Jump to content

anito 24

Потребители
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 тофу

About anito 24

 • Rank
  Глупаче

Recent Profile Visitors

367 profile views
 1. Много благодаря за линка! Ужаси, комедия и BL - изглежда ми интересна и необичайна комбинация.
 2. Здравейте, бихте ли дали линк към сериала? С английски субтитри го гледате, нали? Благодаря!
 3. Мисля, че е това: https://anidb.net/anime/6239
 4. Филмчето е невероятно, от доста време не бях гледала нещо толкова приятно и въздействащо. Личи си, че е свързано с Natsume Yuujinchou, анимето притежава същата атмосфера на спокойствие. Краят за мен не беше изненадващ, въпреки това беше трогателен. Благодарности на Mike за качествения превод!
 5. Аз имам 3000, ще ги изпратя. Акаунтът е zaharchee, нали?
 6. Аз мога да изпратя останалите 1000, ако все още не са събрани.
 7. Аз не харесах главните герои - нито актьорите, нито персонажите им. Главната героиня имаше доста дразнещо поведение (поне в първите 30-35 серии). Изгледах го единствено заради дракона. Актьорът се справи отлично, сякаш ролята е писана за него. Принцесата-демон също беше добре изграден образ. Декорите обаче бяха невероятно красиви.
 8. Има ли някаква информация кога ще се излъчи 17 епизод? В авистаз видях, че са качили спешъл (behind the scenes), но няма 17 епизод. В края на предишния (16) епизод показаха сцени от следващ епизод.
 9. Много интересен сериал и много добре изграден образ на главната героиня. В началото ме стреснаха тези 55 серии, но историята е много увлекателна и се гледа доста бързо. Само в последните серии попрекалиха със специалните ефекти.
 10. Сериалът си заслужаваше всяка отделена минута. Сценарий, актьорска игра - всичко беше на ниво. Един от малкото случаи, когато игралната версия е по-добра от анимето (поне според мен). Всъщност докато гледах анимето ми беше трудно да схвана по-голямата част от историята, но сериалът изясни нещата.
 11. Не, за съжаление. Аз също изгледах само първи сезон, останалите отлежават на компа.
 12. Между другото, последните серии на Регенезиса още нямат сийд...
 13. Не, но нищо не се знае. Аз и за Pride се колебаех, че може да е скучен заради спортната тема, но се оказа една от най-добрите роли на Kimura Takuya. А и аз попаднах под въздействието на The Untamed, така че докато не го довърша, нищо ново не започвам.
×
×
 • Create New...