Jump to content

Rino

Покровители
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    3

Всичко публикувано от Rino

  1. Честит рожден ден, @bond! Бъди здрав, имай късмет и много любов! Нека хората до теб те зареждат само с положителни емоции и бъди себе си, защото това е най-сигурният път към успеха!
  2. @felicytiи@Vanchela, честити да сте! Нека най-съкровените ви мечти се сбъднат и здравето, щастието, и любовта да са неотлъчно до вас! Приятно прекарване на прзсника
  3. Честит рожден ден, @snowmoon! Пожелавам ти да бъдеш щастлива, да не спираш да мечтаеш, винаги да си заобиколена от верни приятели и да бъдеш много обичана! Весело прекарване на празника и наздраве
  4. Честита да си, @asha! Желая здраве на теб и любимите ти хора, много късмет, и да сбъднеш всички свои мечти!
  5. Честит рожден ден, @eowina! Бъди здрава, усмихната, щастлива и всичко, с което се захванеш да ти носи късмет!
  6. Честит рожден ден, @ftisland! Бъди здрава, обичана и щастлива!
  7. Честита да си @bealonenomore! Желая ти здраве, много сбъднати желания и всеки нов ден от живота ти да е усмихнат и забавен! Весел празник и наздраве!
  8. @debil4e, пожелавам ти здраве, семейно щастие, дълголетие и още много успехи в живота! Честит Рожден Ден и наздраве!
  9. @helyg, моите най-искренни пожелания за здраве, любов и късмет!
  10. @Snowpanda_MSS, честит рожден ден! Пожелавам ти мигове изпълнени с щастие, дни богати на здраве, финанси и успехи, и любими хора с, които да споделяш всичко това!
  11. @seal_reinforce, честита да си! Пожславам ти най- хубавите моменти от живота ти да се повтарят и да бъдат още по- вълнуващи, и запомнящи се.
  12. Честит рожден ден @cucyta! Пожелавам ти здравето, късмета, любовта и успехите, да съпътстват всеки миг в твоя живот!
  13. @bond, честит да си! Здраве, щастие, късмет и всичко , което си пожелаеш да имаш. Наздраве и един мъжки букет от мен.
  14. Честит рожден ден на @felicyti и @Vanchela! Желая ви крепко здраве и дълъг живот, за да натрупате безброй хубави спомени и да сбъднете всичките си мечти.
  15. @mrnkaloto, желая ти здраве и много сбъднати мечти! Честит Рожден ден и наздраве!
  16. Честит Рожден Ден @snowmoon! Желая ти здраве, късмет, щастливи спомени с любими хора и безброй усмихнати дни!
  17. @asha, със закъснение, но от сърце, Честит Рожден Ден!
  18. @bond, някои ги помня, но има и начин да разбера. Набързо прелистих темата за месец декември от миналата година ( стр. 65 ) и видях кои са рождениците. На 05.12 @t_lozeva, 06.12 @Krasi Mileva, 06.12 @marcipela, 07.12 @mariela82, 10.12 @meri2003, 10.12 @amei, 12.12 @didi68, 13.12 @bobito_06, 13.12 @lenazai, 16.12 @b0rahae, 18.12 @sonka88, 19.12 @Indira, 22.12 @superkdrama, 24.12 @SVlad, днес 25. 12 с двоен празник @Снежана, 29. 12@Ayan khan, 30.12 @Nimi . Това са рождениците за месец декември поздрявявани тук в темата. Извинявам се на тези, за които не знам. На всички пожелавам преди всичко здраве. Бъдете успешни, сбъдвайте мечти и не бягайте от изкушенията– когато остареете, те сами ще избягат от вас. Весел празник и наздраве!
  19. Честит рожден ден @eowina! Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта да е винаги под ръка и късметът да те чака зад всеки ъгъл! Весел празник и наздраве
  20. Честит Рожден Ден @skofiild! Пожелавам ти живот изпълнен с усмивки, слънце и любов! Бъди здрава и весело прекарване на празника!
  21. Честит рожден ден @ftisland! Нека младостта бъде с теб в мислите, душата и сърцето ти, и бъди здрава, успешна и щастлива! Наздраве!
  22. Честит рожден ден, @Snowpanda_MSS! Желая ти здраве, щастие и късмет!
  23. Честит рожден ден, @seal_reinforce! Пожелавам ти крепко здраве, голям късмет, истинска любов, добри приятели, красиви и сбъднати мечти, щастливи спомени и весело прекарване на празника!
  24. Честит рожден ден, @cucyta! Пожелавам ти да имаш от всичко хубаво и красиво, и да му се радваш дълги години с любими хора и добри приятели!
×
×
  • Създай нов...