Jump to content

mell_moonie

Потребители
 • Posts

  395
 • Joined

 • Last visited

About mell_moonie

 • Birthday 03/29/1995

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Русе
 • Любими сериали
  WHY R U, Trapped, Manner of Death, 1000stars, To My Star, Cherry Magic, Don't Say No, Kissable Lips, Semantic Error, KinnPorsche~
 • Любими филми
  Harry Potter, Wonder Woman, Pixels

Recent Profile Visitors

2,287 profile views

mell_moonie's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

553

Reputation

 1. Доктор Стрендж - Добър филм бих казала, гледах с удоволствие, такъв тип филми много обичам. Но убийствата на Илюминатите ми стана в множко. А аз харесвах Уанда, жалко че умря. Преди този бях гледала Соник 2, не ми хареса особено. Мисля утре да гледам Power Rangers (2017), надявам се да ми хареса. Помня като малка как гледах японските Power Rangers и ми харесваше розовата.
 2. Честно и аз гледах подмишниците му, изглеждат бая гладки. Вегас може да е ползвал бикче или крем. И за брадата и мустака хаха. Па може той (Пийт) самия да е ходил на лазерно.
 3. Какви са тия безсмислици... Не знам за вас, обаче лично аз не мога да възприема ученик влюбен в учителката си (особено в кдрамите). Почти може да му е майка (ако е бързала да има дете) По мога да възприема Youth of may , че и ги дели само 2 месеца.
 4. Изглежда обещаващ, обаче с тия роботи или корейските Iron-Man ми идва в повечко. Иначе със сигурност ще го гледам, че и с любими актьори-задължително! <3
 5. Все пак всеки си има вкус. Аз с удоволствие изгледах драмата, харесаха ми актьорите и това, че беше фентъзи-обичам. Не успях да довърша Doom at your service, всеки епизод едно и също, просто не беше моето. Снощи изгледах Hotel Del Luna-уникална драма, ще почвам Melting Me Softly скоро. School 2013 беше най-интересната от поредицата, гледах го още докато излизаше, добър избор!
 6. А аз не разбирам като не им харесва защо гледат и почват да плюят?! Просто да го запазят за себе си или да говорят на ЛС. А да, трябва да се заядат с НЕЩО. На мен ако даден сериал не ми хареса, не коментирам и това е! (: Лично аз ще го следя, всички актьори ги харесвам. (фентъзи-любим жанр)
 7. Веднъж да съм съгласна с теб УАУ! В момента гледам Хотел Дел Луна и почти я превъртвам, прекалено лигава ми идва. >-< Резюмето много не ме хвана, почти всички "мистерии" са едни и същи, но може САМО заради главните да го почна.
 8. Майчице, 10-ти еп ме остави без думи... Страх ме е вече от Вегас. Най-ми хареса накрая в леглото, бяха to much cute. Надявам се сцената в басейна да е скоро. П.С Какво за мога... My Roommate is a Gumiho го обърнаха на ужаси хаха Ппр Hotel Del Luna си е по-страшен. :д Каква ли друга кдрама ще гледат.
 9. Това вече ще го гледам! Екшън супер. Без лигави ученически сапунки. Но ми се виждат много актьорите, изобщо не харесвам с толкова много. Става натрупано. И някои ми изглеждат супер сковани на снимките.
 10. Бях го гледала 2019г, но явно не съм била активна тук. Мога да кажа едно - УБИЙСТВЕНО ДОБЪР СЕРИАЛ! Гледах го с голям интерес, актьорската им игра беше 100 от 10. БРАВО! Как ми се иска да има още такива сериали, ама не... е поне има със зомбита. Като четох коментарите на 1-ва страница и не ми е ясно как може да не го харесат... но тяхна си работа. "Терминатор" бил, не мога просто ха-ха.
 11. Много почнаха да ползват името 'Алиса/Алис' и винаги се сещам за сестра си. Иначе ми хареса резюмето, ще се гледа~
 12. А аз помислих, че ще е много страшен. Толкова да съм свикнала да гледам зомбита, явно след All of us are dead, че вече не ми правят голямо впечатление. Имаше по-малко чупене на кости. Изгледах 3 епизода и ми хареса много. Главния го искам за мъж!
 13. Наистина имам големи очаквания! *-* Харесват ми актьорите и само познати лица. Надявам се да го преведат тази година.
 14. МОЛЯ?!? Това откъдето и да го погледна, не мога да си го представя. Надявам се да успее да влезе в тази роля. Задължително ще гледам този сериал, все пак ЪнУ и фентъзи. <3
 15. --------- Този е участвал гей и в Until we meet again, гледах клипчета от епизода и беше много крипи. Как ще дочакам до 10-ти епизод не знам, инстаграм всеки ден ме спойлва.
×
×
 • Create New...