Jump to content

BobbyKR

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Относно BobbyKR

  • Рожден ден 04/16/2002

Profile Information

  • Пол
    Male

Последни посетители

593 профилни разглеждания

BobbyKR's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

4

Обществена Репутация

  1. Заглавие: Back Street Girls: Gokudolls, バックストリートガールズ Страна: Япония Епизоди: ? Жанр: Сейнен, Ечи, Комедия Студио: J.C Staff Резюме: Група от 3-ма Якудза провалят шефа си за последен път. След като объркват важна работа, шефът им предлага два избора: Да направят почетно самоубийство, или да заминат за Тайланд за да си направят операция за смяна на пола за да станат момичета идоли. След едногодишна страшна тренировка за идоли, те дебютират успешно, с поразителна популярност. Ето тук тяхната трагедия наистина започва.. инфо: тук Лично мнение: Голям смях , много оригинално и необичайно. Който го следва няма да съжалява.
  2. Здравей!Пак късно се отзовавам.. Не ти трябва да знаеш езика за да влезеш макар, че пак би било добре да научих Хангъл и някоя друга фраза или дума. Кандидатстването до колкото знам, кандидатства се с конкурсен изпит или с оценка от ДЗИ по първия език. Аз се бях насочил към СУ първо, знам, че има преподаватели корейци, но има и доста българи кореисти, които са на много високо ниво. За ТУ знам, че има "Приложна Лингвистика", изучаваш примерно Китайски и Английски(Може и Информацонни + тях), НО, трябва да имаш поне B1-B2 на първия език. Също знам, че има японци преподаватели по Японистика. За ПУ знам просто, че има приложна лингвистика. За Варненския център не мога да ти кажа нищо. Хвърли едно око на този сайт: http://koreanstudies.bg/ Извинявам се предварително, ако инфото ми е грешно. P.S: Аз мисля, ако не следвам Кореистика, да следвам + да ходя на курсове в Центъра По Кореистика.
  3. Малко късно пиша, но ми стана любопитно. Ако живеете в Япония или където и да било цял живот, като навлезете в определена възраст, ще се върнете ли в Родна България, или ще прекарате старините си там?
  4. Боже, от кога не съм влизал.. надявам се да има кой да прочете.. Горе долу научих езика.. но се изисква (доста) практика със сигурност. Все още не съм сигурен дали изобщо ще е Корея или някоя друга азиатска държава, предполагам, че ще си завърша висшето в България. Не съм сигурен какво искам да следвам, от доста отдавна се чудя (може би от 6 клас някъде). Като попитам някой какво иска да следва всичко живо мълчи и ми казват, че идея си нямат и ми се чудят на акъла защо от толкова рано мисля. Колкото и да ми се иска да намеря нещото, което ме влече: йок. Бях си намислил Кореистика после Маркетинг, и какво ли не.. Идея си нямам какво да правя.
  5. Здравейте! Първо се извинявам ако има друга такава тема, просто исках да попитам преди да забравя Искам да попитам каква виза ми е нужна ако искам да работя там (временно). Гугълнах информация за визите, но нищо не можах да разберa.. Благодаря предварително x3
  6. 안녕! Искам да попитам какви са плюсовете и минусите на трите специалности. Къде може да се реализираме, също да разкажете как е животът там, etc. Всеки коментар е от полза. Ако има друга такава тема споделяйте линкове!!! х3
×
×
  • Създай нов...