Jump to content

Jae_Hee

Потребители
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Jae_Hee

  • Рожден ден 05/01/1991

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Любими сериали
    Delightful Girl
  • Любими филми
    "The Art of fighting"

Jae_Hee's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

0

Обществена Репутация

  1. Тази драма ме разсипа. Много ми беше гадно, докато я гледах. В смисъл такъв, беше ми гадно за KIm Nam Gil ... Изигра ролята перфектно , според мен. Аз много го харесвам като актьор, но този път наистина постигна повече. Драмата на моменти ми беше малко неясна, като изключим краят,
  2. Този филм изглежда интересен, някой гледал ли го е ? Сега точно нямам много време, за да гледам каквото и да било, но не е зле да си имам идея какво да гледам, след това.
  3. Няма проблем, пак заповядай :)

  4. Благодаря,че стана мой приятел :)

  5. Много хубав ник. (:

  6. Харесвам Каменаши, хареса ми и сериалът. Наистина на него си му отива да играе такива роли, а като цяло историята на сериала е една от често срещаните, но затова пък не мога да не кажа, че беше интересен, докато го гледах. Хареса ми взаимотношението на Нао с брат й, че той би направил всичко за нея. А когато на края се видяха, двамата с Каменаши, след години и тя беше с годеникът си чак ми стана гадно за Каме, въпреки че е само сериал. Добре си изиграха ролите и двамата.
  7. Snow Flower ... nice nick. =))

  8. Snow Flower ... nice nick. =))

  9. Jae Hee : ))

    sunshine

  10. Значи: 1 Itazura na kiss 2 Howl's moving castle 3 Special A 4 Skip Beat 5 Earl and fairy Имам само топ пет.
  11. Сравнително бързо го изгледах. По принцип Мацумуто Джун не ми е от най-присърце актьорите, но в този сериал ми хареса. Историята е малко странна, защото в истинския живот надали някой така ще прибере бездомен младеж, за да го третира като свое куче. Но двамата заедно бяха много хубава двойка. Дори накрая си мислех че няма да се съберат. Но, уви, изненадата дойде почти в последният момент. Не може да се каже, че през цялото време ми е бил интересен сериала, но на сцените между двамата главни аткьори много се радвах. :blink:
  12. Изгледах го за два дена може би. Всъщност главно, защото и тримата - Каме, Ямапи и Маки - участваха в него, та ми беше интересно да ги видя в екип. Според мен сериалът не завърши много интересно, всъщност би трябвало да направят втори сезон. Не стана добре в края - те толкова много искаха да я променят, и накрая Може би така е сценарият, за да се разбере по-нататък че след като се е променила може сама да се грижи за себе си, но завършекът нещо не ми хареса. Като цяло ми хареса, смях се на доста неща. Много интересна роля на Ямапи и постоянно с това "Кон". :D Забавно беше.
  13. Хе-хе, много е сладък този. Хареса ми в Yamato Nadeshiko Shichi Henge. То като цяло сериалът много ми хареса, но не може да се каже че не съм пристрастна, защото моят любим японец-Каменаши участваше. Аз само заради него гледах сериала, но ми хареса много. Добре са подбрани актьорите и мисля че са точно за ролите си. Особено Кьохей и Сунако.
×
×
  • Създай нов...