Jump to content

pencheva_sz

Потребители
 • Posts

  397
 • Joined

 • Days Won

  13

pencheva_sz last won the day on May 17 2019

pencheva_sz had the most liked content!

3 Followers

About pencheva_sz

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Стара Загора
 • Любими сериали
  Много са, няма място!

Recent Profile Visitors

4,232 profile views

pencheva_sz's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

705

Reputation

 1. Защото е отървал престъпника от наказанието с лека смърт, затова толкова е злобна и настръхнала... някъде из епизодите го споменаха. Някъде там показаха и как тя саморъчно подписва престъпника, че е съгласен да се лекува по програма и така "накисна" д-р Джон за първата евтаназия и осъждането му. Тя манипулира и прокурора... Отмъщението при нея толкова е обсебващо, че дори си мисля, дали не е решила да отмъщава на доктора, защото се е грижил за онзи престъпник. Също много ми е противна!
 2. ЕДИТ : Разкошен ОСТ - прослушан многократно! Искрени извинения за досадата!
 3. Харесах филма, препоръчвам го. Разчитам, че ще бъде преведен на БГ и предварително благодаря!
 4. Гледам с интерес и очаквам с нетърпение следващите епизоди на тази драма! С любим актьор!
 5. Look At - Doctor John OST 2 Edit: Doctor John - OST Part 3
 6. Хресвам образа на адвокатката (също и актрисата), затова се страхувам за живота й.
 7. По метода на изключване (не го намерих из другите артисти) а и приличаше на вторият търговец на органи (3-ти епизод в края, началото на 4-ти, един с гола глава, стоеше зад Kim Young-Koon при срЕщата му с Ким (търговеца на органи) и чакаха позвъняването на корумпирания прокурор Lee Dong Yoone ( който занесе куфара с пари на адвокатката), но онази кифла - lee HeoJung изпорти схемата - акцията на полицаите се провали. Този, гологлавият банбдит, започна битка с младия полицай и го намушка го в корема, но защитната жилетка спаси Kim Young-Koon. После бандита го арестуваха. Леле, май добре го разказах, а?
 8. За подсказка, гледам ролите в assianwiki, ... та там има още няколко поддържащи актьора, без снимки, лично за Kim Jo-Han не се сещам, кой беше. В авистаз подреждането не съм следила, но и там ще погледна - този Lee Eol не го знам. Подсказката със заглавието и сентенцията "кой наблюдава за наблюдателите" в нашия случай не помагат за разкриване на убиеца, само стесняват кръга заподозрени - овластените и информирани полицаи.
 9. Първата азиатска драма, изгледана по времето, когато не бях във форума. Също се удивлявам на малкото коментари! Рейн и Шин Мин A са любими актьори - всичко тяхно се гледа и сега! И още не мога да се примиря с финала на Kill to Love! +1 за всички положителни отзиви за драмата, отдавна е в личната класация за любими корейски драми. Благодаря на Jira, че актуализира темата!
×
×
 • Create New...