Jump to content

anito 24

Потребители
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

About anito 24

Recent Profile Visitors

700 profile views

anito 24's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

29

Reputation

 1. Дълго се колебаех дали да го започвам, защото изобщо не харесвам Ян Дзъ (много се лигавеше в Ashes of love). Очаквах и тук същото дразнещо поведение и се радвам, че не го открих. Държи се нормално (поне до 7 епизод, по-нататък не знам). Сяо Джан играе много добре, както и в другите си сериали. Както сте писали по-горе леко и приятно сериалче, идеално за разпускане. Благодарности за превода и за бързото качване!
 2. Как се изненадах, че е започнало е излъчването на сезон 2! Не знаех, че ще има сезон 2...дано е толкова добър като сезон 1. Само два епизода има излъчени до момента.
 3. Да, за съжаление е така. При това се адаптира манга с безкрайно плосък сюжет, да не предизвика размисъл у зрителя случайно. Според мен именно нестандартните, изненадващи и актуални сюжети правеха сериалите и анимето толкова привлекателни, бяха различни от това, което се създаваше по света. Може би ще погледна и серийната версия, макар че филмът представи историята детайлно според мен. Трудният избор, пред който бяха поставено героите, вътрешната борба бяха пресъздадени много добре от актьорите.
 4. Много добър филм, много ми допадна актьорската игра и начинът на пресъздаване на обстановката. Споделям напълно мненията на @ukio@Koizora. Отдавна не бях гледала подобен филм. Преди години японците правеха подобни качествени филми, но напоследък е истинска рядкост да се появи подобен филм (и да се преведе, разбира се). В тази връзка, благодарности за превода на @snowmoon.
 5. Чудя се дали има друга разлика (освен качеството) между рилийза на Нетфликс (около 4 ГБ) и стандартния такъв (около 34 ГБ). Като продължителност са еднакви, затова предполагам, че разликата е само в качеството на картината.
 6. С английски субтитри може да се свали от тук:
 7. Не може да се гледа без регистрация във фейсбук, нали?
 8. Добри са, сега проверих Но филмът не ми хареса, по-точно актьорската игра. Иначе идеята беше интересна.
 9. @ChenqingМного ти благодаря за тази информация! Тъкмо бях намерила качествен превод на новелата на английски и си я четях бавно и с наслада. Сега се налага да засиля темпото, защото договори ли се превод, този, който е наличен, ще бъде свален от интернет и ще се наложи да чакам за официалното издание.
 10. Може да не е толкова скоро, няма излязъл трейлър. Но поне има някаква надежда да излезе някога, за разлика от другия сериал на Luo Yunxi - Immortality....
 11. Не знаех, че ще използват любителския превод, но се радвам, че е така. Преводът беше доста качествен. На сайта, където четях само премахнаха превода, като написаха, че е SVSS e лицензирана. Хъскито - явно съм попаднала на машинния превод, но както и да е. И аз мисля, че няма да я лицензират, а в настоящата ситуация започвам да губя надежда, че ще видим и адаптацията й... Благодаря за инфото за аудио новелите!
 12. Yu Wu и аз съм му хвърлила око, но си чакам да го завършат. Мисля да дам още един шанс на авторката все пак. Авторите не получават, но май любителските преводачи - още по-малко. Когато лицензираха Scum villain направо ми стана жал за преводачите, които са вложили толкова време и усилия в нещо, което после трябва да изтрият. За Хъскито други потребители казаха, че руския превод е по-добър и не са имали проблеми с разбирането, но лично за мен руския не е опция. Аудио новели все още не съм пробвала. Ако ми препоръчаш някоя, ще съм ти много благодарна!
 13. @Chenqing Да, изцяло преведени на английски БЛ имам предвид. Започвала съм онгоинг неща, но изобщо нямам търпение да чакам следващия чаптър. Друг въпрос е качеството на превода. Например, Husky and his white cat shizun такъв превод има на английски, че ме отказа на втория чаптър да го чета. Нямам предвид граматически грешки, а избора на думи, които правят разбирането на смисъла невъзможно. Сериозно ли?! Много са усложнили нещата...
 14. Аз бих препоръчала тeзи: Nobody knows и Confession Историята е интересна, актьорите играят добре (според мен) и като цяло не бяха лесно предвидими сериали.
×
×
 • Create New...