Jump to content

kasanova

Потребители
  • Мнения

    380
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kasanova

  • Рожден ден 10/25/1986

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    sofia

Contact Methods

  • Skype
    samosvetli

Последни посетители

1265 профилни разглеждания

kasanova's Achievements

Пълководец

Пълководец (5/10)

1

Обществена Репутация

  1. kasanova

    Big Bang

    Интересно начало на една излючително любопитна серия от музикални BIGBANG - ски включвания,която ще трае близо четири месеца , положиха двете споделени парчета.. Историята не помни подобно завръщане,но за никого не е тайна,че и в подобни приятни изненади и иновативни стратегии се крие магията на фантастичната петорка !!! За себе си смело мога да кажа,че и двете парчета ми влязоха под кожата,от първо слушане и гледане..като Loser oпределено ме спечели и като текст и послание !!! Bae е някак пристрастяващо лежерна и адски интересна на звучене и настроение,любимо вече парче за моментите,когато ми се иска да се отпусна и да се откъсна за някоя друга минута от реалнотта.. Времето определено е дало своето отражение,BIGBANG си остават отговорни,вдъхновяващи и креативни творци,верни на себе си и на своя неподръжаем стил !!! А този тeхен неподправен чар,дар и умение да заразяват с енергията и музиката си е причината,поради която ще се завръщаме към тях,отново и отново и ще ги чакаме,независимо дали покоряват класации,чупят рекорди или пишат история,untill whenever !!!
  2. kasanova

    Big Bang

    Минали са със строева крачка през иновативността ,та леко са я подминали и директно скочили в тренда ''старата песен а.к.а бийт на нов глас/бас''.. С първите 20 секунди започва и свършва обичта ми към това парче,за съжаление,Джи,Те... Голяма претупвация е паднала и понатретване прозира от поредния ''swag-er'' - ски текст ,чието съдържание оставям без коментар.. Танц - миксщайн - с познати движения пък ни посреща от 4мин. цветна - неон -лента,която прилича на продължение на визии познати на двете '' good boy'' - чета.. За никого не са изненада нито Perfect - all - kill - постиженията на песновката по корейските чартове,нито навъртяните за по малко от 12 часа 1,000,000 гледания в тубата ,но тази колаборация поне за мен ще остане по-назад в класацията на любими GD&YB юнит проекти.. Оставаме в очакване на лайфовете ,които със сигурност ще ни представят един по-различен поглед и прочит на парчето...или пък ще затвърдят досега натрупаните впечатления !? Времето и ''добрите момчета'' ще покажат..
  3. kasanova

    Epik High

    {ALBUM} EPIK HIGH - SHOEBOX {VOL.8} Приятно слушане !
  4. kasanova

    WINNER

    Mакар с известно закъснение,споделям лично мнение и аз.. Признавам с ръка на сърце сладичко проспах цялата пре-дебютна лудница,еуфория и суета,която в последните няколко месеци ни заля..защото лекичко ми доскуча от сесии и промо стратегии разни.. Дали заради безусловно натрупания опит в чакането с течение на времето покрай всеки YG Artist ,дали защото ми се искаше първо да чуя и после да видя..леко прескочих пред-дебютната треска и не съжалявам.. Останах приятно очарована и изненадана от двете тайтъл парчета,макари да ми се сториха издържани в близък мелоу стил на първо слушане.. По-любимата си остава ''Epmty'' ,която ми се открои и като цяло от албума,наред с Different,Color Ring(Ring,Ring) & соло-закачката на Мино(жестока!)..с което май се изчерпва списъка на ''лайковете'' в траклиста.. Останалото е слушаемо,има заигравки на места,стилови експерименти разни ,но нищо по-специално и отличително,за мен .. Като за първи дебютен албум оценявам положените усилия и силно се надявам,че след като са способни да изкарат парчета като 'Empty'' & '' Color Ring'' бъдещето пред тях е повече от обещаващо,звездно и блестящо в преследане на заветните музикални предизвикателства и покоряване на знайни и незнайни върхове.. И клиповете не отстъпват по класа,чар и обаяние..но лайфовете сякаш по ми допаднаха,защото за пропити с по-различна атмосфера.. Предполагам с течение на времето всеки ще ме спечели с по нещо..но засега гласови фаворити са ми Seung Hoon,Min ho&Tae Hyun,защото при толкова много заряд и харизма няма как да те оставят безразличен.. С интерес ще слушам,следя и подкрепям Winner's - ката петорка и за напред,тихомълком..
  5. kasanova

    Big Bang

    {!}Taeyang @ M!C - Comeback Stage(120614) ''Слънцето'' изгря и озари сцената на един от любимите музикални формати,с близо 8-минутен triple stage,в който емоцията се преливаше в движение и светлина.. Очарователен,пленителен и завладяващ бе Те и този път пред камерата ,предизвикащ усмивки,вълнение и настроение по време на изпълненията.. {!} Taeyang's WIN&Encore Stage @ M!C(120614) И заслужените аплодисенти и победа не закъсняха,овенчани с не по-малко емоционална и достойна за победител на сцената и в живота благодарствена реч : '' I have a solo promotion after a long time, thank you all for supporting & loving me so much. I thank CEO for making the sun shine. Thank you fans, thank my parents. I will work hard.'' Благодарим и ние,от сърце за споделените красиви визуални музикални мигове.. Оставаме в очакване на следващи не по-малко вълнуващи такива..
  6. kasanova

    Big Bang

    Спазвам даденото обещание и нарушавам своето заветно lurker-ско мълчание,защото във вените ми тече випска,не тролска кръв,все пак.. За разлика от други предходни завръщания,признавам подходих към това с липса на каквито и да било очаквания,защото преди всичко исках да чуя,не толкова видя, а и усетя енергията,цветовете и нюансите на Те,без да ми се размиват с нечии чужди фичъринги и присъстия..(изключвам Джи,чието присъствие в соло проектите на останалите соло-изявяващите се членове на групата,под една или друга форма е повече от дежурно и традиция ).. И останах приятно изненадана и озадачена,същевременно..защото албума се оказа доста лек и ефирен,с леко меланхолично-романтичен привкус.. Заглавната му ''Eyes,nose,lips'',тъй вълшебна нежна и въздействаща балада, от първо слушане ме завладя приятно и остави трайни следи в съзнанието ми като мелодия и усещане.. Не по-малко пленителен и въздействащ е и клипа,към нея..детайлен,естетически издържан..голотата му далеч не е натрапчива,нито отвличаща внимание,напротив тя подсилва въздействието на емоционалните внушения,заложени в теста на песента и го кара да изглежда искрен и още по истински,променен,уязвим.. За изпълнител като него,който обожава движението,динамиката и ритъма е заложил на различни ''необичайни'' както той самия сподели парчета,по-спокойни,статични..дори..което лично на мен адски много ми допада ! Не липсват и по-бързите,закачливи и енергични тракове,но моето лирично-меланхолично и романтично аз отличава #This ain't it сред фаворитите ,наред с #Let it Go & #Stay with me.. Вярвам,че тепърва предстои да преоткриваме чара на парчетата на които той ще вдъхне живот на сцената с лайв изпълнения .. както и на самия албум,след всяко следващо слушане ! ''Слънцето'' изгря,нека се насладим на топлите му,сгряващи лъчи,в очакване на всичко вълнуващо около него,което тепърва предстой !!!
  7. kasanova

    Big Bang

    {ALBUM}TAEYANG - RISE - VOL.2{DOWNLOAD} алтернативен линк за сваляне Приятно слушане,броени минути преди официалната премиера !!!
  8. kasanova

    Big Bang

    Редно е да се намеся,в този късен час,честта на аутокоректа да защитя аз и от блек листата на blacky80 да изляза с мръсна газ! За "Слънцето" и неговите разгорещяващи закачки,засега съм пас,щото ми се иска да чуя първо глас.. Не че,тая сексаво лежерно картина не му прилага,липсва ми емоцията,вдъхновението и движението в този симпатяга,тъй че да не се услушва папа и гали само сетивата,а да се започва яко тийзър лудница със видеата! Дотогава запазвам правото си на мълчание,а с намигване слагам точка на шантавото словоизлияние!
  9. kasanova

    AKMU

    Трудно може да се опише с думи това,което може да се почувства ..а в музиката на тези две невероятно талантливи и заразително очарователни деца-творци има толкова много сърце и душа ! Прекрасно звучат и се допълват заедно по един непринуден и неповторим начин. ''PLAY'' напомня на увлекателно разказана съвременна музикална приказка ,в който са преплетени мелодия и емоция,преливаща в магия от звук и вдъхновение.. Има парчета,който те карат да пърхаш с криле и да се забавляваш,умирайки от удоволствие.. Има и парчета със сладко-горчив меланхоличен привкус,които докосват и предизвикват пъстроцветна палитра от вълнение и настроение.. Как да не се ''Разтопиш'' в тяхната вселена на ''200%'' и да не им ''GIVE-неш Love'' със такъв спeциален,различен и пленителен дебютен, за ценители и любители ,реално отражение на самите тях ?! С интерес и удоволствие ще следя и за напред музикалните им изяви и проекти,с притаен дъх ,усмивка и оправдано очакване за нещо по различно,свежо,нетипично !
  10. Коментари и бурни отзии като тези пробудиха в silent reader като мен желание да изляза от черупката си,да запретна ръкави и оставя някой друг ред вълнения и впечатления.. (което си е цяло постижение,поздравление !!!) За мен ''SLA '' преди всичко е находка ,заради невероятно въздействащия начин по който е заснет - нямате ли усещането ,че гледате игрален филм ?! Клишираните ситуации и фрази са заместени от кратки ,но съдържателни диалози,провокиращи душата и сетивата, а емблематичните Ost- включвания от вечна опияняваща класика и нежен пиано ритъм.. Динамика и емоционална наситеност струи от всеки кадър,а сладко горчивата тръпка от тепъра предстоящото на моменти опиянява и подлудява.. През призмата на две копнеещи души се пречупва магията на любовта, в ритъма на две силно биещи едно за друго сърца ,отдадени на едно от най-великите изкуства на всички времена - музиката.. Забележителна актьорска игра - след всичко споделено- единственото което трябва,мога и ще добавя !!! И преди да съм се впуснала в още по-обстоятелстени словоизлеяния,с които да ви обрека на сигурно отегчение (зачезвам обратно в черупката..) До следащо знайно и незнайно включване !!!
  11. kasanova

    Big Bang

    Нарушавам пословичното си мълчание и сладкия си зимен сън,само и единствено заради вас,защото от сърце провокирахте в мен желание да споделя своите няколко редчета лично мнение за чутото и видяното досега от завръщащия се Те.. Изтрещялото инста-видео включване на момчетата и ringa-linga нинждата бе повече от трогателно,откачено и толкова забавно и факта,че се подкрепят по този начин говори много! Денс-варианта за съжале обаче, понижи градуса на настроението,защото Те постоянно ми бягаше от фокус,а когато беше ,ми стоеше неубедителен..Дали защото на фона на тия яки денс-мъжаги с тия плитчоци съвсем ми изДжидяваше..Идеята е креативна,спор няма и представянето на хореото бе приятно,разчупено със смяната на бекграунда и целия този денс екшън,който се разгъна за има няма 3 минути.. И все пак,колкото и да искат да подходят по различен,нов и интересен начин,този пре-рилииз продължава да ми стои ни в клин ни в ръкав и някак си половинчат ?! Що се отнася до песновката,вървежна е,хваща от раз ,макари да носи почерка на Джи - в което аз лично не виждам нищо лошо - но да си призная, Те не успя особено да ме спечели в рап сегментите ,но успя да ми подкоси краката с кратките мелодични р&б включвания .. Текста има ли смисъл да коментирам,на моменти звучи като естественото продължение на R.O.D *Джи,моля те поспри и Те от въртележката свали , че свят му се зави Доволна съм от концепциално издържаните в черно-бяло тийзър снимчоци с полъх на промяна и атрактивна визия,само се чудя,дали випоците най-накрая ще вземат да седнат да си научат урока,та следващия път да внимават повече какво си пожелават,защото може да се сбъдне хихихи Успехите няма да закъснеят,както и изненадите,които тепърва ще предстоят..като тази,че клипа към песента така и слънце не го огря..но след петък има събота,дори в календара на YG ! *дали? След подобен фал старт заваляха и лични обещания за посещения,ама не по домовете,а в сънищата..та все още ли клип искат виповете,питам се аз или отдавна загубиха и ума и дума след подобни писания в онзи за някои късен,за други ранен час !? Да живее troll-а и ние покрай него,от сърце му пожелавам едно достойно и шеметно завръщане ,защото го заслужава не по-малко от останалите талантливи работливи пчелички work-охолички!!!
  12. kasanova

    Big Bang

    {SINGLE}TAEYANG - RINGA LINGA {DL} Приятно слушане !
  13. {SINGLE} Who Is NexT - Final Battle - WIN {DL} Track List : 01. Go Up (Team A) 02. Just Another Boy (Team A) 03. Climax (Team ) 04. Just Another Boy (Team )
  14. kasanova

    Big Bang

    След поредна музикална схватка GD vs GD за първото място,за трета по ред седмица ,победа за G-Dragon,този път с ''Crooked'' и пленителен, закачлив и невероятнo сладък special stage на '' Who you'' @ Inkigayo ★:: Тази победа прави GD първия изпълнител @ Inkigayo , завоювал челното място три поредни пъти с три различни песни (Black,Coup D'e tat,Crooked) от един и същи албум !!!#OneofaKind действително Насладете му се от сърце и с усмивка на лице,защото си заслужава да видите G в по-различна cute светлина,отвъд swag-a и coup d'e tat-ските превъплащения.. За желаещите да притежават изпълението в HD формат а заповядат - torrent - файл за сваляне !!! В графата ' задълже ' за гледане : G-Dragon's ASK IN A BOX {SUBBED} Финални щрихи с нещо fanmade-ско и адски забавно за четене и споделяне '' A beginner's guide to new in the fandom VIP's ''
  15. kasanova

    Big Bang

    '' Coup D'etat '' - The Making of the Album ★:: Всичко ,което искате да знаете за процеса на създаване и продуциране на всяка една от песните,включени във втория студиен албум на G на един клик разстояние ,brought to you by Сomplex ! В изключително приятния за четене&слушане интересно поднесен формат,освен любопитни истории,споделени от първо лице,единствено число,под формата на кратки интервюта за всяко парче, ще можете да чуете и последното 14-то досега неизвестно - Window - от картината на G- Dragon's ''Coup D'etat '' ексклузивно !! Вече достъпно и за сваляне в mp3 вариант ,благодарение на посветени випове с близки до хакерските възможности ... До следващо знайно и незнайно включване от мен !
×
×
  • Създай нов...