Jump to content

DesVit

Екип Субтитри
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от DesVit

  1. Много ти благодаря, за всичко, което правиш @helyg, не само за мен, но и за всички преводачи!!!
  2. Много, ама много Ви благодаря, че вече сте започнали редакцията на драмичката!!! Така ме зарадвахте, като видях прогреса сега, че ми идва да скачам от щастие!!!
  3. Благодаря на всички Ви за това,че не ми се скарахте ,че мрънкам и бързам!!!Благодаря за това ,че не сте се отказали и продължавате с превода и редакцията на тази драма!!!Сега спокойно ще си чакам (ще излъжа,ако кажа ,че няма да следя всеки ден прогреса и,ама какво да направя станало ми е навик вече),но поне ме успокоихтеОще веднъж БЛАГОДАРЯ!!!
  4. Всеки ден отварям темата с надежда ,че има някакво развитие в прогреса на превода на драмичката,която толкова чакам и всеки ден я затварям разочерована!Извинявам се ,ако смятате ,че мрънкам,за мен това е просто споделяне не мрънкане!Знам ,че сте заети и с други преводи,но моля ВИ мили преводачи и редактори обърнете внимание и на тази драмичка!БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
  5. Много ми хареса сериала ,а OST към него е уникален(поне за мен)!Благодаря на преводачите за труда!!!Препоръчвам го с две ръце!!!
  6. Благодаря Ви мили преводачи ,ама много ,много благодаря ,че сте се заели с превода на тази драмичка!!!Ще го очаквам с нетърпение!!!БЛАГОДАРЯ!!!
×
×
  • Създай нов...