Jump to content

Tincheto

Потребители
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Tincheto

  • Рожден ден 04/14/1992

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Sofia
  • Любими сериали
    My Love from the Star; W - Two Worlds; Goblin; The King: Eternal Monarch; Revolutionary Love; A Korean Odyssey; What is Wrong with Secretary Kim?

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Tincheto's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

8

Обществена Репутация

  1. Може би неслучайно точно там му беше камео-то.
  2. Ох, обаче, като чета мнения в туитър, голяма радост към въпросната главна и химията ѝ с Минчо. Не, факт, що-годе добре си партнират, ама тя бледнее в повечето моменти - независимо от ситуацията, абсолютно едно и също изражение и емоция. С две ръце "за" двойния У До Хуан, обаче. Той си изнесе сериала.
  3. И ми харесва, че е много badass. Ето малко behind the scenes:
  4. Оххх, най накрая Soo-Hyun се завръща! След камеото в Hotel del Luna, че и в Crash Landing on You, вече нямам търпение да го гледам на екран. Бях забравила колко ми е залипсвал.
  5. Привет ви! Мерси за топлото посрещане! helyg, за съжаление не зная с какво време разполагам. Дори отпуск не съм ползвала тая година - сега септември само за два дни. Корейският ми е на минусово ниво все още. Но за бърза помощ на английски, руски, френски, испански, че дори и турски - съм на линия. Не искам да се ангажирам с големи преводи, само заради липсата на време.
  6. Здравейте и от мен! Казвам се Тина (можете да ми казвате Тинче, Тина, както решите). На 25, от София. След като прекарах 5 години в UK, съм безкрайно щастлива, че вече живея и работя в родния си град. Регистрирах се във форума през юни тази година, но нарочно не писах веднага - исках да свикна някакси... Преди години бях гледала корейски сериали, но някак оставаха на заден план. Слушах k-pop, но никога не съм била супер запалена. И... не знам какво стана преди няколко месеца, просто стана. Скучаех една неделя следобяд, потърсих сериал, и така попаднах на My Love from the Star. И се влюбих в сериала. Реших - ще започна да уча корейски. Знам защо реших да уча езика - вманиачена съм по чуждите езици. И реших, че корейският е доста по-различен от тези, които вече говоря, затова ще е предизвикателство за мен. И, понеже досега някои от езиците съм ги учила и чрез песни, сериали, филми, т.н. - съответно, зачестих слушането на k-pop и гледането на k-drama. Предвид, че езиците си съм ги учила като съм била тийн, сега е едно ниво по-трудно - възрастта си казва думата. Да не говорим, че корейският е доста по-различен от това, което знам (както вече казах). И, в добавка, съм супер ангажирана с работата. Затова се движа супер бавно, не очаквайте чудеса. Любими сериали засега си ми остават най-вече My Love from the Star и W-Two Worlds, както си личи и от аватара/подписа ми. Любими групи (макар че харесвам доста) - TVXQ и Beast (Highlight, де) от момчешките, и Fiestar от момичешките, Hyolyn от изпълнителките. Радвам се, че се престраших да пиша тук. И, макар да не съм супер редовна, със сигурност ще ви следя.
×
×
  • Създай нов...