Jump to content

lin64

Потребители
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

About lin64

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lin64's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

14

Reputation

 1. Не мога да Ви бъда от помощ,както Вие не можете в моята работа. Просто ще го изтрия и няма да го гледам,както стана със Секретар Ким. Не е болка за умиране,филми бол Няма да свалям филм,докато не мине в завършени проекти. Лошо е ако има много "поредни" неблагодарници...не е добре с тази дума...пореден
 2. Доста запален кинофен съм,гледам всякакви филми.Следя преводите как се движат ,както на романтични корейски,така и на ужасите-американски Гледам нон-стоп. Не намирам логика този да чака,след,като е преведен преди месеци,а да се превеждат нови сериали,по една-две серии на седмица.И не,че съм опряла за този сериал...просто ми прави впечатление,че се бави.Март месец съм го свалила,след приключен превод целият,още го сийдвам. Знам,че не получавате пари,знам,че е губене на свободното време,но хванете ли нещо,довършете...преди да сте започнали нов превод,а тук целият е качен,много по лесно,от колкото да чакате в седмицата серия. Лек ден,успех в работата и за напред.Без никакви лоши чувства.
 3. Отговарям в същия тон,като Вас Започнете сериал и го довършете...не знам другите сайтове за приводи дали взимат пари,но довършват започнатото. И...не ми трябват пари,имам си.
 4. Следим,следим...8 месеца няма редактиране :)))))
 5. Това с големият бутон сега го научих от вас , 2 години свалям суб. и наистина не го знаех Благодаря :)))))
 6. Свалила съм го от замунда,там не е активен линка за субтитрите,а тук никак не излизат.
 7. Try Lying to Me / Lie to Me Не откривам субтитрите ?
 8. Song Seung Hun...ами и в ролята на статуя да играе,пак ще го гледам
 9. Филма си е супер за гледане...само дето в мен напира желание да ида стюардеса там,че да шамаросам шефката:) Аз съм приключих с 34-та И аз Благодаря за превода,вчера почнах филма...сега нямам търпение за последните серии:)
 10. Къде му са субтитрите...при слагане на името излизат де що има сериал с романтика в него Засича думата романс
 11. Търся субтитри за Capital Scandal, не ми излизат под това име .
 12. Търся субтитри за East of Eden ,няма сийд в бг торентите,за да взема само тях.Не го намирам никъде отделно превода.Филма съм свалила от AvistaZ. С една дума,търся помощ
×
×
 • Create New...