Jump to content

hegemonia

Потребители
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hegemonia

  1. Явно Lee Bo-Young си пада по такъв тип роли и драми. Харесвам я тази актриса, от това, което съм гледала с нейно участие, винаги съм оставала доволна, надявам се и тук да се случи.
  2. Ако не са духове, е пътуване във времето, прераждане или някоя друга щуротия, аман. Вярно, има попадения сред тях, но става банално. Чета резюмето и нещо не мога да му схвана идеята и логиката, но пък от друга страна, е не кой да е в главна роля, така че ще видим.
  3. С тези двамцата няма как да го пропусна. Джи Уон, любимката ми, откога я чакам.
  4. hegemonia

    (G)I-DLE

    Напълно съгласна с горното мнение. Новите песни на тези девойки са пълна скръб, а каква дебютна песен имаха само, жалко! Липсват ми старата генерация групи, от новите едвам-едвам намирам нещо свястно.
  5. Аз не успях да го завърша, дори и заради прекрасният Джуно. Толкова клиширано, че почти нямаше момент, който да не мога да предвидя. И романтичните моменти изобщо не успяха да ме трогнат и да ми подействат някак, тъй като всичко беше сякаш нагласено, едно такова изкуствено. Беше ми смешна цялата нелепост. Жалко, защото наистина имах очаквания. И втори шанс на Юна няма да давам.
  6. Не се стърпях и го започнах. Преполових го за нула време, Ян Ян е заразяващ просто. И мадамата докторка ме кефи. Малко е мудничко действието на моменти и много наблягат на пожарната и самите пожарникари, но определено си струва гледането.
  7. Куче? Май само това не бяхме виждали в корейски сериал (Гумихотата ги изключвам). Някак при тайландците мога да го приема, че си спомних за един лакорн, в който главната се превръщаше в птичка. Ама те там са си смахнати така или иначе. Корейците обаче ме изумяват все повече в последно време.
  8. Пак ли Rowoon...само на мен ли ми се струва, че е навсякъде
  9. Аз пък харесвам две от заглавията на този сценарист. И бих му хвърлила едно око от любопитство да видя как точно ще да е оцеляла толкова време.
  10. Аз все още не мога да се оттърся от това сериалче. Ще ми се да можех да намеря нещо подобно, ама йок. Гледала съм стотици азиатски сериали, но никъде другаде не съм виждала такива топли, нежни и грижовни отношения между главните и то през цялото време и от двете страни. Голям зелен флаг за Duan Jiaxu - сигурна съм, че почти всяка жена би искала такъв мъж до себе си (нямам предвид външността). Препоръчвам с две ръце за романтични души, дори и за тези, които са надживели тийн и студентските години. Това е без излишни драми (с малко изключение), неприятни персонажи и тем подобни негативи. Изцяло леко, позитивно и романтично. А химията между двете бонбончета е просто топ! На това му се казва да се гледат влюбено, сякаш наистина се обичат и са заедно. Може би, ако не бяха точно тези актьорите, нямаше да ми хареса чак толкова. Все пак, тяхна е заслугата за целия шум около сериала.
  11. Това сериозно ли? На мен ми се изчака чакането! За да го гледам, първо трябва да изгледам отново първия сезон, че вече нещичко не помня. На всичкото отгоре са и натикали Shin Se Kyung на мястото на Kim Ji Won, какво разочарование само. Сигурна съм обаче, чe Lee Joon Gi ще бъде достоен заместник.
  12. Намерих форума съвсем случайно от Гугъл. Помня, че търсих нещо за корейският език и така попаднах на тема тук. Беше много отдавна, някъде към края на 2009г. защото сайтът беше със стария си облик, някакво тъмно сиво. Веднага се превърна в любимото ми местенце, но го посещавах като гост половин година, преди да се престраша да се регистрирам. Не съм от активните в писането, но съм редовен посетител.
  13. Съвсем на шега го започнах, но взе, че ме зариби. Гледам епизодите един след друг и не мога да се спра. Толкова е сладко и стоплящо сърцето, че се не насищам. Искам да похваля главните сладури, очарователни са! Младежът притежава изключителна харизма, а девойката е красавица и заедно са прекрасна комбинация. Май май ще гледам и друго китайско след като го приключа това скрито съкровище.
  14. Нещо трети и четвърти епизод ми се видяха слаби в сравнение с първите два. Прекалено много ми дойдоха сладникавите клишенца. Надявам се в следващите да не са наблъскали чак толкова накуп. Майката ще е мистерията на сериала. Нищо не ни показват засега от историята на семейството и дори не можем да гадаем, тъй като не са ни дали дори опции. То и за главната нищо не знаем, само едни спомени дето има с майка си за хотела и бабата.
  15. Като сапунка ми е, но ми държи интереса. Доста дразнещи образи има обаче. Бабата е ужасна, цялата рода се отнасят с нея все едно е кралицата на Корея. Да решава кой за кого ще се жени, че и датата на сватбата чак да им избира. Командори всички и ги върти на пръста си. Онези пък, дето много искат да имат дете, са ми супер противни и лигави, още не знаят дали бременността е факт, а бързат с поздравленията и подаръците. Другата двойка са ми по-приятни за гледане и се изкефих как се обърнаха нещата. Нахалната секретарка ще е най-големият ми трън. Лъже на всяка крачка и ходи да се жалва на бабата. А бившият, който пет пари не даваше за главната, изведнъж много му запука като го излъгаха. Бавно вървя с епизодите, но си гледам с удоволствие за сега.
  16. Не съм привърженик на темата за минали животи и си мислех, че изпускам като не гледам, но явно не е нищо особено. Засега ще пропусна.
  17. Това ме заинтригува, обаче момкото не ми вдъхва особено доверие. Като прочетох, че е бил част от NU'EST, се уплаших. Ще видим, дано да ме изненада приятно. Ким Со Хьон ще си я гледам с кеф.
  18. Добре започна. И аз се посмях. Гледаше ми се нещо такова и то с познати лица. Джуно, ах този Джуно, ослепителен е тук мислех, че съм претръпнала вече, но на няколко забавени кадри ми се разтупка сърчицето. За първи път го гледам в ролята на богаташче, отива му. Пък Юната каквато и да го играе е без значение. Не я харесвам вече повече от десетилетие и не мисля, че това би се променило някога. Ще я преглътна и толкоз, Джуно си заслужава.
  19. На мен ми допада. Baek Jin Hee е много красива в лице, другата мацка също. В Нетфликс обаче епизодите са само 4, като гледам много бавно ще върви
  20. Ами не е и наръган просто пада отвисоко и е в безсъзнание.
  21. Загледах го. Гледам и не спирам да се питам, какъв и е проблемът на мащехата? Защо се притеснява толкова от чичото на момчето, че да му забранява контакт с него?
  22. Има грешка в резюмето. Не умира, а е в кома. И нищо не е така, както изглежда.
  23. Аз пък дори не знаех, че и корейците ги правят. Тъжно.
  24. Съгласна с горното мнение. Тя да беше единствената останала стара мома, ама далеч не е. Всеобщата любимка пък Сон Йе Джин как хвана последния влак, на 40 се омъжи и роди. Никога не е късно, ако иска, може да си намери някой. Аз не мога да разбера с какво толкова е заслужила този хейт, че да и критикувате и външният вид и актьорската игра?
  25. Въобще такъв тип снимки не могат да са показател дали си красив или не. Личат и годините, но е нормално, на 40 е все пак. Лошото е , когато си на 20/30 да изглеждаш по този начин. Дали е минавала под ножа или не, не мога да кажа, ама в Корея кой всъщност не е?
×
×
  • Създай нов...