Jump to content

mayaku sha

Потребители
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 тофу

About mayaku sha

 • Rank
  Посветен
 • Birthday 05/14/1974

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://mayas.mylivepage.com

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Радомир
 • Любими сериали
  Bad love/Soulmate/You are beautiful ......
 • Любими филми
  Daisy
 1. 21.12.2015г., 19:00 часа в Сан Марко. Записвам се, но не обещавам. Трябва да намеря кой да пази бебето и как ще се прибера до Радомир после. Ако измисля, ще доведа и manuelata. Ще се обадя на Данко, може да не е видял темата. Дано се съберем повече хора.
 2. Чета и се усмихвам. Мога да те слушам непрекъснато как ми разказваш за Корея, но ти признавам... умееш и да пишеш. Не ми се искаше да спираш, искам още разкази, може и книга да напишеш. Давам тази идея, защото ми се искаше да чета още и винаги, когато мога. Много се радвам, че имаш тези спомени, че радваш и нас с тях, да си представим и да си пожелаем и за нас така. И пак да повторя... искам още разкази.
 3. Слуховете са начин да ни подхвърлят някоя трохичка за размисъл.
 4. Не мисля, че О Ри Он си спомня всичко. Романите, които пише са свързани със случая и за един от тях каза, че има осиновено дете, което не помни миналото си, но чуло родителите си и името на богатото семейство, така се заел да ги проучи и намери начин да върне спомените на сестра си.
 5. Изгледах всичко с български субтитри, а 7-ми и 8-ми с руските и мога да призная, че съм пристрастена към този сериал. Чакайки да излезе нов епизод, прочетох всичките ви мнения, но още не съм сигурна точно какво е станало в онова мазе.
 6. За първи път гледам такава анимация, но нямаше как да пропусмен 3D. Адски зрелищно, всички детайли изпипани, до най- малката подробност. Закачките с пиратските книги ми харесаха и като цяло се забавлявах. Истински момчешки филм. Принципно си падам по корейски драми, какво ми стана сега?
 7. Вече съм с Windows 8 и имах проблем с видеото. Опитах препоръчаното от Mike и Ragnos, но не ми се получи. Когато бях с 7-цата се оправи с инсталирането на ffdshow, плюс настройките Raw video / all supported. Това направих и сега. Получи се.
 8. Благодаря на екипа за превода, страхотни сте! Сериалът ме грабна още от 1-ви епизод. Забавлява ме, кара ме да се усмихвам и да се чуствам добре. Харесва ми точно това чувство за хумор при корейците. Всички актьори ме впечатлиха, всеки с нещо свое, очевидно добър екип се е получил. Но най-голямото удоволсвие са нашите родни буквички! Благодаря!
 9. Благодаря за превода, изгледах филма и още ме побиват тръпки. Главната актриса беше уникална. Толкова объркана, ужасена, страдаща, майка, решителна, мислеща, хладнокръвна, отмъстителна и дори жестока. Но за всяко изпитано чувство, бях с нея. Само зъболекарската част не исках да гледам. По-голям кошмар не мога да си представя. Май скоро няма да отида на зъболекар и дано не сънувам кошмари. Трябваше да има "Внимание: Съдържа сцени с мъчение със зъболекарски инструменти".
 10. Много странен филм, но си спомням с усмивка за него. Това облаче ми е любимата част от филма. Мицуко ми хареса с нейната напълно разбиваща философия за живота. Толкова спокойна и уверена, въпреки хаоса около нея. "Дайте ми опорна точка и ще повдигна земята!" Нали?
 11. Мога да кажа за своя скромен опит за редакция. Опитах се да редактирам, но преводачката явно не хареса редактирането и е доредактирала, а за мен остава да се срамувам, че там има моя ник. Не съм перфектна, но такива субтитри не бих качила. Ragnos, не всички са перфектни, не всички можем да сме, но се опитваме. Всеки прави грешки, всеки се учи от тях. Понякога се надявам историята да е толкова добра, че да не видят грешките ни.
 12. Много, ама много ми хареса този сериал! Няма герой, който да не ми хареса. През цялото време се опитвах да ги разбера, а края направо ме изненада.
 13. Здравейте! За мен е като сбъдната мечта отварянето на магазина. Исках да си подаря двд на Биг Бенг за рождения ми ден и тъкмо се чудех как ще си го купувам от чужд сайт. Много обичам концерти и е хубаво, че дори да го няма в наличност, ще мога да си кажа какво искам. За съжаление желания имам много, но финансово не мога да си ги позволя веднага. Но вече съм спокойна, щом ви има
 14. Не съм от лудите фенове, не съм тинейджърка, не се прехласвам просто така, но тази банда ми влезе под кожата. Чета си внимателно, което споделяте и ви се радвам, радвам се и на нашите любимци. Харесвам и петимата, най-вече Дае, понякога повече Джи Ди, Топ ми е слабост, Тае е моята зодия, а Пандата е толкова сладък... Но съм фен и искам да си купя тяхно dvd, концерт или последното видео-колекцията. За това ви моля, някой да ми обясни как и откъде. Май месец имам рожден ден и искам да си направя подарък. От мен, за мен... едно dvd на Big Bang!
 15. Дори да не мога да отида на концерта, ще пусна един смс, поне така да подкрепя момчето. Има още много добри хора и те са сред народа, малките хора правят чудеса!
×
×
 • Create New...