Jump to content

valcheva_1985

Потребители
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от valcheva_1985

  1. Хихи развесели ме, да права си Чингулинка, до някъде е детинско поведението и за останалото, но съгласи се свят шарен, хора всякакви и със сигурност съм се сблъсквала с такива характери, като не порасналият ерген, влюбен в някакъв стереотип и сравняващ всяка следваща жена. Другото това за безработицата определено е често срещана част в нашето БГ..това имах предвид с реалността. За другата работа съм съгласна, няма как корейчетата да не вкарат фантасмагорийки и драма :D. Все пак е нещо неангажиращо и разпускащо :) ще погледаме, че ще видим. 

     

  2. На мен ми хареса, нареждам се с изчакването на сериите явно ги излъчват още :).. А исках специално да благодаря на всички, които се трудят и ги качват сериите преведени онлайн!! Огромно благодаря мили мои, вие сте герои и не важи само за този филм де ....:kissy:

    Момичета дайте му шанс де :) не е задължително героинята да е на 20 и да е млада, и девствена (упс извинете :D)...понякога това се среща често в живота, доближава се до реалността някак си за сега, мое мнение лично. 

  3. Не знам, защо има доста негативни коментари първоначално, доста е интересен филма и има много характерни персонажи с интересен характер. Много е интересен, благодаря за превода и качването! И аз съм на 20 :kissy: .

    • Харесвам 1
    • Upvote 2
  4. Според мен искат да покажат, че човешката алчност и амбиции граници няма. И в живота е пълно с доказателства! Мен също ме учуди посоката, която пое действието, представях си го др. яче, но типично по корейски явно режисьорите са решили да драматизират и дооплетат фантасмагорията :).. Колкото до роботът, аз също се стряскам при идеята за изкуствен интелект, да говори и действа по-добре във всяко едно отношение от човек, но за филма си е бомба, добре са го скалъпили. Определено той - роботът мина на по-горно ниво, почва да изпитва чувства, да не се ръководи от команди външни, а чувството му за справедливост, емоциите  и спомените да контролира, което е голямо постижение. Та според мен идеята е, да покажат, че човек се води преди всичко от егоистичните си желания и може да нарани най-близките си, заслепен от чувствата си. Все пак се надявам истинският Нам Шин да се разкае за постъпките си, а роботът може да се доосъвършенства, кой знае ;) честно да си призная се разтоварвам, като го гледам от ежедневието..

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  5. Здравейте, на мен пък взе, че ми хареса :D (ази съм си наопаки, зодио рак, от зад на пред :rolleyes:, но в това ми е чара). Та да се върна на темата, страшен този  Нам Ши бре, ама то корейския Супермен :wub:  Интересно ми е накрая само дали киборга ще е цял, тая кака ще го научи на любов, то се видя..нямал бил сърце, ще му сътворят едно :rolleyes:

    Само да попитам, сега ли се излъчва сериала, че хич не съм наясно и до 5 епизод ли са стигнали? Аз в Мастър Торентс не мога  да вляза, но ако ги има на английски пак ще съм благодарна. Мерси предварително и хубава вечер от мен ;)

  6. Сериалчето е супер, само не разбирам, защо главната мяза на тяхната бивша любов??? Близначки? Майката отрича...

    Мъжете са иначе супер , дрешките наистина секси и върви много леко...гледам го с английски субтитри, зарежда ми по-бързичко от руските, но с бг щеше да си е супер, все пак си е труд, оценям постигнатото и до 2-ри еп., евала на екипа! Та въпроса ми е, защо главната я бъркат с бившата, разбира ли се до края на филма??И защо Даниел е убил бившата си любов?

  7. Шегата на страни, ама го оставиха открехнат края, можеха преспокойно

    Off Topic

    да я направят и нея безсмъртна и да отиде в страната на боговете, да свалят наложеното от векове наказание на потомка. Мурата си е супер с русокоско, идеална двойка пък им и личеше, че се харесват, две сватби в едно тъкмо, че и божествени....липсваше ми именно тая част с нереалния свят,ама пак го насмотаха на края. Като изключим сълзите, сополите и държането за ръка (все едно съученици в у-ще), общо взето грабва от начало и на края тряс...изненада,

    а дано му измислят продължение де (а дано, ама надали :D).

  8. Да се изкажа и аз, не съм гледала анимацията, но ми харесва замисъла и идеята на филмчето. Сравнително леко е,  с фантастични моменти и се гледа леко. Относно Боговете, не мога да схвана родствените им връзки и жертвоприношенията им, но то при тях си е така :D, от Гръцката митология се сещам за Посейдон, че това му е май корейският вариант :D...актьорите са красавци харесва ми , като цяло си заслужава, дано края не го смотат само! Чакам с нетърпение и благодаря за превода на екипът, който го превежда! :inlove::inlove::inlove:

     


    Гиф

    • Харесвам 1
  9. Завладяващ си е филмът, доста са се потрудили. Малко повече ми идваха елементите от типа- "Матрицата" (ту тук, ту там :D:D:blink:),на моменти се позамаях и обърквах, кое е комикс и кое реалност,  но като цяло идеята, замисъла и финала разбира се са добри. 

    Актьорите нямам коментар- брилянтно си го изиграха и двамата симпатяги, а целувките си заслужаваха, не беше само допир на устни :D:wub:....ех лИбов ли бе да го опишеш...

    Евала за жертвата на баща и- мислих го за безволев и слабохарактерен, но излезе ПИЧ! 

    Нареждам се до феновете на драмичката,  хем фентъзи, хем трилър....много сополи и заплетен сюжет с нарастващо напрежение и грандиозен финал... :inlove:

    • Харесвам 2
  10. Преди 14 часа, NETI88 написа:

    Втори сезон, няма да има. 

    И да, главният е невероятен. Не само като игра, но и като външен вид. Гледай и други негови продукции. 

    В момента се излъчва най-новият му сериал  Suspicious Partner.

     

    Благодаря, ще се възползвам от предложението! 

    • Upvote 2
  11. Който не го е гледал наистина си е страхотно романтично екшънче, като "Градския ловец", а някой знае ли дали има продължение? Ако има 2 сезон ще е страхотно! Много добра игра и още един любимец си имам :inlove::D:wub:

  12. Не мога да се сдържа и аз да коментирам, регистрирах се скоро, защото от скоро съм почитател на тези прекрасни филми. Корейските драми са много нежни, вдъхновяващи и запомнящи се, гледат се на един дъх. Та относно "Романса..", много свежо, леко филмче, заслужава си да се гледа, било то само заради срамежливото хлъцкане на Lee :D:DПосмях се доста наистина...ама то погледи, то свалки... лелееее и заради прекрасния Sung Hoon само да го гледате, няма да съжалявате...ах оппа :wub:, то бе любов от пръв поглед, не дочаках превода във бокса и  го догледах с англ. суб.  

    ииииии онзи поглед...:lol::D:rolleyes:

    tumblr_oowy6aG0SR1uvnv8xo2_500.gif

    • Upvote 1
×
×
  • Създай нов...