Jump to content

Heaven

Потребители
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Heaven

  1. Heaven

    до Япония

    Благодаря. Япония ми е мечта и много бих искала да стигна до там, още от 2007 но не ми се получи с кандидатстването тази година. И още обмислям какво да кандидатствам отново лятото и затова проучвам. Да ви попитам как стоят нещата с Корея и Китай? Пак ли е трудно по този начин както с Япония? Има ли стипендии? Искат ли добър английски? Знам само че в Корея може да си учител по английски понеже ги търсят. По принцип с стипендиите за обучение по дадена специалност с азиатски език можеш ли ако си намериш работа да останеш в страната или задължително ги връщат в България като приключи дадената стипендия?
  2. Heaven

    до Япония

    Благодаря. JLPT N2 което се изкарва от курс само с него ли ще мога там или трябва и нещо друго примерно специалност от университет?Ако да към каква специалност мога да се насоча?
  3. Здравейте! Интересувам се от малка за страната, пиша ви защото съм объркана и не знам към какво да се насоча. Кандидатствах японски език със английски във Велико Търново но не ме приеха. Започнах да уча китайски език, отдаде ми се но мисля за Япония и се отказах напълно от него. Интересува ме има ли някакъв начин да стигна до Япония, да работя там или да уча. Знам че има фондация Кирил и Методий която отпуска стипендии но ми се вижда невъзможно да успея чрез тях. Има курсове по японски със сертификати но ще ми помогнат ли? Има ли друг начин?
  4. Мисли и чак тогава действай.

×
×
  • Създай нов...