Jump to content

Tsvetelina85

Потребители
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 тофу

About Tsvetelina85

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

212 profile views
 1. А старата не съм гледала, но тука смешните моменти си ги има във всеки епизод...майката е голям образ като рече и отсече за Нит ще ми е снаха и край...той уж я мрази ама как я ревнува не е истина...бившата му приятелка е тотална истеричка обаче...ама това си е типично за тайладските лакрони...аз съм свикнала..та вече не ми прави впечатление....неко бързо го превежда...пък и има хубав ОСТ...Заслужава си гледането.
 2. Тоя лакрон е голям смях...мацето Нит луд си го прави ...а и майката и таткото са големи образи....майката най вече.
 3. Преведени са 21 епизода на английски език за момента...лакрона все още се излъчва в Тайланд...аз го следя. Ако ви се гледа романтика и драма + много смях това е вашия летен лакрон. Аз го следя с голямо удоволствие...с двамата главни падам вечно са в битка....
 4. Тази драма минава в списъка задължителна за гледане....жалко само, че епизодите излизат по един на седмица.
 5. Има къде да се гледа с анг.букви, но е затворена група във фейса...има въпроси за прием там качват само китайски драми, не знам до къде е обаче...аз ще го гледам на куп като свърши.
 6. И аз така мисля, че е дъщеря на избитото семейство от Цин на учителя на прица. По спомените и за къщата съдя...спомняше си място, на което не би трябвало да е била. Иначе онзи си го обичаше като брат...ама неговоте чувства изобщо не са братски....а защо я накара да се ожени за генерала така и не ми стана ясно...той май ще му излезе брат на принца.....омотано както само китайците го умееят....ама е много интересен....ще навръзвам в последствие....с субтитри....жалко че ще чакаме доста.
 7. И на мен много ми харесва..махнаха профила от тубата за съжаление...иначе превод на анг.ез. има до епизод 8. Тоз Жун Ци не мога да разбера истински брат ли и е на Жун Лъ ...защото изглежда влюбен в собствената си сестра. Имам смътно съмнение, че нямат кръвна връзка. Много гаден става след 10-ти епизод...аз защото съм напред на китайски.
 8. С английски субтитри може да се гледа тук.
 9. За структурата на китайското семейство четох в "Кратка история на Китай - Дж. Кинг Феърбанк" ...специално заради историческите китайски драми ми я подари мъжът....по натам ако имате итерес мога да извадя някой друг абзац от книгата. Иначе и аз гледам...да видим до къде ще го докарам.
 10. Чак към края на сериала се усетих за кой император иде реч....общо взето проследява исторята на майката и връзката и с двамата...интересен е...като в последните епизоди виждаме и възкачването на бъдещия велик император....мен лично ме остави без сън няколко дена...заслужаваше си гледането.
 11. Естествено, че може..това че е римейк нищо не означава...този даже е по-хубав от другия ако ме питате...макар че там са ми бледи спомените та снощи прегледах последния епизод....пиша в спойлер.
 12. Сега ще ти кажа каквото помня....че преди повече от година съм го гледала от тук там, че Бии ли беше не ми е топ любимец...а и главната не ми беше по вкуса.
 13. Аз съм гледала оргинала. Пиша в скрит текст(и по спомени), за да не развалям очакванията на тези, който не харесват спойлери.
 14. Tsvetelina85

  Her Private Life (2019)

  Аз също изгледах първа и втора серия..и ми харесва...
 15. Това и аз не мога да им го разбера..в не един и два лакрона съм го виждала.....и не го рабирам. Културни различния, ама в повече ми идва това поведение.
×