Jump to content

Tonet_KA

Екип Субтитри
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tonet_KA

  1. @bealonenomore, @asha, и аз ви благодаря за положения труд. Страхотни сте! Сериалът наистина си заслужава. Приятно гледане на всички и от мен!
  2. Благодаря ви от сърце, приятели, за прекрасните пожелания! Бъдете и вие живи и здрави и дано дълги години да се радваме на общата ни страст! Благодаря ви!
  3. Честит рожден ден, @bealonenomore! С пожелание за благополучие, успехи в работата и още безброй щастливи мигове с любимите ти хора. Бъди здрава и усмихната всеки ден! Хубав празник!
  4. Честит имен ден на всички именици и най вече на нашата @helyg ! Много здраве, щастие и късмет навсякъде и във всичко! Щастлив и весел празник!
  5. О, Ели за малко да те пропусна. Честит рожден ден! От все сърце ти желая много здраве и късмет. Целувки!
  6. @mrnkaloto, Честит рожден ден! Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!
  7. Честит рожден ден, @asha! Бъди все така лъчезарна, добродушна, сърдечна и мила!
  8. Мили момичета, развълнувахте ме много с вашите чудесни пожелания. Страхотни сте, просто нямам думи. Много ви благодаря!
  9. "Кьорав " китаец... Аз също съм фен на професионалното колоездене. Е, не от 20 години, може би десетина. Че филмът е фантастика, спор няма, но относно други неща. А че има китайци в професионалното колоездене на шосе, има. Например в "Лампре-Мерида" е имало китаец от 2014 до 2016 год. (https://www.procyclingstats.com/rider/gang-xu). А в момента Meiyin Wang кара в "Бахрейн-Мерида" (https://www.procyclingstats.com/rider/meiyin-wang). Не са много, но има. Филмът изобщо не е лош. И все пак трябва да се има предвид, че е само филм , а не колоездачна надпревара в ефира на Евроспорт.
  10. Version (Complete)

    9550 сваляния

    Превод: Tonet_KA За версиите: 1080p NEXT, 720p NEXT, 450p NEXT, 360p NEXT
  11. Version (Complete)

    6044 сваляния

    Превод и редакция: Tonet_KA
  12. Version (Complete)

    252 сваляния

    Превод: Tonet_КА Редакция: asha
  13. Version (Complete)

    13201 сваляния

    Превод и редакция: Tonet_KA
×
×
  • Създай нов...