Jump to content

cucyta

Модератори
 • Content Count

  917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

cucyta last won the day on September 10

cucyta had the most liked content!

Community Reputation

1,390 мочи

About cucyta

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 04/12/1972

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Gabrovo/Sofia
 • Любими сериали
  Golden bowl; Mars; Kill Me, Heal Me; Last Cinderella; Todome no kiss
 • Любими филми
  March Comes in Like a Lion, Departures, Cafe Seoul

Recent Profile Visitors

4,010 profile views
 1. Здравей, хареса ми това, което си написал. С удоволствие ще чета нататък!
 2. Ааааа, въобще не съм имала очаквания за някакъв сюжет или нещо подобно. Гледам си красивите анимации и сражения.
 3. Да, не мога едновременно да гледам и да чета, много си приказват тези геймърчета А и в битките нещата се развиват светкавично.
 4. За пръв път се радвам на руската озвучка. Така ми остава време да следя сраженията. Винаги съм обичала да наблюдавам как другите играят компютърни игри, още от Диаболо и Принцът на Персия. Чудесен е сериала. А актьорите са така подбрани и пипнати, че дори извън играта изглеждат като анимирани. С една дума до тук, 12-та серия, е удоволствие за мен да гледам.
 5. Ха честит да е и този прекрасник!
 6. Чакам да се посъберат серии, че иначе изпускам нишката докато излезе нов епизод и понякога дори ми се отщява да го гледам от толкова чакане, а не защото не ми е харесала дадена драма. Така, че от мен мнение по- натам.
 7. @maira честита да си все така творяща и много здрава и щастлива! Честит да е и рождения ден на @hiazma!
 8. @asha, този подарък и на мен ми допада след като я изчетох онлайн преди време, така сякаш гледам драмаИзвинете за коментара ми, който не е по темата.
 9. А за мен пародията беше доста добра. Точно такива не издържани в смисъл и сценарий драми се ширят в ефира. Залита се по красивото и известното дори когато няма съдържание. Наслаждавах се на играта на актьорите, на красиво заснетите сцени. Сам по себе си сценарият ми беше отражение на действителността такава каквато може да се види наяве. Глупави дрязги за несъществени случки, рекламата в действие, незачитане на живота на "по-нисшите", детинското "ама аз искам" и под всичко това истинската трагедия да живееш в свят където "трябва да си знаеш мястото"(което е най-отличителната черта на корейската действителност) независимо от способностите и възможностите ти.
 10. Честит рожден ден, @Matrim! Да си здрава и да намираш радост и удовлетворение в живота си и в нещата, които те забавляват!
 11. Ето тук и една възможност за гледане онлайн на руски. Заинтригува ме, @bealonenomore и ще го погледна.
 12. Маймуна....МАЙМУНА...и тук ли? Сега го започвам, но началото...ме накара да се засмея. Ясно ми е, че става въпрос за обида клише, но не можех да не направя асоциация с Одисеята.
 13. cucyta

  EXO

  Честит да е рожденият ден на Лей! .
 14. А тук реакциите на момчетата от първото им гледане на клипа. Беки много сериозен през повечето време, нищо, че на стоп кадъра е усмихнат...Доколкото разбрах и те не са били гледали готовия продукт. Лайф от представянето им в Холивуд:
×
×
 • Create New...