Jump to content

sabrina1

Покровители
  • Мнения

    1302
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно sabrina1

  • Рожден ден 09/11/1979

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Стара Загора

Последни посетители

7753 профилни разглеждания

sabrina1's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

39

Обществена Репутация

  1. Момчето е в София вече втори ден, а няма кой да го отрази!
  2. Сещам се за 3 корейски сериала, в които темата е застъпена лекичкооо. Life is Beautiful Hyena Reply 1997 Също се сещам за два тайландски филма... The Love of Siam (бг субтитрите, с които аз гледах, са ужасен електронен превод) Bangkok Love Story Два хонконгски Amphetamine Happy Together И накрая любим тайвански филм Eternal Summer Ако се отнася за момичета... може би това... Yes or No П.П. Във всеки филипински филм присъства минимум по един гей, но не и в главна роля... Сетих се за този... 24x7 In Love - в едната от историите се опитваха да "поправят" един
  3. Другите просто нямат такова нещо като брада.
  4. Поне ми се струва издръжлива и няма да се откаже от него след срещата с роднините му.
  5. One Sunny Day / A Good Day / Слънчев ден Страна: Южна Корея Година на излъчване: 2014 Жанр: романтика Епизоди: 10 Режисьор: Куон Хьокчан Участват: Со Джисоп – Ким Джихо Ким Джиуон - момичето И Джонгхьок – Йонгхо и др. Резюме: Романтична драма, проследяваща историята на един мъж, който отива на остров Чеджу и се запознава с една жена… Свали с български субтитри: Онлайн с български субтитри: Свали с английски субтитри: Свали с руски субтитри:
  6. sabrina1

    Super Junior

    Направо са ги хвърлили, ако питаш мен! Айде да ни е честит първият женен мъж в SuJu. Май ще трябва да им сменят името.
  7. sabrina1

    EXO

    Аз пък си мисля, че има нещо гнило в СМ (управленските кадри). Твърде много странни неща са случват тази година. Криене на данъци, повечето дами от женските групи публично обявяват връзките си, китайците напускат ЕХО, американката напуска ГГ... Твърде тъпо за компания, която се бори да е най,най в шоубизнеса в Корея. Както и да е, жалко за групата, а и очаквам продължение. И за съжаление, това, което аз чакам най-много, СМТаун в Европа, не виждам как ще се случи. А за Лейчо... Много отнесен ми се вижда, едва ли сам ще се сети да избяга от СМ, но може някой да му подскаже.
  8. Вече може да гледате филма с български субтитри. Благодарности на zlaty_pet!
  9. Аз пък си мисля, че е крайно време да пренесете "разговора" си на друго място. Всички коментари, които не са за сериала, ще бъдат ИЗТРИТИ!!!
  10. sabrina1

    EXO

    Май само песента е тяхна, според мен това не са те...
  11. sabrina1

    Super Junior

    Аз ще добавя и другото им изпълнение от днес. Песента не е нищо особено, но ми харесва представянето и танцът. Иска ми се обаче да видя хореографията на по-голяма сцена, защото 30 човека да танцуват на 20 квадрата... голям калабалък стана.
  12. sabrina1

    Super Junior

    Може би този? Албумът вече е наличен. Мен ме кефи песента за многото красиви момичета.
  13. Аз пък да благодаря на Ная за субтитрите!
×
×
  • Създай нов...