Jump to content

skarpeta

Потребители
  • Мнения

    155
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от skarpeta

  1. Скоро го изгледах по HBO, не очаквах да е толкова интересен и завладяващ. Горещо го препоръчвам на любителите на криминални мистерии
  2. Записвам се и аз за една чаша - парите по банкова сметка, че съм скарана с Пейпал
  3. Активни линкове за сваляне или гледане онлайн има ли? Търсих, но нищо не намерих, ако може малко помощ
  4. Ще ходим около 4 човека засега, но още не сме се уговорили за окончателен час на срещата. Ако искаш да ти драсна два реда като се уговорим.
  5. Този филм е уникален. От доста време се опитвам да го намеря за да го гледам за пореден път. Толкова съм се смяла на хаоса, който се създава, особено при гасенето на пожара .
  6. Започна учебната година, май е време и ние да се съберем, та да питам и да предложа дата за среща: 30.09.2012 год. в 15:00 часа на спирката срещу Трета поликлиника Който е съгласен и има възможност да пише, ама обезателно....
  7. И аз ще се включа - или от самото начало, или в движение /още не знам как ще съм с ангажиментите като детегледачка/.
  8. БРАВО!!! Благодаря на всички, които се захванаха с този проект, тип "мисията почти невъзможна" Златни сте
  9. Понеже, дамите преди мен ми краднаха думите изпод пръстите, ще кажа само: ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на домакините за чудесното преживяване, което ни осигуриха . И сега основното: ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!
  10. Всъщност това беше първият тайландски сериал, който гледах. След него, като се започна едно гледане - сега молко се поспрях и почнах да редувам: тайландски, японски, тайвански, корейски и пак отново...
  11. Когато започнах да го гледам, да си призная честно не очаквах кой знае какво . Ноооооо , след първата серия толкова ми хареса, че го изгледах на един дъх - онлайн . Невероятен сериал, каста се е справил повече от добре . Толкова ми хареса, че сега с нетърпение чакам българския превод за да мога да го гледам още веднъж, както и да го дам на сестра ми да го гледа - време е да се запознае и с тайландските сериали.
  12. Значи ще окупираме някоя от големите зали на втория етаж . Уф, забравих да кажа, че и аз ще идвам
  13. Да, да, да . Айде, народе, давайте да се гледаме, че като наближат празниците - я камилата, я камиларя...
  14. Много сладък сериал, доста ми напомняше за "Укротяване на опърничавата" . Не съжалявам за отделеното време, горещо го препоръчвам на всички които като мен започват да навлизат в дебрите на Тайландските сериалчета. Единственото гадно нещо е, че качеството на видеото е под всякаква критика , но нищо, това все пак не ме спря . Гледайте, няма да съжалявате!
  15. Обещаваме да не тормозим гостите . Това май означава, че и аз ще съм на линия.
  16. Нищо Кире, другия път ще се срещнем през седмицата за да може и ти да дойдеш .
  17. Извинявам се, но може ли албумите да се изтеглят от някъде другаде, тъй като явно аз имам проблем с тегленето от сайта на който са качени. Ще бъда много благодарна.
  18. Какво ще кажете за една среща тази събота в 17 часа на часовника . Знам че малко късничко предлагам, ама сега ми дойде музата .
  19. Аз съм съгласна, то и без това съботите са ми свободни, така че ще дойда. Някакви идеи къде ще засядаме, че ако сме много хора не се знае къде ще ни съберат.
  20. Ами...май, ще се видим, т.е. аз съм навита и ще дойда.
  21. Естествено, че приемаме . Всички са добре дошли, ще се съберем голяма групичка .
×
×
  • Създай нов...