Jump to content

eovin19

Потребители
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

About eovin19

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eovin19's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

15

Reputation

 1. Откога чаках да излезе нов епизод. Благодаря.
 2. Става дума за неща от ето този сайт. Дъщеря ми много хареса комиксите и иска да разбере и текста затова ще съм много благодарна ако някой може да помогне. http://zheng095.lofter.com/post/1cc69e4b_126853b7
 3. Здравейте! Дали някой може да ми преведе няколко комикса от корейски или японски не съм сигурна на английски или български?
 4. Когато опитам да тегля от avistaz изобщо не тръгва да се тегли. Последният път стоя на 0% около 3 седмици преди да се откажа.
 5. Здравейте! Можете ли д ами кажете откъде освен от линковете в описанието мога да изтегля сериала с английски субтитри? От дадените не мога да го изтегля.
 6. Благодаря, че продъкжаваш дапревеждаш
 7. Здравейте! Можете ли да ми кажете кой е този сериал и къде евентоално мога да го гледам. Може и да пише на д клипа, но не мога да се ориентирам. https://www.facebook.com/mawarayhu.valentsia/posts/4123349097755300
 8. Четох някъде , че в Русия ще издават новелата на руски. Дали има някакъв шанс да я видим издадена и на български?
 9. Благодаря, че продължаваш да превеждаш
 10. Здравей., Може ли някъде други да да гледам края на японската версия или японската версия каро цяло защото не ми отваря посочените от теб линкове?
 11. А знаете ли дали ще бъдат преведени на български последните епизоди?
 12. Здравейте! Можете ли да ми кажете откъде другаде мога д аизтегля сериала освен от avistaz?
 13. Здравейте! Можете ли д ами кажете друго място откъдето да изтегля сериала с английски субтитри? От посочените линкове не мога.
×
×
 • Create New...