Jump to content

Vili

Потребители
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Vili

Vili's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Vili

    Търся...

    Здравейте. Търся английски субтитри за тайванския филм "Autumn's Concerto (2010)". Самият филм е с вградени такива, но на мен лично ми е много трудно да го гледам по този начин. Искам да се опитам да го преведа на български, но се страхувам, че няма да успея с вградените. Ще съм много благодарна, ако някой може да ми помогне.
  2. Здравейте, приятели, драго ми е да се запознаем. Много се радвам, че има и други пловдивчани, запалени по азиатското кино. Жалко че изтървах мачовете с вас, нооо следващия път може и аз да дойда, като се събирате на по бира.
  3. Vili

    Представяне

    Здравейте, от доста време следя форума, но чак сега реших да се регистрирам. Да си кажа честно, това ми е първото участие в какъвто и да е било форум, така че, моля ви, бъдете благосклонни към мен, ако направя някаква издънка. Нещо за мен - Казвам се Вили, живея и работя в Пловдив. На 28 години съм. Преди около 4-5 месеца се "престраших" да гледам Корейски сериал, но след втората серийка, вече не можех да се откъсна. Харесвам историите, драмата, хумора. Харесва ми това, че в единия момент ме карат да се смея с глас, а в другия да плача с проливни сълзи. Чувствам се като емоционално йо-йо. Влюбих се в корейския език, направо ми гали ухото. Моите приятели ме обявиха за откачена, но кой ги слуша. Много се зарадвах, когато открих сайта на Eastern Spirit и разбрах колко много почитатели има азиатското кино, култура и език. Специални благодарности на целия екип на Eastern Spirit за неуморната работа.
×
×
  • Създай нов...