Jump to content

eovin19

Потребители
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 тофу

1 Follower

About eovin19

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте! Можете ли д ами кажете друго място откъдето да изтегля сериала с английски субтитри? От посочените линкове не мога.
 2. Благодаря много. Чакам с нетърпение и следващите епизоди.
 3. Здравейте. Можете ли д ами кажете откъде другаде освен посочените линкове мога да изтегля сериала с английски субтитри? От посочените линкове не мога да го изтегля.
 4. Здравейте, какво се случва с превода?
 5. Много благодаря за превода. Въпреки, че вече изгледах сериала с анг. субтитри чакам с нетърпение всеки преведен на български епизод. А и как човек може да се насити на професор Шън Уей?Такава душичка е.
 6. Няма я на български. Иначе сериала мога да го гледам пак и пак.
 7. Здравейте, имам въпросче. Искам да си сваля сериала с английски субтитри, но линка където е даден няма англ. субтитри. Откъде мода си сваля?
 8. Те май искаха да го свалят онлайн. Причината беше, че имало много кръв.
 9. Много благодаря. Веднага я пускам да я изгледам. Обожавам го този сериал. А новелата е още по-добра според мен. Жалко, че не са направили сериала по-близо до новелата, но това кино си има строги правила. А и да добавя за мен най-добрата песен от сериала си остава We Won't Be Falling
 10. Може и да греша, а и винаги можем да го изтеглим докато още не е свален. Той е завършен само, че има субтитри само до 38 серия. Лично аз не не виждам проблем със сериала.
 11. Много благодаря. Сега четох , че щели да свалят сериала, защото имало много насилие в него.
 12. Значи нямам търпение да излязат английски субтитри за всички епизоди. Изгледах последния 40 епизод и почти нищо не разбрах. Но силно с е надявам да съм разбрала грешно
 13. Наистина е малко объркано. На моменти ми се струва , че липсват някои сцени.
×
×
 • Create New...