Jump to content

Rino

Покровители
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Rino

 1. Честит рожден ден @eowina! Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта да е винаги под ръка и късметът да те чака зад всеки ъгъл! Весел празник и наздраве
 2. Честит Рожден Ден @skofiild! Пожелавам ти живот изпълнен с усмивки, слънце и любов! Бъди здрава и весело прекарване на празника!
 3. Честит рожден ден @ftisland! Нека младостта бъде с теб в мислите, душата и сърцето ти, и бъди здрава, успешна и щастлива! Наздраве!
 4. Честит рожден ден, @Snowpanda_MSS! Желая ти здраве, щастие и късмет!
 5. Честит рожден ден, @seal_reinforce! Пожелавам ти крепко здраве, голям късмет, истинска любов, добри приятели, красиви и сбъднати мечти, щастливи спомени и весело прекарване на празника!
 6. Честит рожден ден, @cucyta! Пожелавам ти да имаш от всичко хубаво и красиво, и да му се радваш дълги години с любими хора и добри приятели!
 7. @felicyti и @Vanchela, със закъснение но от сърце ви честитя рождените дни! Желая ви здраве, любов и късмет, да следвате мечтите си и смело да ги осъществявате!
 8. Наздраве за здраве и здраве за наздраве, @bond! Желая ти весело прекарване на празника и живот изпълнен с щастие, късмет и верни приятели! Честит Рожден Ден!
 9. Честит Рожден Ден, @asha! Бъди здрава, обичана и щастлива! Желая ти също много сбъднати желания и успешни начинания!
 10. Честит Рожден Ден, @lazeto! Желая ти крепко здраве, много щастие и повече поводи за усмивки!
 11. @eowina, пропуснала съм рожденният ти ден , но предполагам, че никога не е късно да пожелаеш на някого здраве и късмет. И истинска любов . Знам, че си голям фен на BTS и няма с какво да те изненадам , поздравявам те с една рок-версия на "FAKE LOVE" .
 12. Честит рожден ден @skofiild! Желая ти здраве, щастие, късмет и безброй усмихнати дни!
 13. @helyg и @Ragnos, честит рожден ден! Пожелавам ви много здраве, щстие и късмет!
 14. Честит рожден ден, @chernata kotka! Пожелавам ти крепко здраве, лично щастие, истинскa любов, много смях и чудесни мигове! Усмихнат и приятен празник!
 15. Честит рижден ден, @seal_reinforce! Бъди здрава, много щастлива и винаги обградена с много любов и положителни емоции!
 16. Честит рожден ден, @cucyta! Желая ти от всичко красиво да имаш по много, в здраве да тичаш към нови върхове богати на любов, щастие и верни приятели.
 17. Благодаря за пожеланията, приятели! Бъдете здрави, успешни и щастливи!
 18. Бъди честита , @lukreciana! Да ти е пъстро, жизнерадостно, творческо и усмихнато! Весел празник и наздраве!
 19. Честит рожден ден, @bond! Пожелавам ти всеки ден от живота да ти носи наслада и късмета никога да не те изоставя! Бъди здрав, истински щастлив и всеки път, който избираш води до твоята мечта! Весел празник и наздраве!
 20. Много любимо китайско заглавие, следя го от година и половина някъде.Покрай него /съвсем неочаквано за мен/ станах голям фен на 3D анимацията и се загледах в други подобни на китайците. Вече го изгледах два пъти с всички епизоди излезнали до момента, сега го правя за трети път с български субтитри. Преведен е до 87-ми еп. ТУК
 21. Честит рожден ден @felicyti и @Vanchela! Пожелавам ви здраве, късмет и успехи в живита, и любовта!
 22. Аз пък няколко пъти се опитвах да започна сериала, но все не ми се получаваше. Когато се случи, не помнех поради каква причина толкова се дърпах. Не знам колко е орязала китайската цензура, но повече ми харесва така, отколкото ако бяха добавили повече BL елементи. Всъщност няма голямо значение, защото погледите, думите и жестовете на двамата главни успешно заместват всички сцени на близост. Това, което са се опитали да направят е да извлекат максимума от историята в рамките на позволеното и се е получило много добре. Пожелавам на Сяо Джан и И Бо да имат още много успешни роли, но безгрижният пакостник Уей Ин и сдържанят и сериозен Лан Джан винаги ще имат едно специално място за мен. Харесаха ми почти всички персонажи, играта на актьорире, като добавя хубавата история, магията на музиката и красиви костюми, тези 50 епизода, които в началото толкова ме плашиха накрая ми се сториха съвсем недостатъчни. @bond, благодаря за субтитрите! Това е първият ми "костюмен" китайски сериал и една от причините да се реша да го гледам е преведът на български. Всъщност го изгледах някъде преди половин година. Пиша сега, защото @Камисъщо е вложила много труд и усилия и вече stupiddreams предлагат плейлист за онлайн гледане с български субтитри ТУК
 23. @Sunny1 , няма любовна история, наблягат на отборната игра в спорта и профисионално развитие на героите. Същата линия следват и китайците с анимации за бойни школи и прочие, но някои вървят и с любовна история.
 24. С тия пиратки и бомбички, дето ги изгърмяхме снощи, можеше да превземем Македония ----- ----- ----- - 112 слушаме ви? - Улете айдук дома!!! Бръже! - Моля!? - Айдук, айдук се улете, дождайте! - Успокойте се, не се разбира нищо какво казвате! - Ама я съм спокоен, бръже дождайте додека е увреме! Обикаля и крадне! - Как се казвате и на каква възраст сте? От къде се обаждате? ...Не разбираме проблема! - Дидиии, Пешо на 30 от Самоков! Ти!? - Аз съм диспечерка, няма значение възрастта ми и как се казвам! Обяснете сега спокойно какъв е проблема? - Ке откàчим след малко! Оу, д-о-м-а у-л-е-т-е а-й-д-у-к и к-р-а-д-н-е! Я г-о в-и-д-и-м п-р-е-з д-ж-а-м-о!!! С'а разбра ли? - Ама нищо не Ви се разбира! Има ли някой с опасност за живота? - Да бе, да, има! - Кой? Вие ли? - Не, Я! Айдуко! Освен да го питам как му е името, от дека е и на колко е, а? - Не сте застрашен Вие, така ли? - Нема, нема, заеби. Влàзам с копачо, прашчай линейка да го прибира, види ми се с Ковид.
×
×
 • Create New...