Jump to content

taralej

Потребители
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от taralej

  1. taralej

    Jessi

    От днес билетите за турнето на Джеси са в продажба. Аз успях да си взема VIP за Лондон. Ако някой ще ходи, може да се организираме заедно. :))))
  2. taralej

    Jessi

    Потвърдени са и залите, в които ще са концертите.
  3. taralej

    Jessi

    Вчера излязоха датите за предстоящото европейско турне на Джеси, съответно: 8 октомври - Берлин 10 октомври - Лондон 12 октомври - Париж 16 октомври - Оберхаузен 19 октомври - Барселона Официална покана от Джеси P.S. Ако някой има желание за концерт нека пише да се организираме да отидем заедно.
  4. Едно хубаво нещо от затварянето - да гледаш отново сериали за 15 път. Дано някога пак видим тези двамата заедно в драма. Мисля, че на много хора са им любима екранна двойка.
  5. Сериалът бе доста забавен. Лично аз нямах търпение да излезе всяка една серия и гледах с английски субтитри. Гледала съм и китайската версия, но честно казано тази ми хареса много повече. Новите корейски сериали са скучни, безвкусни и... Това беше свежа глътка. Аз гледам техните драми от 2008 г., но като тези напоследък никога не е имало. Мисля, че няма какво да се оплакват корейците... Светата вода ненапита.
  6. И официално видео към Breaking dawn
  7. Вечният bias. За по-младите фенове си е чист чичко, както чух да го наричат и направо ми стана лошо. Но ние 30-годишните... знаем какво беше и още е. Японците напълно го погълнаха в последната година и половина. Хубаво е, че всеки ден пуска лайв стрийминг в инстаграм.
  8. Сериалът доста ми допадна. Изгледах го за 3 дни. Разбира се, като във всеки корейски сериал имаше доста пресилени неща и някои двусмислици, дори неадекватни моменти, но с удоволствие ги подминах заради добрата игра на актьорите. Нещо, което много ме дразнеше бе отвратителното хленчене на Юджин. Ким Со Йон изгради невероятен образ - много й отива да е зла истеричка. Щеше ми се да е малко по-устойчива и още малко повече характер да бяха вкарали в нея, още малко жестокост и:
  9. На 18.08.2015 ще се проведе първият "Младежки културен корейски лагер" в град Враца. Ще започне в 09:00 ч. и ще приключи към 21:00 ч. Входът е безплатен. Единственото, което трябва да направите е да се запишете тук
  10. С удоволствие изчетох двете ти истории, Силве! Направо ме зарази с добро настроение. Прекрасни емоции сподели с нас. Надявам се скоро да ни разкажеш още нещо и то веднага след гостуването на симпатягата. :)
  11. Здравейте! Поговорих с няколко румънки и те ми обясниха как точно се организират концертите в Букурещ. Има специален сайт, който се казва MyMusicTaste.com Всъщност от него се организират повечето събития. Там се създава събитие с любим изпълнител или група, а след това всеки, който подкрепя и иска да се осъществи избран концерт, се регистрира и през първото събитие прави още едно с бутон MAKE. Има няколко stage колони, които трябва да се попълват постепенно. Аз прегледах кои групи ще имат обявено "непопълнено" световно турне, което да включва и европейски градове и ми излезе, че засега само F.T. Island имат такова. Направих събитие и ако имате желание може всеки от вас за около 5 до 10 минути да отдели време и да пусне глас през събитието, да напише коментар, да сподели в Twitter и Facebook и т.н. Доколкото ми беше обяснено, организацията, която всъщност поддържа mymusictaste, самa организира всичко. Не е нужно да се свързват с българските си колеги или нещо подобно. Във фейсбук се изписаха доста песимистични мнения, но може да пробваме. Каквото зависи от нас може да направим, а вече останалото ще се види във времето.
  12. Rumiva2, много ти благодаря!!! Тъкмо изгледах и последните 2 епизода. Не искам да повтарям мнението си от преди, но ако бяха направили още 4-5 епизода за да развият нещата щеше да е много хубаво. Любимци ми станаха дядото с десертчетата и внука, който вечно пиеше и спеше къде ли не. Интересно ми е, ако в истинския живот има човек, който пие като него от началното училище (както всички твърдяха) и е оцелял, на какво ли прилича.... :D
  13. Страхотен сериал! Много забавен и малко по-различен като тематика от другите. Остават ми още 2 епизода. Гледам бавно, защото не искам да свършва. Някои неща много странно се развиват, други ги претупват. Може би, ако бяха развили още малко историята и още малко комедия да бяха вкарали щеше да е и по-интересен. Някой знае ли коя е тази песен? Търсих я навсякъде, какво ли не писах в Google... нищо не ми излиза. Няма я в OST-a.
  14. Здравейте! Искам да попитам дали някой е ходил в Южна Корея с организирана екскурзия от туристическа агенция? Прочетох всички мнения и май всички сте ходили като сте се организирали сами. Аз разглеждах доста оферти от туристически агенции. Горе-долу са на достъпни цени. Ако има някой, който е ходил с предварително закупен пакет, може ли да сподели? Искаше ми се да посетя страната тази година, но няма да имам възможността. Дано догодина да мога да отида през пролетта.
  15. Сега може да поръчате и от най-новите колиета, които са много стилни и може да подарите дори за Коледа като тези тук.
  16. От днес вече може да поръчвате и с отстъпка до - 50 %. Има и нови артикули, които са много стилни. ЗАПОВЯДАЙТЕ!
  17. От днес вече има и нови предложения! ))))))) Заповядайте!!! )))
  18. Здравейте! Реших да отворя онлайн магазин за различни аксесоари, които можем да видим (поне подобни на тях) в азиатските драми, филми и т.н. Засега има малко артикули, но все трябва да се почне отнякъде, нали? Заповядайте и разгледайте! Надявам се да Ви хареса!
  19. Наистина ли няма фенове от Враца? Или поне от близките градове?
  20. Здравейте! Отдавна се каня да пусна тема, но все нямах време или не бях във Враца. Има ли някой, който би желал да си организираме среща? Във Фейсбук открих няколко ученички, които биха желали да се срещнем и опознаем. Надявам се и тук да има желаещи!
  21. Точно преди 5 минути го изгледах и реших да погледна коментарите, за да видя дали и някой друг като мен е бил объркан по средата. Филма е доста интересен, поне според мен. Но наистина се чувстваше някаква мудност, както някои от вас споменаха. И съм съгласна напълно с mrnkaloto... е тази жена загина да се разкарва с този куфар.
  22. Хей! Всички, които желаят и имат възможност, елате да отпразнуваме рождения ден на T.O.P от BigBang на 4 Ноември пред AUBG в 16:00 ч. Колкото повече фенове, толкова по-весело! <(=^.^=)>
  23. Здравейте!!! Хайде да си организираме среща! Какво ще кажете? Кажете кога ви е удобно. Когато се събираше подписката през Май имаше доста фенове на азиатската култура. Сега сигурно са повече!
  24. Супер! Амиии може на 12-ти (неделя). Бачиново хич не е лоша идея! А форумното причакване... ах леле майкооо. Както се казва "дупе да им е яко". :rolleyes:
  25. Добре дошла във форумааа! Голям кеф, почнахме да се събираме и тук. :D

×
×
  • Създай нов...