Jump to content

Shaella

Потребители
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Shaella

  1. Благодаря за превода на този филм, невероятен е! Моноспектакъл, малко като театрална пиеса, но нито за миг няма скука заради брилянтната игра на Ким Хьон Джунг! Честно казано имаше и нещо шизофренично, раздвоение на емоциите и чувствата, остава една голяма въпросителна, поне в мен, кое е истина, кое е фантазия. Филм, за който си мислиш дни наред.
  2. Сериалът е брутално добър! Всеки намира в този сериал. това, което е в душата му, едни се отегчават, други се възхищават! Така е в живота. Благодаря за превода!
  3. Благодаря, но липсват субтитрите за 14 еп.
  4. Много съм благодарна сама на себе си, че не се вслушах в мненията на местните, форумни критици, които оплюха драмата даже и без да са я гледали, предполагам ;-) Чудесен сериал, лично аз си направих и доста аналогии с положението на България в момента. За страхотната игра даже и няма да пиша. "Чудовищата не се създават, чудовищата отвътре се събуждат, винаги, когато имат добро извинение"....
  5. Драмата е много интересна до 17 епизод. Няма значение дали става въпрос за модна, готварска или каква да е индустрия, тук важни са човешките взаимоотношения. Не мога да разбера по имената на сценаристите дали са мъже или жени, но от 17 епизод нанатък са написали така сценария, сякаш не познават женската душа. Жените, които са влюбени не постъпват точно като главната героиня, затова и предполагам, че сценаристите са мъже. От 17 епизод просто сериала става дразнеш. поне за мен. Хубавото е, че открих Yoo Ah In ,
  6. Този е от сериалите, които определено ще ми липсват след като свърши. И аз горещо го препоръчвам!
  7. Аз лично нищо хладно, нито мистериозно не видях в главния образ, освен бяла коса плюс пълна липса на чар Обожавам психо-трилърите, но лично за мен това не може да се нареди в редиците им. Лично мнение.
  8. Загубих си една вечер, гледайки част този доста посредствен сериал. Това би трябвало да е психотрилър, но е толкова зле, че е пълен провал. Главният няма и капка чар, едно от нещата, които винаги ме е привличало в корейските сериали. Пълен отврат!
  9. Почвах го този сериал, после го спирах, после пак го почвах и забуксувах на 2-ри епизод. Оставих го отново и точно бях решила да го изтрия и пак го почнах, от 3-ти епизод като разбира се тотално бях забравила за какво иде реч... Сега накрая не съжалявам и съм благодарна, че го гледах. Jeon Kwang-Leol направи великолепна роля, както винаги.
  10. Чудесен сериал, без лиготии и сълзи, държащ в напрежение. Радвам се, че го гледах.
  11. Доста дълго отлагах гледането на това сериалче, понеже смятах, че ще е тъпо. Всъщност се оказа, че сериала е едно малко бижу до 11 серия. След това леко го разводниха, но според мен си заслужава.
  12. Определено сериала ми хареса и задържа вниманието ми. Имаше си и слаби страни, но пък силните бяха повече, поне по мое мнение. Възприех го като една крими приказка, а Jang Hyuk придаде една неповторима атмосфера с dark чара си.
  13. След разочарованието наречено "Alice", този сериал ми беше като глътка свеж въздух. Невероятен - за отношенията такива каквито би трябвало да бъдат между хората, за емпатията, любовта, прошката, приятелството. Съжалявам , че в новото българско кино няма такива отношения, а се залага само на грубостта и пошлостта. Oh Jung- Se направи великолепен образ! Някой беше написал по-горе и сравнил този сериал с Hotel del Luna, не, двата сериала нямат нищо общо.!
  14. На 9-ти епизод от сериала съм. Харесва ми режисурата и обичам идеята за пътуване във времето. Харесвам и актьорите, общо взето засега всичко му харесва. Но едно нещо ми разваля вкусът на сериала, някак си перверзно ми идва, или ще ми дойде, ако ТОЙ се влюби в майка си. Да, ТЯ не му е майка, но е и така, и не е така. Тоест ТОЙ се влюбва в двойничката на майка си. Е, това ме притеснява определено.
  15. Много забавно сериалче , малко в стил "Граф Монте Кристо", сюжета е като на кино, но защо пък не? Поне в сериалите да се борим срещу несправедловостта, нали, след като в real life e невъзможно :-). Сериалът спред мен си заслужава.
  16. От близо 15 години съм заклет геймър. Играех до март 2020 една от най-великите южно корейски MMORPG Lineage II. Престанах, защото NCSOFT тотално прецакаха играта, вече няма куестове, няма ивенти, няма фармене, има само NCSOFT store, от където с много пари можеш да си купиш всичко в играта.Та в този ред на мисли, може би и затова този сериал ми хареса. Знам какво е да се пристрастиш към игра, знам, че на моменти за някои игрите са като наркотик, но знам също, че игрите и много помагат, както и в тях поне на времето можеше да намериш много приятелство с хора от цял свят. В този сериал даже и ПШХ - то ми хареса, доста се е променила и играе много по обрано от предишните и състояния на вечно пулене. Различен сериал, но за мен беше интересен. Само накрая не разбрах защо
  17. И Джун Ги беше първата ми любов в корейското кино. Великолепен сериал, от тези, които се гледат на един дъх, а краят беше най-вълнуващия момент от всичко.
  18. 9-та серия на този сериал е особено интересна и актуална. Пандемия, Пекин, вирус,заразени, маски, шлемове ограничения, трупове....Ние какво правихме в 2011 година, че не се сбъгясахме така, както сега???
  19. Понеже преди малко ме посъветваха, че не съм за тук, ако не харесвам фантасмагории и цитирам : "Тук гледат тез дет обичат фантасмагории, наясно са с клишетата, безумсния и сополив сценарий от сценарист, който е пълна боза, и ако нямаш и розови фенски очила, бегай другаде." - то си позволявам да припомня тези серии, които в момента гледам и много ми харесват...не виждам клишетата, нито солпоив сценарий. Напротив - харесва ми построяването на сериите и събирането им в едно цяло. Чудесен криминален сериал. :-)
  20. Напротив., точно съм си за тук, последните години гледам само корейски сериали и филми. Точно този не издържах, може и да не съм била в настроение. А и главнияТ ми е грозноват, няма как да съм фен.
  21. Този сериал го изтрих след 4 серия. Не знам дали съм сгрешила, но ми беше много досаден. Не можах да го изтърпя.
  22. Представете си, че сте на някакво затънтено място и искате да излезете, отваряте първата врата пред себе си. Попадате в стая с две врати, отваряте една от тях и попадате в стая с три врати, чудите се коя да изберете....За мен този сериал е много добър, в началото ми беше малко трудно с всичките тези имена, но лека полека се свиква. Горещо препоръчвам на любителите на психо-трилъри.
  23. За съжаление субтитрите не могат да се свалят - Error 404
  24. Много искам да гледам сериалчето заради Хьон Бин, но само като видях тази ПШХ в главната роля и ми се доповръща, не знам какво и харесват корейците, че има такъв висок рейтинг! Но след "Crash landing on you" само заради Бини може и да се напъна.
×
×
  • Създай нов...