Jump to content

Maddy-noona

Потребители
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 тофу

About Maddy-noona

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday August 30

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Любими сериали
  Gu Family Book
 • Любими филми
  Train to Busan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Първите няколко минути на първия епизод ме ужасиха...беше cringe до небесата когато онзи сложи слушалките и започна да хапе устни. След това обаче нещата започнаха да стават интересни. Добре са подбрали актьорите, Eun-Woo е перфектен за тази роля. Харесва ми, че са променили леко сюжета. Чакам с нетърпение новите епизоди.
 2. Отдавна не съм гледала корейска драма, с приятелите ми чакаме с нетърпение. Webtoon-а отдавна го зарязах понеже не ми хареса никак как се развиха нещата в любовната сфера. Нямам идея дори дали е завършен. Ще видим как ще се справят със серила, мисля че ще бъде поне окей. Това, което не харесвам в webtoon-ите е, че в даден момент започват да разтягат локуми, сюжетът се променя напълно и забравяш защо си започнал да четеш. Това ми дава надежда, че като историята е сбита в един 16 епизоден сериал, ще бъде интересно.
 3. Съгласна съм с предходните коментари. В историята имаше красиви послания и уроци, а актьорската игра беше брилянтна. Въпреки това, аз очаквах една идея повече от финала. Сериалът имаше много силен старт, заради което обаче имах усещането, че с всеки епизод вълнението спадаше.
 4. Не мога да разбера защо претупват така историята с майката. Около това се върти целият сериал, а щом тя се появи като фигура, получава не повече от 5 минути екранно време. Ядене и приказки цял епизод.
 5. Както и предполагахме, сестрата. Следващата седмица ще излъчат последните два епизода, ще видим какво ще стане. Гледам залепена за екрана, става все по-интересно и вълнуващо. Честно казано се надявам на някакъв трагичен или незавършен финал. Типичната розова картинка не ми върви с тази драма.
 6. Не останах особено впечатлена от първия епизод. Леко скучноват, не заковава вниманието. Въпреки това за сега ще продължа да го гледам, най-вероятно ще стане по-интересно когато съпругата му започне да го подозира.
 7. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ Господи, от къде да започна... Този сериал се каня да го гледам от както излезе. Вече съм абсолютно убедена, че всеки път щом си мисля, че нещо няма да ми хареса се оказва точно обратното. За разлика от повечето хора, аз не харесвах Hyun-Bin именно заради Secret Garden (не беше по мой вкус нито драмата, нито образа му). Тук обаче се влюбих в него. Романсът не беше кой знае какво, другарите ми бяха далеч по-забавни за гледане. Очаквах да пада резил в Южна Корея, чудене по технологиите и т.н. Имаше го и това, но не колкото и комедично ми се искаше.
 8. Oops, извинявам се, не съм прочела като хората. Това е възможно, да.
 9. @Lawandula Точно това си мислех и аз докато гледах последния епизод. Не знам дали е майката, но със сигурност има връзка (сестра, може би). @Matrim Ако това се окаже вярно, направо ще се гръмнем всички, които ги сватосваме.
 10. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ Сюжетът несъмнено е по-различен от това, което аз лично съм гледала до сега. Актьорите също се справиха отлично, след като някои от тях успяха да ме накарат дори да ги намразя. Въпреки това, с мъка го догледах. Имаше нещо отблъскващо. Може би защото визуално не беше приятно за окото, чисто като обстановка. Беше ми интересно какво ще се случи, но в същото време нямах търпението да дочакам. Процеса на развитие не ме грабна.
 11. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ Изобщо не ми е щастлив края, ама изобщо. Както винаги, аз се интересувах главно от второстепенните герои и романси. Едно нещо исках от този сериал и това беше Seo-Hyun + Seo Ji-Ho да се случи. И защо не ги събраха? Да се чуди човек. Току що го завърших и още съм бясна. Секунда да се успокоя... Обикновено не се ангажирам да гледам драми с повече от 20 и няколко епизода, но за този направих изключение. Хареса ми с някои изключения. Романса на големия брат ми беше безумно скучен, честно казано пропуснах 90% от сцените с тях и не съм много наясно
 12. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ След всички тези трагедии, които изгледах през последните дни, имах нужда точно от нещо такова. Много забавно и свежо. Гледала съм Seo In Guk в безброй продукции, като че ли в тази роля ми бе най-симпатичен. С главната бяха очарователни. По принцип рядко одобрявам избора на двойки, капризна съм, така че това ме зарадва. Бабката вече в 3-та или 4-та драма подред я виждам, много приятна женица. А Yoon Sang Hyun с неговото kghmmm просто ме заливаше от смях всеки път, ще вземе да ми стане навик и на мен. Не мога да не спомена Kang Ji-Sub, eye candy
 13. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ Точно мой тип драма, изгледах я на един дъх. Тъкмо се бях размърморила колко ми беше досаден Kim Kyung Nam в The King: Eternal Monarch и ето че това сериалче ми промени мнението, ролята му пасна идеално. Много добър избор и на бащата психопат, още щом го показаха в първи епизод, настръхнах. На моменти историята ми напомняше на Тед Бънди. Когато показаха злата усмивка на главния, веднага измислих една щура теория. Мина ми през ума, дали пък онова интервю за работа на актрисата не загатна нещо, дали тя и синът не са имали пръст в убийството. Раз
 14. Относно статията, която dido публикува. Истината е, че макар да харесвам Kim Soo Hyun като актьор, в този сериал не ми е много любим дори ме дразни. Така че може би има нещо вярно. Сега за последните епизоди, изглежда тепърва ще става интересно. Тази дали действително и е майка не знам, но е адски неприятна, иде ти да я фраснеш като се усмихне. Трейлъра за следващия епизод изглеждаше като happy ending, не знам какво са намислили. Дано не стане така, че темата със семейството да получи 30 минути екранно време от следващия епизод и после 5 епизода романтика.
×
×
 • Create New...