г. Между другото мисля, че сериала е насочен по-скоро към женската аудитория...не толкова към мъжката.....и е нормално да не те впечатли.
 3. За 27-ми са само слухове доколкото четех.....надявам се тези слухове да се окажат истина и да ни изненадът.
 4. Момичета и от мен много благодарности, че ще можем да се насладим на този чудесен сериал на роден език.
 5. Уей Уей Уча се на търпениеИстината е, че всъщност и аз не знам...сериала просто си запленява от първи епизод....такива страсти хвърчът м/у тия двамата, че не знам кога ще ми се подпали монитора . Оф мацето на Къ Хуан е много глупаво....тая девойка освен да използва кредитни карти и да се бърка там където не и трябва друго не умее май. Приятелката на Уей Уей обаче ми пълни душата....много е луда.
 6. Добре дошла(дано не съм объкрала пола) при прецаканите....аз го запонах от първи епизод.
 7. Нещо такова...ама доста по-смислено от нюансите...
 8. Аз гледам....чак за червена точка не е...ама по-натам знае ли се. Сериала си е за интимните отношения при възрастните и определено не спада към графа подходяща за гледане от подрастващи. Сигурно са сложили точката заради искрите, които хвърчът между главната двойка..... На мен сериала ми е интересен...заради въпросите, които поражда.
 9. Страстите хвърчът във всеки епизод...на двамата сцените им се получват чудесно. Историята също е интересна...някак по-зряла...за живота, решията. Направо се разболях по тоя сериал..чакам епизодите с нетърпение...всяка седмица.
 10. А старата не съм гледала, но тука смешните моменти си ги има във всеки епизод...майката е голям образ като рече и отсече за Нит ще ми е снаха и край...той уж я мрази ама как я ревнува не е истина...бившата му приятелка е тотална истеричка обаче...ама това си е типично за тайладските лакрони...аз съм свикнала..та вече не ми прави впечатление....неко бързо го превежда...пък и има хубав ОСТ...Заслужава си гледането.
 11. Тоя лакрон е голям смях...мацето Нит луд си го прави ...а и майката и таткото са големи образи....майката най вече.
 12. Преведени са 21 епизода на английски език за момента...лакрона все още се излъчва в Тайланд...аз го следя. Ако ви се гледа романтика и драма + много смях това е вашия летен лакрон. Аз го следя с голямо удоволствие...с двамата главни падам вечно са в битка....
 13. Тази драма минава в списъка задължителна за гледане....жалко само, че епизодите излизат по един на седмица.
 14. Има къде да се гледа с анг.букви, но е затворена група във фейса...има въпроси за прием там качват само китайски драми, не знам до къде е обаче...аз ще го гледам на куп като свърши.
 15. И аз така мисля, че е дъщеря на избитото семейство от Цин на учителя на прица. По спомените и за къщата съдя...спомняше си място, на което не би трябвало да е била. Иначе онзи си го обичаше като брат...ама неговоте чувства изобщо не са братски....а защо я накара да се ожени за генерала така и не ми стана ясно...той май ще му излезе брат на принца.....омотано както само китайците го умееят....ама е много интересен....ще навръзвам в последствие....с субтитри....жалко че ще чакаме доста.
×
×
 • Create New...