Jump to content

rondine

Потребители
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 тофу

About rondine

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Хубав та дрънка тоз стажант бе . Аз съм пристрастна - няма да говоря. Благодарско на теб, че ни ръчна за превода та да могат хората да се насладят.
 2. Ако някоя Хотест не е видяла да ви споделя: днес в официалния канал на 2PM Japan в YouTube пуснаха всички японски сингли на групата с, меко казано, супер качество. Направо страхотни. Броиш на воля падащи розови венчелистчета, снежинки, вратовръзки, плочки и т.н. Скоро излиза DVD-то "THE BEST OF 2PM in Japan 2011-2016" и това е причината японците да ни зарадват с тези клипове, които ще бъдат включени в албума. Аз ви пускам една от най-любимите ми - "Winter Games" , а останалите на канала в You Tube.
 3. Гледала си, ама не баш. От домовете на двама различни тупиемци са. Няма да издавам кои. Кат го преведем ще видите. Скоро ще е.
 4. Чакайте аз на български да ви го кажа: Благодаря
 5. Основен проблем при хората днес е : не си говорим и не споделяме чувствата си. Да имаш брат или сестра - това е едно от най-уникалните неща на света. Имаш най-добрия си приятел от самото си раждане. Какво повече да искаш? Филмчето е страхотно. Просто. Леко. Поучително.
 6. Аз така, да намина и да пусна новия саундтрак на "Confession"
 7. Ето и едно видео от снимачната площадка. Ако искате да надникнете в кухнята де, дет се вика.
 8. Гледам с огромен интерес драмата. Даже и в оригинал от нетърпение да разбера какво ще се случи. Хипотези бол в главата ми след всеки епизод. Разказаха ми играта с епизодите от миналата седмица. А Джуно? Ах този Джуно! Как само играе това момче отново. Съвсем различен образ от всички изиграни от него досега. Много добре се справя момчето, чак ми иде да повярвам, че е адвокат. От мен едно огромно благодаря на екипа, който работи по превода на сериала.
 9. @pepi58, най-вероятно го бъркаш с друг член от 2РМ. Никкун е роден в Калифорния, израснал там и учил по-късно в Нова Зеландия. Джуно знае английски само когато Ник му напише репликите.
 10. От JYP съобщиха, че 2PM са решили да преподпишат договора си с компанията, който изтече именно днес. Джун К, Никкун, У Йонг, Джуно и Чани са взели решението да останат заедно и да продължат като една група. Остава само Тек, но на него ще му предложат нов договор след като излезе от казармата. От компанията съобщават още, че момчетата са обещали, след като изпълнят военната си служба, да се завърнат и да промотират отново заедно като една група. Супер новина за всички Хотест
×
×
 • Create New...