Jump to content

hous3

Потребители
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hous3

  1. Ако все още не си го изтрила, ще се опитам да създам отворен чат, в който се влиза с qr код, ако четеш форума на компютър и може да влезнеш с телефона си. За мен е айляк и да сме трима-четирима на първото кафе, да се отчетем за Пловдив като град, минаващ 600 000 души редакция:
  2. Потвърждавам, че горното наистина готви добре.
  3. Само повдигам темата да погледна дали някои от писалите случайно са се преместили в Пловдив, и следователно да ги притесня по Какао.
  4. За тези в Пловдив: IT специалист разкрива „душата на Япония“ в 130 фотографии в галерия „Капана“ До 14 Септември!
  5. hous3

    Кимчи

    Ъпдейт! Макар и по-сладникаво, кимчи в насипен вариант може да се намери в магазини Берёзка.
  6. Бъмп на ултрастара тема. В Пловдив вече има доволен брой new wave кафенета с млади собственици, които съм сигурен, че са айляк да пуснат малко корейско по spotify-a, който така и така им е отворен на компютъра. Ако се организира форумна среща, дори и малобройна, знам кафета, които ще ни угодят на прищявката с музиката
  7. Ако нещо ще се прави, нека е в новооткрития корейски ресторант до УХТ!
  8. hous3

    Кимчи

    Малко съживявам темата, дали пловдивчани са открили кимчи тук в Пловдив? Преди месеци имаше едни микроскопички бурканчета в Лидл, но те клоняха към размера на мускалчета с розово малсо.
  9. Огромни благодарности. Ще положа нужните усилия да видят снимките бял свят. Точно така, това, че е къса, е модерна варияция. Което е готино, тъй като показва че младите се интересуват да съживят традициите и да им вдъхнат нов живот!
  10. Здравейте, приятели. С настоящата stay at home ситуация, ви каня на виртуална изложба, посветена на ханбока. Надявам се в бъдеще снимките да видят печат! http://u-mode.com/hanbok
  11. Коментарите на следния пост дано доведат до отговор! http://www.oishii-cuisine.com/японски-десерт-мочи/
  12. Има ли и други, които ги е яд, че докато Триумф в Пловдив имаха бутилки соджу, не заредиха? Не съм виждал от месеци..!
  13. Сто про ще проверя фууд сцената следващия път, когато съм в София. Тука в Пловдив бях разочарован, че в магазина инстнант нудълс са правени в Китай, въпреки, че Мр Парк се хвали с корейски начала. Доста склонен съм да си поръчам от интернет, ако има такова нещо. Nong Shim имат брутално яки, а и бърз гугъл сърч ми показва, че ги има в Амазон.
  14. Здравей! Може би леко позакъсняло, но може би това?
  15. Здравейте почитатели на Изтока. Преди известно време съдбата беше достатъчно благосклонна към мен, за да мога да прекарам няколко месеца в Сеул. Тъй като нерядко поглеждах към старите кадри на харддиска ми, реших да компилирам най-любопитните от тях във формата на фотокнига. По този начин можем да се докоснем до тях, дори и когато компютъра не е включен или наоколо. Както подобава, книгата е в продажба. Мисля, че е добър подарък за някого, който има интерес по темата. Освен това би изглеждала добре като част от интериорен дизайн, т.нар. conversation piece. Принципно издателят печата и изпраща копието на момента, в който то бива поръчано. Само че аз имам наличности тук в Пловдив, което спестява международната доставка. Ако има заинтересовани, бих изпратил чрез Еконт до офис или адрес. Цената на самата книга преди доставката е 25лв. Книгата е в размер 20х25см и се състои от 126 страници и още повече снимки. На снимката е показана в реален размер (в красивия Капан на Пловдив!). Ако съм пропуснал нещо, моля стрелнете ме на ЛС. Ето и превю: http://www.blurb.com/b/8843212-korea-2015-second-ed Редакция: количествата се изчерпаха :/
  16. Мерси за линка! Някой има ли опит с този сайт, наличности и т.н.?
  17. Не знам дали се получи Какао групата, ако може някой да пробва
  18. примерно някоя събота вечер за по кафе (петъка някои ще са изморени от работа). Също така дали да не направим Какао група? Онзи ден видях някаква опция, където хората натискат линк и се добавят автоматично.. едит: KakaoTalk групов чат за К-фенове в Пловдив
×
×
  • Създай нов...