Jump to content

cucyta

Модератори
 • Content Count

  1,629
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

cucyta last won the day on May 14 2020

cucyta had the most liked content!

Community Reputation

3,278 мочи

About cucyta

 • Rank
  Небесен оракул
 • Birthday 04/12/1972

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Gabrovo/Sofia
 • Любими сериали
  Golden bowl; Mars; Kill Me, Heal Me; Last Cinderella; Todome no kiss, 100 Days My Prince
 • Любими филми
  March Comes in Like a Lion, Departures, Cafe Seoul

Recent Profile Visitors

6,448 profile views
 1. @debil4e, ади сега, приключили с масите...а, "три дена яли, пили и се веселили" де го слагаш.
 2. Ади и от мен, наздраве, @seal_reinforce. "Направи ли главата" вчера с мойта текила, айде днес аз ша я направя... Честита да си, здрава да си, удовлетворена да си, обичаща, обичана и доволна от постигнатото, каквото и да е то!
 3. Благодаря ви, момичета и момчета, да сте здрави и вие! @jira , събирането на членският внос е временно преустановено поради локдаун...ей, по-голяма габровка от мен ша излезеш @seal_reinforce, слушай сега аз направо утре за твоя рожден ден ша дойда да празнуваме заедно, че аз каква габровка ша съм тогава
 4. Честити да сте и от мен, момичета @lukreciana и @Rino! Да сте здрави и щастливи!
 5. Да, личи си, че е японска в основата си. Нищят се животи, връзки, развръзки на фона на корейска храна. Е, може да е японска, китайска или въобще храна с традиции и обвързана със значимост и нееднозначност по отношение на дадената народност. Интересни послания има, но понеже е монотонно и основно се набляга на разказването, не на действието, разбирам защо на някой може да му действа приспивно. На мен ми харесва като да седнете край огъня и да си разказвате истории или пък на маса с приятели.
 6. Чакай де, април тъкмо започна...
 7. @diant, @mi6lence честити да сте!
 8. И всъщност никак не беше простичка, засегнаха доста сериозни теми. Насилието над деца в семейството, приятелството, предателството от приятели, изборите, които правим или се налага да правим и разбира с любовта във времето на една японска епоха от 31 години.
 9. Много ме развълнува. Японците го умеят това от простичката история да направят разчувстващ филм за съдбата, която е отредена. Затова, че каквото и да се случва в живота, всеки върви по своят път и щастието е там зад ъгъла.... Романтиката не е гвоздеят на този филм, постоянството е и отдадеността и дъгата след дъжд. Избива ме на поезия, но едно такова прекрасно чувство остави в мен филмът.
 10. Аз си чаках Byun Yo Han, ама той се появява за 2 минути в края
 11. Я, никой не е писал тук?!.... Пък има и превод на български... Ами, изгледах го, интересен ноар. Завладяващ някак си. За почитателите на този стил би могло да е интересно също. На мен ми допадна, историята не беше много оригинална в същността си, но изпълнението беше топ. Малките актриси се справиха блестящо, дразнеха ме както си трябва , казват им стойте мирно и тихо, ама те се появяват в неподходящия или в "подходящия" момент и става мазало. Абе, с една дума, хареса ми. Ефектите бяха страхотни.
 12. cucyta

  2PM

  Ми все е благородникИ като император ще го чакам за да го посрещна кралски
 13. cucyta

  2PM

  А, добре дошъл на пингвинкото ни кралски. За съжаление няма да мога да гледам на живо, но после ще наваксам
 14. Ама що да не се кефим и на различното мнение, просто феновете са си фенове. Аз лично съм по средата имаше много хубави моменти в този сериал и много посредствени...смея да кажа. И на когото му харесало, харесало, пък на когото не, не. Важното е, че предизвиква дискусии и се гледа.
 15. Ааааа, @felicytiне ми пипай Аватар, там си имаше сюжет и поуки. Е, малко поизтъркани, де. Но тук дългите серии и проточването на историята ме караха да се оплитам и да съм често не разбрала. но пък ми хареса и го изгледах с кеф и тук там превъртане, което може би ме правеше не разбрала, ама карайИначе нищо друго не ме дразнеше, само се прехласвах. Що се отнася до звук и заснемане хич не ми и дреме...аз какви неща съм гледалааааа, ум да ти зайде от бутафория
×
×
 • Create New...