Jump to content

Poli79

Потребители
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Poli79

Последни посетители

520 профилни разглеждания

Poli79's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

22

Обществена Репутация

  1. Хареса ми сериала. Най-ми хареса усмивката на Бини де.. а и целувките
  2. Супер готин сериал! Жалко, че ми остават само 2 серии..
  3. Аз пък освен, че съм му гледала всичките сериали, а даже и филм, съм гледала 3 от тях 2 пъти. Защото ужасно много си го харесвам като излъчване!!! Особено някои негови мимики и погледи . Така че чакам сериала с нетърпение и съм супер щастлива, че тъпата казарма му свърши, та дано си го гледам и занапред
  4. Poli79

    Haechi (2019)

    Здравейте. В Ависта ги има всичките епизоди, но субтитри на английски. Дали някъде има превод на български? Благодаря предварително.
  5. Страхотен сериал! Смислен, издържан, великолепна актьорска игра. Абсолютно съответствие с повсеместната световна корупция и игрите на властта.
  6. Последният му работен ден мина, юпиииииииии!
  7. На еп. 14 съм и все още чакам НЕЩО да се случи.. Имам лошото усещане, че ще си остана с чакането
  8. Само на епизод 2 съм, но играта на Джу Уон е толкова блестяща, че направо е като истински аутист. Всяка мимика, жест, реч, всичко е пресъздал макдимално истинско.. Гледам с нетърпение. Това сигурно ще е вторият сериал, който да изгледам за 24 часа, ще видим.
  9. Охх, не знам за главните герои, обаче аз съм очарована от играта на младия господар, много свеж ми идваше и съм супер ядосана Добър сериал, някак малко ми липсваше поне една целувчица ама те са си скромни откъм тази страна
  10. И аз я свалих, тегаво ми върви, нищо че е само 11 епизода! Някак повечето неща са отлично пресъздадени в корейската версия, да не кажа че ми харесват и повече..Само на 6-ти епизод съм, надявам се нещо да ме грабне повече по-натам, макар че вече съм леко предубедена
  11. Добре, че го видях в китайски филм та да му се насладя на любовни сцени.. Че в корейските сериали/които съм гледала с него, а и останалите/ са много скромни откъм любов Хареса ми!
  12. Аз сега приключих с епизод 10. Гледа се, но не е нещо съществено. Разбира се и аз заради Ким Х.Д. го започнах, че много си го обичам от B.O.F., обаче определено няма да ми остане в графа запомнящи се.. Даже не ми е любопитно какво ще се случи в 11 и 12 епизод, но ще ги гледам като излязат де. Не оставям нищо недовършено. Пътуване във времето не е баш точното определение, по-скоро е манипулиране на време и пространства, малко измишльотинки, 1 грам романтични моменти и щипка тъжни. За мен поне.
  13. Поради някаква необяснима причина постоянно го прескачах, но сега го изгледах и се оказа СТРА- ХОО -ТЕННН! Препоръчвам!
  14. Здравейте отново, мили хорица! Дали е възможно на някой да ми изпрати покана за сайтът? Ще съм много благодарна!!! Продължавам да чакам.. с нетърпение!
×
×
  • Създай нов...