Jump to content

melis95

Потребители
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 мочи

7 Followers

About melis95

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday 03/29/1995

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Русе
 • Любими сериали
  TharnType, 2moons2, WHY R U, Crossing The Line, Trapped, CHERRY MAGIC~
 • Любими филми
  Harry Potter

Recent Profile Visitors

1,175 profile views
 1. Аз Love by chance S2 спрях да го гледам от 3-ти епизод. Просто не ми допадна този сезон, 1-ви къде къде беше по-добър. И аз си харесвах Wayo от 1-ви сезон, ще видим кой ще сложат за 3-ти сезон и да си ходи с Бенджамин (Phana)
 2. Налиии и аз това казвам. И не знам дали са я отложили, германките нищо не казват за нова дата. Ще им пиша скоро, все пак имам билет от октомври 2019г... Някой от актьорите каза, че 3-ти сезон ще е 2021г. и без главния Wayo ><
 3. Буквално! Тоя сериал ми беше любим през 2017г. и го гледах с удоволствие. Хубаво лято беше с тях, че чак го гледах зимата за 2-ри път пак 2017г. И 2-ри сезон гледах 2 пъти. Обмислям 3-ти път преди фен срещата им в Германия (ако изобщо се състои през 2021г. ><) П.С Гомао за линка ^^
 4. Този филм го изтеглих от един сайт (вече го няма там заради авторски права), но беше началото на 2018г. Тази година го имаше в Ютуб, но отново го премахнаха заради авторските права. Сега проверих в Dramacool и за щастие го има. Заповядай Натисни тук, моля! Като го изгледаш даваш надолу и пише 'Епизод 2 и 3' И пак заповядай, мисля че аз почти всичко намирам като става дума за boys love сериали.
 5. Ах първите MingKit от 2Мoons The Series + Bas (Wayo). Има го в един сайт, но за България (не само) не ни е позволено да гледаме, хах -.- Дано да го качат в Ютуб или в друг сайт с англ субс, понеже не знам руски.
 6. Аз го гледам тук Cherry Magic с англ. субс. Супер много се зарибих по тях! Как ще дочакам до събота не знам :д
 7. Cherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard? - Episode 2 2-ри епизод с англ суб.
 8. 30-sai made Doutei dato Mahoutsukai ni narerurashii Cherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard? (да доста дълго заглавие :д) На мен лично много ми хареса 1-ви епизод. 2-ри ще излезе четвъртък.
 9. И още едно. My Ride The Series. Някъде четох, че също и то ще почва ноември, но не е сигурно.
 10. TharnType 1-ви тийзър. Толкова много любов!
 11. В Gcinee ги гледа нали? Понеже вчера търсих в много сайтове и нищо, само в gcinee ги имаше.
 12. Mr. Heart - част от епизод Беше ми смешно докато го гледах. И ОМГ, само с 5 дена съм по-голяма от малчото. *-*
 13. Mr. Heart Teaser 3 След седмица го очакваме~
 14. А аз откакто почнах да гледам Boys Love сериали през 2016г. и вече не мога да спра да гледам. Иначе от време на време гледам и кдрами. От тези 2 неща не мога да се откажа.
×
×
 • Create New...