Jump to content

seal_reinforce

Екип Субтитри
 • Content Count

  2,093
 • Joined

 • Days Won

  102

seal_reinforce last won the day on May 9

seal_reinforce had the most liked content!

Community Reputation

3,944 мочи

7 Followers

About seal_reinforce

 • Rank
  Небесен император
 • Birthday April 13

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  София
 • Любими сериали
  Three Lives Three Worlds, Ten Miles of Peach Blossoms; wtFOCK; Three Lives Three Worlds, The Pillow Book; Hua Jai Sila (2019); Psycho But It's Okay
 • Любими филми
  The Female Chief of the Shadow's King

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @bond, много дрънкаш и ето на, развалиха ти бляскавата визия за това как се виждаш след пет години Кака, като е такава мъжемелачка, що повтаря? Нема смисъл да се връща тука. Звездьо, примерно, минала ли го е? За един приятел питам
 2. Не е към УНСС, но ми попадна преди малко. Школата е нова, има и видео от откриването и презентацията:
 3. И аз, и аз. Примерно и двамата да умрат. А може и тримата, къде без батко
 4. Да. А аз за кво съм ти, като тоя вече си го изгледала почти Главната, ако те кефи, ще ти я препоръчам в друг, ама не съм го довършила още.
 5. Ако ти дойдеш да гледаш Психото Ти па, зайците ги бригат пандемиите, мислиш Веир ми мяза на професор по ядрена физика с цайса.
 6. След 5 години вирусът ще е овършал планетата, машините ще са надвили хората и ти или ще си част от екипажа на Капитан Пауър, или ще си вече дигитализиран от Соарон Днешният виц от дир-а: Комшийката пее в банята нов кавър: "Хубава си моя горо, няма да те бръсна скоро!"
 7. То не е виц, ама на тъпия въпрос "Къде се виждате след 5 години?" на шефчетата по интервютата, обичах да отговарям: "На вашето място"
 8. Нема критерии тука, всеки се бори със зъби и нокти да се шуми около него. Нова агенция, току-що създадена от приятел на Звездьо и незнайно с кво баш негово участие. Дърпа и Со Йе Джи с него, агенцията е копродуцент на сериала, те двамата - главни звезди на небосклона. Нормално е да бият тъпана на всички фронтове, включително за хонорара, който е малко на принципа "роднина-милиционер-роднина-милиционер". Не се знае и дали сам на себе си не плаща, но ако това ще помогне да привлекат и други имена и да се наложат на пазара, що па не. Всеки си е с любимеца, нема нужда да плюем нонстоп по другия. Те утре ще се заженят, ние тука за тях ще се дърляме. Да се смразиш с Дидо зарад един Звездьо, сакън Иначе, слабичка е, ама и аз искам да съм 40 кила и с такъв гардероб. Силикон ми не требе Together forever:
 9. Бе не бих се фанала точно за кинтите като критерий. То и Преслава и Криско са топ по хонорари, ама едва ли ще седнеш да ги слушаш и ръцете всички горе!! Аз се притеснявам тез двамата да не се залюбят, четох, че той я е дръпнал с него в новосъздадената агенция. Ще има да се влачат заедно като скачени съдове в бъдеще, така че призовавам към търпимост
 10. Еее, веднъж, дваж, всеки път ли Колежките в Сумпи Ама не съм се задълбавала, че немам време за 150 страници, па и не ми е важно да знам всичко предварително. @Manga_girl, ти хубаво с Мери Попинз я асоциира, ама аз - с "червените ботушки потропва Дядо Мраз..."
 11. Ми да си ходи в неговата приказка, тогаз На мен пък шефчето на психиатрията ми навява асоциации с Teacher Kim, кефи ме на макс
 12. Грифиндор да живей!! Опааа, коя от нас ся ще бъде Хърмаяни @eowina, много яко!
 13. Хмм, "Законите на градската любов" нещо много късичък го планират. 12х25, 6 нормални епа да го кажем. Може пък да го направят на всеки еп да отговаря по един сезон на "Sex and the City"
×
×
 • Create New...