Jump to content

anito 24

Потребители
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

About anito 24

Recent Profile Visitors

771 profile views

anito 24's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

37

Reputation

 1. Очаквах доста повече от сериала. Наистина има красиви сцени и Сю Кай играе добре, но според мен, историята също е важна. Като цяло ми беше интересен между 20 и 40 серия.
 2. Сериалът беше много интересен и приятен. Имаше не само красиви сцени, но и актьорската игра беше на ниво. Очаквах главната да се лигави повече, но останах приятно изненадана. Поведението на героите беше адекватно и нямаше нелогични решения от типа "понеже много те обичам, ще се оженя за друга" (за сравнение - "Ancient love poetry").
 3. Благодаря! Лека и успешна работа!
 4. Преводът по uncut версията ли е?
 5. На мен ми хареса. Много по-съдържателен от доста съвременни български продукции. Но да не подхващаме такива теми. Успех на проекта пожелавам! Между другото, студентите се справят чудесно с ролите, без излишно преиграване. Поздравления!
 6. Благодаря за възможността да гледам филма. Попълних анкетата, но забелязах, че накрая има поле с една възможност - опция 1. Трябва ли да се отбележи или това няма значение?
 7. Аз също имам покана, ако някой се нуждае от нея, да ми пише на лични.
 8. Дълго се колебаех дали да го започвам, защото изобщо не харесвам Ян Дзъ (много се лигавеше в Ashes of love). Очаквах и тук същото дразнещо поведение и се радвам, че не го открих. Държи се нормално (поне до 7 епизод, по-нататък не знам). Сяо Джан играе много добре, както и в другите си сериали. Както сте писали по-горе леко и приятно сериалче, идеално за разпускане. Благодарности за превода и за бързото качване!
 9. Как се изненадах, че е започнало е излъчването на сезон 2! Не знаех, че ще има сезон 2...дано е толкова добър като сезон 1. Само два епизода има излъчени до момента.
 10. Да, за съжаление е така. При това се адаптира манга с безкрайно плосък сюжет, да не предизвика размисъл у зрителя случайно. Според мен именно нестандартните, изненадващи и актуални сюжети правеха сериалите и анимето толкова привлекателни, бяха различни от това, което се създаваше по света. Може би ще погледна и серийната версия, макар че филмът представи историята детайлно според мен. Трудният избор, пред който бяха поставено героите, вътрешната борба бяха пресъздадени много добре от актьорите.
 11. Много добър филм, много ми допадна актьорската игра и начинът на пресъздаване на обстановката. Споделям напълно мненията на @ukio@Koizora. Отдавна не бях гледала подобен филм. Преди години японците правеха подобни качествени филми, но напоследък е истинска рядкост да се появи подобен филм (и да се преведе, разбира се). В тази връзка, благодарности за превода на @snowmoon.
 12. Чудя се дали има друга разлика (освен качеството) между рилийза на Нетфликс (около 4 ГБ) и стандартния такъв (около 34 ГБ). Като продължителност са еднакви, затова предполагам, че разликата е само в качеството на картината.
 13. С английски субтитри може да се свали от тук:
 14. Не може да се гледа без регистрация във фейсбук, нали?
 15. Добри са, сега проверих Но филмът не ми хареса, по-точно актьорската игра. Иначе идеята беше интересна.
×
×
 • Create New...