Jump to content

aeria

Потребители
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от aeria

  1. Честита нова година на всички! Бъдете здрави и усмихнати!
  2. aeria

    Inuyashiki (2017)

    На същото мнение съм, аз в момента само тях следя и съм много доволна.
  3. aeria

    SHINee

    Депресията е много опасна и наистина не бива да се подценява, от личен опит го казвам. Тъжно и лошо е когато някой си отиде.
  4. aeria

    Inuyashiki (2017)

    Все се каня да го почна.
  5. Може ли линк към темата, понеже не я намирам.
  6. Здравейте, Азия ме привлича повече от 5 години насам, но тъй като не съм запозната изобщо с киното й тази вечер се замислих сериозно върху него и разнообразието от жанрове които предлага. От малка гледам анимета но този път реших да наблегна върху филмите и сериалите, от Азиатското кино съм гледала единствено Boku dake ga Inai Machi, корейски, китайски, тайвански и тн. изобщо не съм гледала. Много ще се радвам да чуя различни мнения и предложения.
  7. Здравейте, това е първата ми тема в сайта и се надявам да съм на правилното място. Може да се каже, че съм нова, понеже отскоро започнах да влизам в сайта и да чета теми. Занимавам се с превод на аниме, по-рядко драми като самостоятелен преводач. Понеже имам желание да продължавам да превеждам и да се развивам в това, ми хрумна, че мога да качвам проектите си в Замунда и вибокс, досега съм качвала само във вибокс но търся някой който може и знае да качва в Замунда. Много ще съм благодарна ако намеря такъв потребител. Благодаря за отделеното време.
×
×
  • Създай нов...