Jump to content

Minona

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Minona

  1. И на мен много не ми се занимава да говоря с теб вече, но последно ще ти кажа, че така и не изпълни съвета ми „провери какви анимета има и тогава говори“. Има всякакви жанрове, всякакви послания, всякакви тематики, за всякакви възрасти. Звучиш като човек, гледал пет бойни шоунена, и вече си мислиш, че всички анимета са такива. Има сума ти анимета с послание различно от „Вярвай в себе си.“ Да не говорим, че за мен това е универсално послание за всички възрасти, не знам защо си мислиш, че е за „две годишни“. Но добре, стига толкова, гледай си Boku no Hero Academia, дето е за „две годишни“ (аниме, което изобщо не харесвам, между другото) и игнорирай всичко останало. А, да, жена съм, пише го в профила ми.
  2. Хаха, „над петгодишна аудитория“. Добре, пусни на някое петгодишно Elfen Lied да речем. Сигурна съм, че много ще му хареса. Не разбирам как като си гледал анимета отдавна, можеш да излезеш тук с най-голямото клише, дето всички вече би трябвало да знаят, че не е вярно. Затова казах „провери какви анимета съществуват и после се върни да си говорим“. Явно си пропуснал не-„детските филмчета“ нещо.
  3. Наистина ли си един от онези глупави хора? Първо провери какви анимета съществуват и после се върни да си говорим дали са „детски филмчета“. Както и да е, честито на сайта за наградата. Зарадвах се, като видях, че вие сте я спечелили, заслужавате си го!
  4. Minona

    Shiguang Dailiren S1 (2021)

    Има и български превод тук! Иначе и на мен много ми хареса анимето!
  5. Не знам нищо за нея, но си чакам Fox Spirit Matchmaker!
  6. Не се е отказала, доколкото знам. Във вбокса й пише, че ще го качи цялото наведнъж.
×
×
  • Създай нов...