Jump to content

cucyta

Модератори
 • Content count

  738
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

cucyta last won the day on April 14

cucyta had the most liked content!

Community Reputation

938 мочи

About cucyta

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 04/12/1972

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Gabrovo/Sofia
 • Любими сериали
  Golden bowl; Mars; Kill Me, Heal Me; Last Cinderella; Todome no kiss
 • Любими филми
  March Comes in Like a Lion, Departures, Cafe Seoul

Recent Profile Visitors

3,328 profile views
 1. cucyta

  Bi / Rain (Чонг Джи Хун)

  И какво сега? Аз тъкмо го открих за себе си, а всичките му почитатели написали 26 страници ги няма. Както и да е. Рейн и Ким Те Хе очакват второто си дете през септември тази година.
 2. cucyta

  Her Private Life (2019)

  И аз ги изгледах. Приятно е сериалчето. Ама много ми е чоглаво с това чакане на следващия епизод. @Чингулинка Чингу, де се губиш? Нали щяхме да се срещаме в тази тема, ама нещо не те виждам @skofiild го е казала, в спойлера/офтопик, вкратце какво се случва досега. Нищо не мога да добавя.Освен, че Минчето си е все същата сладурана, надявам се този път образа и да претърпи някакво развитие от усмихнатото Де. Има индикации, пък да видим.
 3. cucyta

  Hanalei Bay (2018)

  Тези фестивални филми трудно се откриват на български в пространството. А беше вълнуващ. Започна със смърт, но завърши с тържество на живота. Разплака ме, разсмя ме. И остави в мен едно умиротворително чувство. И разбира се бях особено развълнувана да се срещна с режисьора Дайши Мацунага след прожекцията.
 4. Сряда е добре и за мен . Пицария Виктория също.
 5. И какво като са айдъли, справят си се и то много добре. На 7-ма серия съм и все още не ме е завладяла скуката. Много добре са го направили сриала. Има си загадка, всичко си върви последователно и заинтигуващо. Който не е страда от предразсъдъци може да го погледне, пък после да си каже мнението. На мен ми харесва и ще си го догледам с удоволствие. А ако и някой друг го гледа можем да си обменим догадки каква е идеята и какво се е случило в тази реалност. Аз нямам предположения, просто ми е интересно какво ще излезе накрая.
 6. @Ragnos, тази събота е Лазаров ден, т.е. има именици, семейни празници и т.н. Всяка пицария в центъра ми е удобна! И в събота също, само отбелязвам.
 7. cucyta

  EXO

 8. А, Честит да е рождения ден и на @mike.
 9. cucyta

  Confession (2019)

  Абе, аз вече изказах някои предположения. Ама за момента изчаквам да ми се посъбере някой и друг епизод, който да не е с автоматичен превод, че да е по-разбираемо.
 10. Аз съм За. На пицария някъде, нали?
 11. Благодаря, @Lawandula, още повече, че тез китки и на мен са ми любими
 12. cucyta

  EXO

  Айгоо, какви са малчовци. Пред дебют:
 13. cucyta

  Да споделим песен

  А тук Никълас Це и Джаксън Ванг са УаУ.
 14. Ха сега,честита да си и ти @seal_reinforce! Да си здрава и всичко останало...
×