Jump to content

seal_reinforce

Екип Субтитри
 • Content Count

  1,907
 • Joined

 • Days Won

  102

seal_reinforce last won the day on May 9

seal_reinforce had the most liked content!

Community Reputation

3,567 мочи

7 Followers

About seal_reinforce

 • Rank
  Небесен оракул
 • Birthday April 13

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими сериали
  Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossoms; wtFOCK; Three Lives Three Worlds, The Pillow Book; Hua Jai Sila (2019)
 • Любими филми
  The Female Chief of the Shadow's King

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Тц, той си е на @Кева. Мъжете на приятелки са табу
 2. Хахааа, верно са модерни, убиха ме с тая маска. Той се препоти, без маска може и да колабира С нея имаме еднакъв проблем с червилата и маските. Моята затуй е червена. @vivivan, тя много смела, бе. Нали уж първата целувка й било, а после егати офанзивата, викаш
 3. Най-трудно се сваля комунизъм, умна жена и долна част на корем.
 4. Оф, аз ще си трая, щото моите предложения обикновено не се приемат. Ама ако в процеса на гледане ми хрумне нещо по като за пред хора, ще го споделя В Китай здравеопазването скъпо ли е? Ясно, че тя е звезда, ама егати луксовете... и в Тайланд така гледах, ама там парите от проституцията явно ги купуват @bond, много бързаш, аз кретам още с еп.1. Хич ме няма по маратоните.
 5. @Lawandula, то място се пести главно като не цитираш снимки, видеа или дълги чаршафи. В някои форуми е забранено даже или искат да ги слагаш в спойлер. Аз в общи линии карам на принципа: ако е ясно на кого говоря или пишем един под друг - без тагове. Ако има много народ - тагвам, ама рядко цитирам. Или само част от мнение, на което ще отговарям, не примерно 20 реда, ако толкова е изписал.
 6. Лу, ако е чисто нова тема как ще ме цитираш? Е примерно, ако бях решила да викна bond в китайската, как да го цитирам, като не е писал?
 7. Лу, ако цитираш мнение, ще го извести. Обаче ако тагваш (а не ме цитираш), както ти си ме тагнала, няма да разбера. Да речем, ако в някоя тема не съм писала и ти речеш да ме викнеш за нещо, трябва да ме тагнеш с @
 8. Лу, така не известява тагнатия. Ако го види - види, на късмет.
 9. Пак може да ти се наложи, щото някои са странни комбинации и може да не ги намери, ако не ги уцелиш. Ама поне вече няма да пишеш моя с главна буква
 10. Пишеш @ и без интервал тръгваш да набираш ника. Пада ти меню да си избереш. Внимавай с кирилицата.
 11. За кое си пас, бе? То това е мит, че на първа среща не може. Ама аз, понеже съм мързелива, съм пас и след първата
 12. Аз от тримата само нея съм гледала. Докторчето ме кефи зализано като у фотосесията, не канадска ливада като в сериала. Ама не ми пречи, де.
 13. А дано, че като гледам къф крак е опънала... Много ме кефи, като й турят коса, ама и малко нокти да земе да си отгледа.
×
×
 • Create New...