Jump to content

Vduhnovenie

Потребители
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно Vduhnovenie

Profile Information

  • Любими сериали
    That Winter, The Wind Blows
  • Любими филми
    Only You

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Vduhnovenie's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

21

Обществена Репутация

  1. Толкова дълго чаках за този сериал и то именно заради Джи Со. Много жалко. Губят ме като зрител.
  2. Гледам текущо сериала и съм очарована от представянето на актьорите, историята и мястото, на което се развива действието. Надявам се да бъде преведен.
  3. Игледах всички серии и съм очарована. Приятен сериал, интересна история, смислени диалози и артисти, които се справиха на ниво. Препоръчвам го на онези, на които гей тематиката не им създава некомфорт. Много благодаря на преводачите за труда! Смятам да го гледам пак, когато и останалата част от превода бъде готова.
  4. Изгледах всички серии. Въпреки множеството негативни коментари, моето лично мнение е, че сериалът е добър. Хареса ми. Последната серия ми се стори доста мудна и действие там почти нямаше. Можеха да се ограничат до 12 серии.
  5. Аз го изгледах на един дъх. Много приятен сериал. Добра актьорска игра. И на мен ми беше любопитно какво е ежедневието на летището. Сега се оглеждам за друг на подобна тематика
  6. От кога чакам Со-то да се изяви в нов сериал. Най-накрая го дочаках Харесвам как играе и се надявам и тук да се справя все така, че и по-добре
  7. Много благодаря за темата So Ju Sub най-сетне се изявява в нов сериал. Харесвам как играе и се надявам и тук да се справя все така, че и по-добре
  8. След изгледани доста корейски сериали, попаднах на този. Грабна ме още на първата серия и зае първо място в листата ми с любими сериали. Jo In Sung изигра ролята си великолепно. За мен той е един от най-талантливите корейски актьори.
×
×
  • Създай нов...