Jump to content

laleto2002

Потребители
 • Posts

  130
 • Joined

 • Last visited

About laleto2002

 • Birthday 02/20/1976

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Sofia/Varna

Recent Profile Visitors

922 profile views

laleto2002's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

135

Reputation

 1. Аз лично съм гледала Ever night и не намирам нищо сходно. Ever night си е много добър сериал, втората му част пострада малко заради замяната на Чен Фейю и други актьори от екипа, но пак беше добре. Изгледан на екс. Дидо е прав, в този жанр китайците са измислили всичко. Чакам Immortality, който въпреки цензурата и промяната на сюжета, се очертава да е също добър, с Чен Фейю отново. Това момче се справя много добре с ролите си.
 2. Този жанр не им се отдава на корейците. Едва изгледах 1еп, не смея да пусна 2-ри. На който му харесва да продължи да гледа де. Аз съм пас.
 3. Опитах се да изгледам първа серия, но не успях. Зациклих още в началото. Може би ще пробвам пак по-нататък, но някак не грабва сюжета.
 4. Сюжетът не е нищо особено, но Юн Ке Сан докарва харизма и химия с главната. Чак и на теб да ти се прииска да го целунеш. Сериалът става за развлечение. Лъч слаба светлина в корейския тунел на зацикляне.
 5. Много симпатично сериалче с бойни летящи китайци. Радва окото. Има сюжет, добри бойни сцени, другарство, вярност, справедливост, уважение, любов. Препоръчвам го за любителите на жанра. Мен лично ме грабна веднага. Сега ще чакам 4 дни за следващите епизоди. Мъка... За пореден път се удивлявам на китайските актьори. Дори каскадите си изпълняват сами, няма дубльори, поне не и тук доколкото разбирам от back scene клиповете.
 6. Добре е кримката. Много ми се понрави - 6 серии на екс и се оглеждам за още. Мрачен се очертава сериала. Дано не пожертват главния накрая.
 7. Съгласна с Дидо. Сюжетът е твърде разпънат и с излишни пълнежи. А накрая разходката на босата Луна 073 на лунната повърхност удари тавана и изби рибата.
 8. Нещо не успях да догледам първа серия. Ще се пробвам пак когато няма нищо друго за гледане заради И Донг Ук.
 9. От чудене какво да гледам, попаднах на този сериал. Оказа се перфектно попадение. Вече съм на 23 серия маратонски. Държи вниманието, забавен, комичен, с малки дози интриги и политика. Меденият месец в династия У се оказа голям екшън. Рекламираното консервирано яйце, т. нар. "хилядолетно яйце" не го препоръчвам на никого от личен опит, но китайците много си го тачат. Така че в сериала има и реклама на китайската култура - кухня и тексилно производство. За пореден път ще отбележа, че костюмите и масовките, интериор и екстериор на снимките далеч превъзхождат тези на корейските костюмни драми (с исторически елемент). Пембените цветове в корейските драми са изключително нереалистични. И ясно се вижда кой от кого е прихванал в културен план, без много-много корейците да драматизират. Халю вълната им замира, за разлика от китайската, която набира мощ и ще ги потопи и удави.
 10. Много добре започна сериала и честно казано ми е по-интересен от Новоланд 2021. Това, което ме притеснява е, че ще чакам кой знае колко време за 2 ри сезон, като с Joy of life. Същият актьор, генералът от Evernight, дамите също се представят добре, макар досега да не съм ги гледала другаде. Поддържащите актьори също много добри. Музиката в интрото на серията - епична. Следя с нетърпение всеки нов епизод. Препоръчвам за гледане.
 11. На фона на това, което излезе тази година от корейците, това си е направо добре. Държи вниманието. Аз продължавам да гледам.
 12. Страхотно попадение след 5 години. Хареса ми много, увлекателен и държи вниманието до край. След Ever Night добре ми дойде. Драматичен край за главния, но в крайна сметка борбата беше за всички други загинали несправедливо обвинени в измяна. Ще загледам и втори сезон, макар че отзивите за него са по-слаби.
 13. Малко със закъснение попаднах на този сериал, но останах очарована. Много добър! Чен Фейю, макар съвсем млад, показа завидно изграждане на персонажа, който не беше надминат от Дилън Уанг във втори сезон и малко бледнееше там. Изобщо голяма загуба беше смяната на главния и други актьори във втори сезон: освен Чен Фейю, актьорите, които играеха краля, принцесата. Сериалът, и двата сезона, бяха изгледани на един дъх. Говори се за трети сезон през 2022. Дано отново върнат Фейю. Учителите на Нин Чуе и Сан Сан бяха големи образи, както и Фу Дзъ, ценител на кулинарията. Прекрасна естествена химия между главните, макар че дамата се пада какичка, изобщо не личи. Екшън сцените бяха супер! Препоръчвам за гледане.
 14. Изгледан на един дъх. Всички се представиха добре, но Ба Йе заедно с лейтенант Жанг Ришан избиха рибата. Много добра химия на Уилям Чан и Занилия Жао. И на това кога ще излезе продължението не е ясно. Препоръчвам за гледане.
 15. Поредната екранизация на Grave robbers chronicles е изгледана. Добър съспенс-мистерия с фентъзи елементи. Екшън сцените са също добри. Жалкото е, че ще трябва да чакам втори сезон да излезе кой знае кога както при Lost tomb 2. Всяка екранизация е с нови актьори и все пак ми допадна. Само актьорът играещ Xiao Hua някак не се вписваше в представите ми. Малко в повече ми дойдоха змиите обаче... Въпреки това препоръчвам за гледане на тези, които харесват жанра.
×
×
 • Create New...