Jump to content

Maddy-noona

Потребители
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 тофу

1 Follower

About Maddy-noona

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday August 30

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Любими сериали
  Gu Family Book
 • Любими филми
  Train to Busan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Съгласна съм с предходните коментари. В историята имаше красиви послания и уроци, а актьорската игра беше брилянтна. Въпреки това, аз очаквах една идея повече от финала. Сериалът имаше много силен старт, заради което обаче имах усещането, че с всеки епизод вълнението спадаше.
 2. Не мога да разбера защо претупват така историята с майката. Около това се върти целият сериал, а щом тя се появи като фигура, получава не повече от 5 минути екранно време. Ядене и приказки цял епизод.
 3. Както и предполагахме, сестрата. Следващата седмица ще излъчат последните два епизода, ще видим какво ще стане. Гледам залепена за екрана, става все по-интересно и вълнуващо. Честно казано се надявам на някакъв трагичен или незавършен финал. Типичната розова картинка не ми върви с тази драма.
 4. Не останах особено впечатлена от първия епизод. Леко скучноват, не заковава вниманието. Въпреки това за сега ще продължа да го гледам, най-вероятно ще стане по-интересно когато съпругата му започне да го подозира.
 5. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ Господи, от къде да започна... Този сериал се каня да го гледам от както излезе. Вече съм абсолютно убедена, че всеки път щом си мисля, че нещо няма да ми хареса се оказва точно обратното. За разлика от повечето хора, аз не харесвах Hyun-Bin именно заради Secret Garden (не беше по мой вкус нито драмата, нито образа му). Тук обаче се влюбих в него. Романсът не беше кой знае какво, другарите ми бяха далеч по-забавни за гледане. Очаквах да пада резил в Южна Корея, чудене по технологиите и т.н. Имаше го и това, но не колкото и комедично ми се искаше. Както обикновено, аз се захласнах по страничните герои и романс. Dan и Seung Jung бяха великолепни. Ударих такъв страхотен рев благодарение на Kim Jung-Hyun, още не мога да се свестя. Също като Hyun-Bin, Kim Jung-Hyun не ми беше любимец в School 2017, нещо което се промени. Беше фантастичен в тази роля! Всъщност аз дори не можах да го разпозная първоначално, прическата определено променя човек изцяло.
 6. Oops, извинявам се, не съм прочела като хората. Това е възможно, да.
 7. @Lawandula Точно това си мислех и аз докато гледах последния епизод. Не знам дали е майката, но със сигурност има връзка (сестра, може би). @Matrim Ако това се окаже вярно, направо ще се гръмнем всички, които ги сватосваме.
 8. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ Сюжетът несъмнено е по-различен от това, което аз лично съм гледала до сега. Актьорите също се справиха отлично, след като някои от тях успяха да ме накарат дори да ги намразя. Въпреки това, с мъка го догледах. Имаше нещо отблъскващо. Може би защото визуално не беше приятно за окото, чисто като обстановка. Беше ми интересно какво ще се случи, но в същото време нямах търпението да дочакам. Процеса на развитие не ме грабна.
 9. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ Изобщо не ми е щастлив края, ама изобщо. Както винаги, аз се интересувах главно от второстепенните герои и романси. Едно нещо исках от този сериал и това беше Seo-Hyun + Seo Ji-Ho да се случи. И защо не ги събраха? Да се чуди човек. Току що го завърших и още съм бясна. Секунда да се успокоя... Обикновено не се ангажирам да гледам драми с повече от 20 и няколко епизода, но за този направих изключение. Хареса ми с някои изключения. Романса на големия брат ми беше безумно скучен, честно казано пропуснах 90% от сцените с тях и не съм много наясно какво се случи там. Макар богатото семейство да беше представено главно като негативно, аз лично съм за възпитанието на маниери. Разбира се не до степен в която не можеш да говориш свободно в собствения си дом, при тях нещата бяха леко пресилени. Както вече се разбра, любимка ми беше Seo-Hyun, толкова нежно, възпитано и приятно момиче. В началото очаквах да се развие история тип Пепеляшка, тя да ревнува от завърналата се сестра и да настанат страхотни кавги. Радвам се, че това не се случи. Бащата от богатото семейство също ми беше симпатичен. Любим момент ми беше когато се обединиха срещу проклетия дядка. Този човек има физиономия, която просто моли за шамар. Има какво да се желае, но този тип сериали ми действат вдъхновяващо и обичам да ги гледам.
 10. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ След всички тези трагедии, които изгледах през последните дни, имах нужда точно от нещо такова. Много забавно и свежо. Гледала съм Seo In Guk в безброй продукции, като че ли в тази роля ми бе най-симпатичен. С главната бяха очарователни. По принцип рядко одобрявам избора на двойки, капризна съм, така че това ме зарадва. Бабката вече в 3-та или 4-та драма подред я виждам, много приятна женица. А Yoon Sang Hyun с неговото kghmmm просто ме заливаше от смях всеки път, ще вземе да ми стане навик и на мен. Не мога да не спомена Kang Ji-Sub, eye candy-то на сериала, жалко че не му дадоха повечко екранно време. Разбира се, просто нямаше да съм аз ако не ми станеше любим точно някой второстепенен герой. Драмата не е нещо невиждано, но и не съм очаквала. В крайна сметка излизат безумно много драми ежегодишно, няма кой знае какво да бъде добавено към един жанр. Това се отнася и за филми, сериали и дори музика в повечето страни. На мен лично ми хареса, но аз съм и фен на този тип комедии. Леки, топли и весели са. Придават настроение.
 11. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ Точно мой тип драма, изгледах я на един дъх. Тъкмо се бях размърморила колко ми беше досаден Kim Kyung Nam в The King: Eternal Monarch и ето че това сериалче ми промени мнението, ролята му пасна идеално. Много добър избор и на бащата психопат, още щом го показаха в първи епизод, настръхнах. На моменти историята ми напомняше на Тед Бънди. Когато показаха злата усмивка на главния, веднага измислих една щура теория. Мина ми през ума, дали пък онова интервю за работа на актрисата не загатна нещо, дали тя и синът не са имали пръст в убийството. Разбира се, оказа се че имам твърде развинтено въображение. Хареса ми поуката на историята, не трябва да се отвръща на зло със зло. Нещо, което в днешно време трябва да бъде напомняно на хората. Като цяло ми допадна, бих го препоръчала.
 12. Относно статията, която dido публикува. Истината е, че макар да харесвам Kim Soo Hyun като актьор, в този сериал не ми е много любим дори ме дразни. Така че може би има нещо вярно. Сега за последните епизоди, изглежда тепърва ще става интересно. Тази дали действително и е майка не знам, но е адски неприятна, иде ти да я фраснеш като се усмихне. Трейлъра за следващия епизод изглеждаше като happy ending, не знам какво са намислили. Дано не стане така, че темата със семейството да получи 30 минути екранно време от следващия епизод и после 5 епизода романтика.
 13. Мммм, това ще да се гледа. Гледах ги тези двамата в Criminal Minds, не ми допадаха много като двойка. Надявам се в този сериал да не фокусират върху някакъв романс между тях. Особено ако това, което skofilild каза се окаже вярно и той всъщност е добряк под прикритие. Сюжета силно ми напомня на живота на Тед Бънди, ако сте чели The Phantom Prince. Ако действително е нещо от сорта, определено ще бъде интересно. Чакам с нетърпение.
 14. 。゚☆: *.☽ .* :☆゚ Отне ми известно време докато разбера какво се случва. Доволна съм от подбора на актьори. Lee Jung-Jin (aka billion dollar smile както аз му викам) ми е сред любимците, ролите на злодеи му пасват отлично. Woo Do Hwan за пръв път ми направи добро впечатление в сериал, не че съм го гледала в много други де. Eye candy, като изязъл от Матрицата. След него всички други красавци заемат второстепенна позиция. Що се отнася до Lee Min Ho, изненадана съм, че толкова много от вас не го харесват особено. Макар да не ми е любимец, явно ми е направил добро впечатление, за да се влюбя в не малко от сериалите в които е участвал. Като цяло драмата ми грабна вниманието, два дни бях зомбирана пред лаптопа. Напомня ми на Faith. Не съм фен на финала, обикновено на тези драми им отива леко трагичен край. Между главните нямаше никаква химия. Kim Go Eun ми е симпатична като актриса, но в този сериал беше някак невидима. Искаше ми се да видя развитие в любовния живот на Jo-Yeong (Woo Do Hwan). Ако се беше оказало, че е влюбен в краля, това вече щеше да е епично. И така...
×
×
 • Create New...