Jump to content

laleto2002

Потребители
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 манджу

About laleto2002

 • Rank
  Посветен
 • Birthday 02/20/1976

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Sofia/Varna

Recent Profile Visitors

486 profile views
 1. Симпатично кратко сериалче. Не претендира за нещо особено, но за убиване на времето става. Главните големи сладури. ☺
 2. Аз ще го следя, за да слушам гласа на И Джун Ги. Страхотен тембър за мен . Засега ми е интересно. И Джун Ги играе съпруг и баща?! Не е зле, но ми е трудно да го възприема. Ролята на убиец с двойнствен живот обаче му пасва.
 3. Аз си го следя този сериал. Има клиширани моменти, но ме кефят всички, особено писателя е голям образ. За първи път гледам Сон Хо Джун във водеща роля. Допада ми тук.
 4. Ivanova_M, песента към клипа е от саундтрака на филма "Митът" (Хонг Конг, Китай) с участието на Джеки Чан и Ким Хи Сон. Любима! Пасва много добре на видеото обаче.
 5. Проявих стоицизъм и догледах сериала до край, най-вече заради И Су Хьок и Джанг Ки Йонг. В последните две серии обаче оплескаха почти всичко. Нещо набързо скалъпиха края. Повечето зрители в нета са изключително разочаровани до степен да пишат, че тази продукция е загуба за И Су Хьок и Джанг Ки Йонг, с което се съгласявам до известна степен. Джин Се Йон не съм я гледала в друга продукция и нямам впечатления, за да твърдя дали този сериал е загуба и за нея или не. Но тук тя не ми направи особено силно впечатление. Струва ми се, че героят на Ки Йонг беше най-добре изграден от всички и имаше някаква логика и последователност. Прокурорът до някъде също беше добре, но в последните серии сплескаха неговата сюжетна линия с главната. Най-много ме издразни главната героиня. Само нейният персонаж не беше изграден добре, противоречив, повърхностен, че чак нелогичен ми се видя. Изобщо уж беше главна и важна и за двамата герои, пък някак си личността ѝ остана недоразвита, неубедителна, незначителна и нелогична. Класически пример как една идея с потенциал може да бъде скапана още в зародиш от самата сценаристка...
 6. Гледах го преди няколко месеца. Много се забавлявах с тримата ергени и близките им. Препоръчвам за гледане
 7. Съгласна съм с предходните мнения относно пропиляването на ролята на лошия чичо - И Гъм. Някакси наистина мина между другото. За какво бяха необходими толкова подмени на фигури от кралството с републиката и обратно, не стана много ясно. Луна също остана между капките. Нямаше никаква по-детайлна предистория за нея. Идеята беше добра, но не можаха да я развият и представят добре. Многоброен поддържащ каст, който не се появява особено често, което го обезсмисля малко. И аз очаквам нещо като хепиенд (сладко-кисел) с някоя и друга жертва.
 8. Реших и аз да хвърля един поглед на този сериал след поста на kitket. Ethan Ruan ми хареса в Legend of Fu Yao. Приятна романтична комедия, без големи мелодрами, специалитет на тайванците. Вече съм на последните серии (гледам го тук с руски субтитри и без изкачащи реклами). На моменти обаче сюжетът зацикля и има разни глупости. Като цяло обаче става за гледане. В края вкарват някаква по-сериозна мелодрама, но няма много сълзи и други секрети. Актьорите се справят, даже поддържащия каст ме радва (особено майката и шефът на списанието). Лошото е, че видеото почти навсякъде не е с добро качество, но се преживява.
 9. Сериалът свърши. Ще ми липсва ежеседмичното зареждане с позитивни емоции и хуманност. Нормален край, щастлив за едни за други - горе-долу. Без драми и фантасмагории. Дано да има втори сезон. Много приятен за мен сериал.
 10. Bond, ето това наричам лични нападки. Имаше доста такива и към dido100 например и не само в тази тема. И към други няма да ги изброявам сега. Ще ми отнеме време, за да ти направя справка. Не аз определям кой сериал трябва да се счита за стойностен и кое мнение е аргументирано или не. То си личи от самото мнение за какво претендира. Всеки оценява сам как намира сериала. Аз лично не правя оценка на никого. Форумът е за споделяне на мнения етично и колегиално един вид. Апелирах за това. Изглежда съм засегнала някои или не са ме разбрали. Имам наблюдения върху форума от много години. Това, че не коментирам често не означава, че не чета. И да има форумци, които се стремят да налагат мнението си или да бъдат последна дума за всяко нещо. Умишлено няма да споменавам кои. Повече няма да апелирам за етичност щом това ви дразни толкова. Замислете се върху това. Няма да пиша и за това, защото е извън темата на сериала.
 11. Уважаеми, освен пишещите в тази тема има вероятно 2 пъти повече само четящи, които няма да се изкажат никога под никоя тема защото виждат в какво се превръща дискусията. Пак ще помоля за етичност и без лични нападки, заяждане и пр. Достатъчно е да оставите своето мнение и ако отстоявате теза, то да е аргументирана. По повод ниския рейтинг: има доста сериали с нисък рейтинг, които са стойностни и такива с висок рейтинг - пълни бози. Рейтингът, особено в страна като Корея, се определя до голяма степен от феновете на съответния актьор/актриса. А феновете в Корея примират по външността, а не по актьорските способности. Така, че рейтингът общо взето не е меродавен на 100%. Първоначалният замисъл на сюжета не е лош, идеен е, но за съжаление не е издържан откъм детайли. Можеше да бъде приличен сайънс фикшън, дори без романтиката. Но тогава сигурно още повече нямаше да се гледа... Аз ще му хвърлям поглед, за да видя как ще обяснят преминаването в реалностите и защо се прави това. Романсът не ми е интересен.
 12. Гледах първите два епизода с дублаж. Ужасно. Е, колкото и да се стараят не мога да го възприема. Трябваше да го пуснат със субтитри. Поначало мразя дублажа. Не може да представи истинската интонация и израз на актьорите, да пресъздаде чувствата в говора. Руснаците също много обичат дублажите, затова рядко гледам сериали в техните сайтове. Оригиналът си е ненадминат и това е. Усещаш чувствата не просто слушаш думи. Дублажът е за хора, които не знаят друг език, не учат, не желаят да научат или да почувстват чуждата култура. За да тушират усещането като при турските сериали. Ако всички турски сериали бяха пускани със субтитри, никой нямаше да ги гледа и да слуша езика на 500 годишните ни душмани. Ще си пусна пак Гоблин в оригинал.
 13. Продължавам да гледам, въпреки че всяка следваща серия ме ядосва все повече. Истински започвам да симпатизирам на Джонг Бом. Джанг Ки Йонг показва завиден талант. Ще продължа да гледам заради него. Другите - Джин Се Юн и И Су Хьок бледнеят пред него.
 14. След толкова време се наканих да гледам този сериал и то най-вече заради И Джун Ги. Наистина имаше доста места за превъртане, малоумици в сценария и пр. Но Джун Ги си ми е любим, та ги преглътнах. Още повече тук все още не е толкова слаб, та чак анорексичен, т.е. наслада за окото. С изненада установих, че на И Су Хьок ролята на вампир му е лепнала прекрасно, та чак ми хареса с дълга коса. В новия сериал Born again нещо ми е неприятен като прокурор. Но дългата коса определено смегчава иначе острите черти на лицето му. Определено можеше да се представи историята по-стегнато и добре, но това е положението. Препоръчва се за гледане само от заклети фенове на Джун Ги и Су Хьок
×
×
 • Create New...