Jump to content

eovin19

Потребители
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 тофу

1 Follower

About eovin19

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. eovin19

  Guardian (2018)

  Благодаря.
 2. eovin19

  Guardian (2018)

  Здравейте, какво се случва с превода?
 3. Много благодаря за превода. Въпреки, че вече изгледах сериала с анг. субтитри чакам с нетърпение всеки преведен на български епизод. А и как човек може да се насити на професор Шън Уей?Такава душичка е.
 4. Няма я на български. Иначе сериала мога да го гледам пак и пак.
 5. Здравейте, имам въпросче. Искам да си сваля сериала с английски субтитри, но линка където е даден няма англ. субтитри. Откъде мода си сваля?
 6. Те май искаха да го свалят онлайн. Причината беше, че имало много кръв.
 7. Много благодаря. Веднага я пускам да я изгледам. Обожавам го този сериал. А новелата е още по-добра според мен. Жалко, че не са направили сериала по-близо до новелата, но това кино си има строги правила. А и да добавя за мен най-добрата песен от сериала си остава We Won't Be Falling
 8. Може и да греша, а и винаги можем да го изтеглим докато още не е свален. Той е завършен само, че има субтитри само до 38 серия. Лично аз не не виждам проблем със сериала.
 9. Много благодаря. Сега четох , че щели да свалят сериала, защото имало много насилие в него.
 10. Значи нямам търпение да излязат английски субтитри за всички епизоди. Изгледах последния 40 епизод и почти нищо не разбрах. Но силно с е надявам да съм разбрала грешно
 11. Наистина е малко объркано. На моменти ми се струва , че липсват някои сцени.
 12. Много благодаря за превода. А за Бл моментите има ги , но не са такива да ти се набиват в очите според мен. Сега си издирвам 40 еп . и силно с енадявам да има втори сезон. А ако някой се интересува от новелата ето тук я има на английски
 13. Лично аз не видях нищо гейско до сега. Чела съм новелата и там наистина има любов между двамата главни. Но в сериала не забелязвам такова нещо, а само приятелство. Сюжета за мен е интересен и героите ми харесват. Професора за мен е доста любопитен образ. С нетърпение чакам да излязат всички епизоди и със субтитри , защото има някои неща които не разбирам.
 14. Много харесвам този сериал. Професора ми влезе под кожата. Гледаш го един непукист и сериозен, а всъщност душица.А песента от началото просто тръпки ме побиват от нея.Много ще се радвам и ще съм благодарна за български субтитри.
×