Jump to content

NeviQQ

Екип Субтитри
  • Мнения

    94
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от NeviQQ

  1. Пф, топ уникат Страхотно сериалче. Без да знам, точно такова нещо ми се е гледало. Благодаря за превода!
  2. Само като се замисля, че това е жестоката истина в Корея ми настръхва косата. Горкичките. Само не разбрах, Филма е страхотен. Сърдечно благодаря за превода. Джунг Ки, както винаги, много добра актьорска игра. Заслужаваше си да има бг превод.
  3. Сериалът вече е качен целият, затова ще оставя едни мисли и чувства тук... За мен беше истинско предизвикателство тази продукция. Ще се повторя малко, но искренно съм благодарна на @helygче ме направи част от това. Малко странен и провлачен изглеждаше в началото. Ох, докато оправя всички братовчедки, сестри и роднини, започна да се заплита историята. Живота в двореца бе абсолютно скучен. Не съм очаквала обаче, че тихото и скромно "Какаду" ще се окаже такава ужасна и грозна "пепелянка" виновна за всички нещастия. Забавните и романтични моменти на двамата главни, които са напълно непознати, но си спяха и се гушкаха дни наред, бяха в пълен разрез с отношението им като съпрузи. Много нерви потроших с тия двамата очаквайки всеки следващ епизод. Да не говоря и за шантавите му приятели и съпругите им. Не бях се забавлявала скоро така. Счупен телефон съм гледала само на игра. В драмата обаче, превърнаха живота на Принцесата в истинска драма. Книжния плъх, само @helyg, знае колко нерви ми докара... исках жив да го одера както и бившата на нашето момче. Има си от всичко сериала. Напрежение, интрига, романтика. С много смесени чувства останах. На фона на съвременното кино мога да кажа, че са се справили много добре тогава. Истинска ценна находка, открита и вече достъпна с превод на български. Всеки зрител-ценител, ще бъде очарован от сериала.
  4. Благодаря за превода @helyg Приятно е да видиш, каква е била азиатската киноиндустрия в миналото, което е възможно блгодарение на теб. Последна ще коментирам впечатления от сериала, а те са доста...
  5. Само не разбрах кой се излюпи накрая...
  6. Много хубаво сериалче. Гледа се на един дъх. И има хубав край.
  7. NeviQQ

    Doona! (2023)

    Жестоката действителност за живота на известните хора в Корея... Не ми хареса краят.
  8. Ще устискам, и няма да го гледам сега. Очаквам с нетърпение превода му на български.
  9. леле, как съм го отървала Ама то само с чакане не става... да бях погледнала... Благодаря виии
  10. ЛАфът "Жена с пари е като луд с картечница" май е писан за него. Гледах кратко клипче от пазаруването му... паднах да се хиля Нямам търпение да го видя какви ще ги надроби до края...
  11. Нали му е за първи път Лютото ще му е дошло в повече
  12. Значи, започва да става интересно във втори епизодГовори наистина очарователно със старинен аристократичен вампирски акцент... Нямам търпение да разбера момичето от миналото му ли е, или нещо друго ги свързва... Голям тандем ще са... ще пада смях Голям е бастун Кво му стана кат се наплющя с тез спагети... ?
  13. Мине се не мине... и току ни покажат, какво ни очаква в бъдеще. Колкото и да изглежда като измислена история, някои факти са напълно в тон с нещата, които се случват със света в момента. Вярвам, че ще дойде и това време, когато земята ще изглежда точно като в сериала. У Бин е невероятен в ролята си. Щастлива съм да го видя в действие отново. Само цигарите ме притесниха. Като знам през, какво премина. Както и да е. Хареса ми сериала. Лошите никога не съм ги обичала, така че няма да ги коментирам. Благодаря за превода.
  14. Страхотна история. Прекрасна любов и мечтите на млади хора, които устояваха докрая с цената на всичко, въпреки неволите в живота им. Животът може да бъде колкото прекрасен, толкова и ужасен. Историята учи на много. Няма ненаказано добро, и всичко на този свят се връща.... Толкова ценни са станала китайските драми, така радват сърцето Благодаря от сърце на замесените, драмата да достигне до нас с превод на български
  15. Никога не бях гледала толкова красива любовна история, която беше красива през цялото време и имаше щастлив край @Indiraот сърце благодаря, че ни я подари. Главният не съм го гледала досега. Впечатли ме много. Просто невероятно изглежда за възраста си.
  16. Първо, сърдечно благодаря за превода на сериала. И после... за кой ли път съм приятно изненадана от китайска драма. Да, чувала съм отдавна за тази легенда, че всеки има двойник някъде по света, и когато го види умира. Но превърнато в тази история е наистина невероятно. Безпорно главният е голям красавец. Очарователно магнетичен мъж, който знае, защо съществува. Историята се гледа на един дъх, с много емоции. Бих го изгледала няколко пъти, без последните епизоди, защото леко прецаха края и развалиха доброто впечатление от главните герои, за да покажат, че добротата дори и най-безумната е важна. Наситена история с много престъпления, които в крайна сметка биват опростени от жена загубила паметта си. Претупаха го малко ама карай... Хареса ми. Много ми хареса Особено малкия сладур Йен И. Надявам се да е успешен занапред и много главни роли.
  17. Много обичам тези китайски приказки Благодаря за превода!
  18. Благодаря за превода Неочаквано добър сериал. Иска ми се да има и втори сезон, за да видим и неговото отмъщение, но ще се загуби чара на излъченото досега. Да им се ненадееш на корейците май за 1-ви път направиха добър край вместо да се чудиш "К'во стана всъщност?" "Тия майтапят ли се?" От началото до края си заслужаваше гледането. И понеже съм очарована от докторчето сега ще му разгледам профила подробно.
  19. Благодаря за превода Неочаквано добър сериал. Иска ми се да има и втори сезон, за да видим и неговото отмъщение, но ще се загуби чара на излъченото досега. Да им се ненадееш на корейците май за 1-ви път направиха добър край вместо да се чудиш "К'во стана всъщност?" "Тия майтапят ли се?" От началото до края си заслужаваше гледането. И понеже съм очарована от докторчето сега ще му разгледам профила подробно.
  20. Тъкмо изгледах 1-ви сезон и.... изненада Много, много благодаря за превода. Дано има мечтания от мен край.
  21. Изненадващо... драмата много ми хареса, макар да не харесвам исторически драми (тази си беше различна) Изненадващо беше и липсата на превод на сцената след надписите на 16-ти епизод. Просто завършека беше на 2 етапа. Страхотна драмичка
  22. @bealonenomore, не ти препоръчвам втората част Пък можеш да рискуваш... ще чакам с нетърпение коментара ти и за нея
×
×
  • Създай нов...