Jump to content

Koori

Потребители
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About Koori

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday 12/26/1991

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  Flufy-
 1. Първия сезон беше изключително интересен. Втория не е лош, но изобщо не ми допада идеята с феите, въпреки че добре са го измислили включвайки и "малката сестра" на Кирито. В крайна сметка ще се догледа ама малко зорлен понеже и аз като повечето не си падам по гейските приключения
 2. Добре дошли и приятен престой на новорегистриралите се.
 3. Добре дошли момичета, надявам се да се насладите на престоя си тук и да бъдете тъй изчерпателни в мненията си тъй както бяхте в представянето си. Choco, продължавай да обработваш семейството ; ) Saber, май намери приятни хорица xD Silver, успех с магистърската степен.
 4. Мм това го гледах отдавна и останах доволен. Имаше постоянно развиващи се дейсвия, не лош сюжет и геройте ми допаднаха много, специално Тачибана : ) Не може да се очаква по малко от Джун Маеда. Анимирането е на високо ниво, препоръчвам го : ) ПП: Браво за темата Разор! : )
 5. 山田 Yamada (mountain field) 忠義 Tadayoshi (loyal and righteous)
 6. Доста отдавна го гледах, Широ не бликаше от качества като за главен герой, липсваше информация за повечето Сърванти което не ме очарова особенно. Също така в последствие се зачудих защо има 2 Арчър Класа в анимето. Като цяло анимето е на ниво благодарение на обкражението на Широ, той самият не е главна атракция. П.П. Сигурно има защо Сейбър да се кръсти Сейбър
 7. Koori

  Big Bang

  Банг имат навика да смайват с изключителната си екстравагантност. На моменти даже карат представата ми за това понятие да изглежда незначителна. Като вокалните им способности също са доста завидни. Колкото и пъти да си мисля че не е останало нещо което да не съм видял от тях, толкова пъти съм се излъгал : ) Смайващо оригинални. Запалвайки се по корейското кино не съм очаквал, че бих могъл да се запаля и по музиката, но уви. Често попадам в ситуаций в които си пея или Fantastic Baby или Blue, също така и Heartbreaker на GD. Факта че даже ме карат да пея на моменти говори достатъчно сам по себе си.
 8. Добре дошли на всички новорегистрирали се, пожелавам ви приятен престой и бъдете активни.
 9. Всеки път успяваш да грабнеш вниманието ми. Ако трябваше да отправям някакви комплименти след всяко твое писание, упасявам се че щях да съм поствал в темата, горе долу толкова пъти колкото и ти. Продължавай все така.
 10. Аз лично съм очарован най-много от първата "5-минутка". Малко бие към инсомния или може би така ми се иска. По смело за напред.
 11. IvYoYo, не качвам работите си там поради простата причина, че не рисувам с цел другите хора да ми казват колко съм добър или нещо от сорта. За мен е достатъчно удовлетворителен факта че съм нарисувал нещо, а работите съм качил тук поради няколко причини като главната е че ми харесва форума. kandala, наеменуванието за моя арт е Signature (Digital Signature). Иначе казано подпис, а ако трябва да използвам термин за да определя себе си като артист, то ще да бъде GFX Artist (Graphics Artist). Но принципно нямам нищо против някой да ги нарича "картинки" . Blue_Moon, надявам се да не съм ви накарал да чакате дълго. Поставих още 3 неща, всеки път се чудя какво да покажа и този път избрах тези.
 12. Преди ми беше хоби да си драскам, сега не чак толкова... Неможете да ме намерите в Deviantart, понеже не качвам работите си там. Blue, използвам Photoshop. Принципно бях решил да не качвам повече, понеже нямаше никакъв интерес у хората тук. Сега обаче ще се замисля повторно.
 13. Добре дошли на всички новорегистрирали се.
 14. Адски приятно и леко сериалче, макар и да го гледах доста отдавна нямат забравяне фейсовете дето ги правеше Джун. Доста добър в ролята си.
×
×
 • Create New...