Jump to content

aurora-chan

Потребители
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от aurora-chan

  1. Направо анорексичен ми изглежда на мен aria. Последната му драма,ако не се лъжа беше Moon Lovers и той тотално се е променил от тогава, лицето му е изпито и наистина изглежда сякаш някой го държи гладен. Иначе за сериала, като цяло ми е интересен. Действието се развива с нормално темпо, героите успяват да изиграят добре ролите си. Джун Ки ми е любимец и се надявам да е добре със здравето си.
  2. Мога да кажа че са над 150 сериала,а може и повече да са станали. Но не разбирам защо подхванахме въпроса от колко време и колко сериала съм изгледала...това според мен не е от толкова голямо значение. Аз само не се съгласявам с мнението на повечето хора,които коментират. Зачитам мнението им и не ги питам от кога гледат азиатско кино и тем подобни. Да,този сериал си има и своите кусури,но аз никъде не съм написала,че е перфектен. Така че,моля приемайте мнението ми такова каквото е,без да се засягате,че имам по-различно мнение по въпроса.
  3. Ами не знам какво точно е определението за скоро, но поне едно 5-6 години станаха вече, а може и повече. Може би е по-правилно да кажа,че хората си имат различни вкусове и на мен този сериал ми харесва.
  4. На мен пък, въпреки слабият рейтинг ми харесва. НИТО Джой, нито който и да е от гереоите ме дразни, напротив дори страшно много ми харесва как се справят с ролите си. Всеки един е интересен и има още много да покаже от характера си, така че следя с огромен интерес. Сега ще подхвана и действието.. не знам вие какво мислите за това какво развитие ще претърпи драмата, но аз лично имам усещането,че ще пролея доста сълзи. Вярата в истинската любов и изматата на събланителя ще я съсипе. Може триото приятели да се разпадне, а родителите им не ми се мислят. Там е още по-забатачено...Както казах, виждам една много грабваща история превърната в сериал на ниво.
  5. Аз също съм доволна от новата актриса,но не разбирам защо са продължили така историята. понякога оставам потресена от акъла на корейците.
  6. Lawandula, коментара нещо не се отваря,не знам само на мен ли, но ми стана любопитно...ще може ли отново да го качиш?
  7. Аз пък имам малко по различни предположения относно синът на Ma Wang. Защо ли си мисля,че не е онзи сладурко,който е в магазина на бабата...а точно този,който вмомента е комбина с Ah Sa Nyo (Bu Ja)!?
  8. Възхищавам му се,уникален е. Първия път ,когато гледах негово изпълнение останаха със отворена уста. Той става все по-добър, елегантността му го кара да изглежда сякаш се рее , а не пързаля. Тази година на Олимпийските игри в Пьонгчанг спечели златен медал, а една друга,руска сладурана ( Евгения Медведева), която е отаку и е фен на корейската група ЕХО спечели сребро.Винаги,когато погледна такива млади,успели хора,които се трудят за да постигнат целите и мечтите си се вдъхновявам.
  9. Аз също съм доволна от новата актриса,но не разбирам защо са продължили така историята. Някакси са ми лекомислени 17-ти & 18-ти епизод, не че не ми харесаха, НО знам ли,можеше и нещо по-добро да се измисли...
  10. Когато започна да излиза сериала се бях отказала на 5-тата минута от първи епизод. Да,обаче вчера реших,че искам да опитам отново,главно заради различни видеа във инстаграм. И какво става...пукнах се от смях. Бях си помислила,че ще е поредния “забавен” сериал, а то се оказа,че е най-добрия такъв корейски,който съм гледала. Бог да ми е на помощ да не умра от смях докато го гледам. Който не се е запознал с него,да напада. Аз му давам 200/100 точки!
  11. Впечатлена съм от този сериал,сериозно. Мислех, че ще е банален, но въпреки това сладък, а то се оказа, че има нещо по-дълбоко и интересно...особено във главния (Су Хо). Харесва ми как не се дава на противната си и манипулативна майка, и макар, и все още не напълно, отстоява позицията си. В изказванията си се представя като един порастнал мъж, който показва какво иска, а именно Сон Гу Рим (не съм много сигурна дали се пише така името). Действията му са леко детински на моменти, но продиктувани от ревността и плахостта му изглеждат толкова сладки, че не мога да се сдържа и просто се усмихвам широко. Този сериал е като Weightlifting Fairy Kim Book Joo за мен, за сега няма сцена, която да помисля за пълнеж и да превъртя, с нетърпение чакам да видя как са измислили да завъртят сюжета още повече.
  12. aria, предполагам че се сещаш за Moonlight Drawn By Clouds, където сладура беше охранител на Park Bo Gum. На мен от там ми е познат и ми харесва играта му и там и в този, според мен в този сериал ще разгърне още ролята си и накрая няма да излезе само доктор. ☺️
  13. Изненадвам се,че толкова малко хора коментират драмичката (не че това е показател дали се гледа) , на мен адски много ми допада,свеж е, всичко е премерено и нищо не ми идва в повече.Освен може би “майката” на актьорчето и писателката,която постоянно се кара на Kim So Hyun. Края на последната 6-та серия ме развълнува,не очаквах още в началото да има целувка впредвид годините на главната и разбиранията на корейците. Както и да е, направо ми е гадно,че са само два епизода на седмица,а моето нетърпение за всяка следваща серия става все по голямо...
  14. Определено НЕ съм разочарована от последните два епизода, две неща обаче ме изненадаха. №1: И №2: (ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ?)
  15. Страшно много се надявах да срещна такъв сюжет тази година ииии...ето го. Главните, за съжаление не са ми познати, но май така е по-добре, за да нямам очаквания. Мисля, че сериалчето ще ми дойде като един хубав пролетен отдих, който няма да ме хвърля в дълбоките дебри на драмата и наистина ще бъде от онези по-mature екранизации, които липсват в корейското кино.
  16. Мисля, че това беше първият източник, от който разбрах, че и на тази земя, майка България има група от хора споделяща същите интереси като моите. Много съм доволна от форума, модераторите както си личи са отговорни и се грижат сайта да изглежда добре и да е достъпен. Благодаря Ви, че сте създали място където можем да изказваме мнението си и да питаме въпроси, които ни вълнуват.
  17. pencheva_sz , Така е, бях забравила за онази и' роля...на мен Joy ми допада, гледала съм я във We Got Married, където със Yook Sung-jae {BtoB} бяха изключително сладка двойка.
  18. Колкото и да е имал своите добри моменти, този сериал ще остане в съзнанието ми с прекалено мудното си действие и финал напомнящ на този в Гоблина.В края се зачудих дали други актюри биха били по-подходящи за тези роли, но стигнах до заключението, че сериала е бил обречен въпреки тях. Отчаяна съм от това как провалиха тази оригинална идея, очаквах повече.
  19. Аз лично не съм гледала нито китайския, нито корейския филм, но ако си изиграят ролите добре, ще се получи приятна драмичка. Определено този сериал, няма да е хита на годината, ако съдя по "леко" баналния сценарий, но се надявам с първата си глвана роля Joy да покаже някакви умения. Чакам с нетърпение да видя тези макнета на малкия екран.
  20. Когато преди 7-8 години изгледах първия си сериал (Playful kiss) все още не се бях запознала с корейската култура и мислене, та ми дойде толкова различно, ново,интригуващо. Разликата м/у кдрамите и американските сериали сякаш ми беше нужна и когато се поинтересувах открих сайта,който и да днес използвам. Сега осъзнавам, че “съдбата” ме е отвела до моята мечта, да опозная страната и културата на тези хора.
  21. Здравейте, нова съм във форума, но следя драмата и коментарите с интерес, и ще се включа към въпроса за Го Хьон Джон и скандалът и' с режисьора. Прочетох статия, в която пише, че няма да има замяна на актрисата, но тя няма и да продължи да снима. (Тук - това е сайта.) Жалко, че искат да махнат нейната роля, точно тя правеше някак си сериала отличителен от другите кримита. Въздъхвам от неволя и се надявам въпреки промените сериала да продължи да се развива все така добре, макар че няма да е същото удоволствие без нея .
×
×
  • Създай нов...