Jump to content

Jae_Hee

Потребители
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Jae_Hee

  1. Тази драма ме разсипа. Много ми беше гадно, докато я гледах. В смисъл такъв, беше ми гадно за KIm Nam Gil ... Изигра ролята перфектно , според мен. Аз много го харесвам като актьор, но този път наистина постигна повече. Драмата на моменти ми беше малко неясна, като изключим краят,
  2. Този филм изглежда интересен, някой гледал ли го е ? Сега точно нямам много време, за да гледам каквото и да било, но не е зле да си имам идея какво да гледам, след това.
  3. Няма проблем, пак заповядай :)

  4. Много хубав ник. (:

  5. Харесвам Каменаши, хареса ми и сериалът. Наистина на него си му отива да играе такива роли, а като цяло историята на сериала е една от често срещаните, но затова пък не мога да не кажа, че беше интересен, докато го гледах. Хареса ми взаимотношението на Нао с брат й, че той би направил всичко за нея. А когато на края се видяха, двамата с Каменаши, след години и тя беше с годеникът си чак ми стана гадно за Каме, въпреки че е само сериал. Добре си изиграха ролите и двамата.
  6. Snow Flower ... nice nick. =))

  7. Snow Flower ... nice nick. =))

  8. Значи: 1 Itazura na kiss 2 Howl's moving castle 3 Special A 4 Skip Beat 5 Earl and fairy Имам само топ пет.
  9. Сравнително бързо го изгледах. По принцип Мацумуто Джун не ми е от най-присърце актьорите, но в този сериал ми хареса. Историята е малко странна, защото в истинския живот надали някой така ще прибере бездомен младеж, за да го третира като свое куче. Но двамата заедно бяха много хубава двойка. Дори накрая си мислех че няма да се съберат. Но, уви, изненадата дойде почти в последният момент. Не може да се каже, че през цялото време ми е бил интересен сериала, но на сцените между двамата главни аткьори много се радвах. :blink:
  10. Изгледах го за два дена може би. Всъщност главно, защото и тримата - Каме, Ямапи и Маки - участваха в него, та ми беше интересно да ги видя в екип. Според мен сериалът не завърши много интересно, всъщност би трябвало да направят втори сезон. Не стана добре в края - те толкова много искаха да я променят, и накрая Може би така е сценарият, за да се разбере по-нататък че след като се е променила може сама да се грижи за себе си, но завършекът нещо не ми хареса. Като цяло ми хареса, смях се на доста неща. Много интересна роля на Ямапи и постоянно с това "Кон". :D Забавно беше.
  11. Хе-хе, много е сладък този. Хареса ми в Yamato Nadeshiko Shichi Henge. То като цяло сериалът много ми хареса, но не може да се каже че не съм пристрастна, защото моят любим японец-Каменаши участваше. Аз само заради него гледах сериала, но ми хареса много. Добре са подбрани актьорите и мисля че са точно за ролите си. Особено Кьохей и Сунако.
  12. Jae_Hee

    Oomasa Aya (Омаса Ая)

    Много ми харесва като актриса. Във драмата Yamato Nadeshiko Shichi Henge много ми харесаха като двойка с моят любим Каменаши. Само този сериал съм гледала с тази актриса, но го изгледах за ден и половина. Много ми хареса. Сладка е. Трябва да се разровя и да потърся още някой сериал с нея. Да не повярваш, на години е колкото мен, а изобщо не й давам 19. Добре си играе ролята, не вярвам друга на нейно място да си я изиграе така добре, както тя в Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Общо взето впечатленията ми от нея са добри. Може би ако гледам и друг сериал, няма да ми хареса толкова, но в този ме грабна.
  13. Моето име е Kim Dong Hwa, приятно ми е да се запознаем. :rolleyes:
  14. Няма какво да кажа, след като участва Огури Шун и то в главната роля, освен че се справи много добре и много му подхожда именно този вид сериали. Много беше забавен, как като чуе за проблемите на някого тича да му помага... А самият той едва се оправя. Интересно е, гледането е препоръчително. Въпреки че не го гледах с добро качество и с английски субтитри, не сгреших. :rolleyes:
  15. Сериалът много ми хареса. Като сюжет беше малко странен, както и повечето японски сериали, но затова пък много ми хареса. Интересно беше как в началото се държаха петимата с нея, и как в края... А и мисля че, всеки сериал в който участва Маки ми харесва... Вчера догледах един с нея, днес започвам друг. Много добре си играе ролите, а такива точно много й отиват.
  16. Много е сладък, има много хубава усмивка.
  17. Jae_Hee

    Gong Yoo (Гонг Ю)

    Хх, интересен беше с тези негови физиономии в Кафето принц. :D Добър е..
  18. Много ми хареса, мисля че тя е една от най-красивите корейски актриси. Много добре също си играе и ролите.
  19. Това е , красавец е. Много добра актьорска игра, забавен е. Много ми хареса като разказва как са го взели за ролята на Джун Пьо. :D
  20. Много е красив, много ми хареса. Гледала съм почти всички негови кино продукции, добър е. Мога ли друго да напиша, освен това.
  21. Добър е. Прави ми впечатление като го гледам във филми.
  22. Jae_Hee

    Kim Bum (Ким Бом)

    Гледала съм само Boys Before flowers където и той е участвал, и наистина е змного сладък, красавец е.
  23. Във Full House не ми направи чак такова впечатление, но в A Love to kill останах като гръмната докато го гледах. Същото се отнася и за Ninja Assasin. Много ми харесва, добър актьор, певец също. Много добре танцува, наскоро гледах негови лайв изпълнения, доообър е.
  24. Много ми харесва, много ... От детското му излъчване и сладурска игра в Do Re Mi Fa Sol La SI Do, доо сериозния му характер в You're Beautiful.. Добър, много добре се превъплащава в ролите си.
×
×
  • Създай нов...