Jump to content

Rino

Покровители
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rino last won the day on May 7 2017

Rino had the most liked content!

2 Followers

About Rino

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,185 profile views

Rino's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

538

Reputation

 1. Честит рожден ден @eowina! Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта да е винаги под ръка и късметът да те чака зад всеки ъгъл! Весел празник и наздраве
 2. Честит Рожден Ден @skofiild! Пожелавам ти живот изпълнен с усмивки, слънце и любов! Бъди здрава и весело прекарване на празника!
 3. Честит рожден ден @ftisland! Нека младостта бъде с теб в мислите, душата и сърцето ти, и бъди здрава, успешна и щастлива! Наздраве!
 4. Честит рожден ден, @Snowpanda_MSS! Желая ти здраве, щастие и късмет!
 5. Честит рожден ден, @seal_reinforce! Пожелавам ти крепко здраве, голям късмет, истинска любов, добри приятели, красиви и сбъднати мечти, щастливи спомени и весело прекарване на празника!
 6. Честит рожден ден, @cucyta! Пожелавам ти да имаш от всичко хубаво и красиво, и да му се радваш дълги години с любими хора и добри приятели!
 7. @felicyti и @Vanchela, със закъснение но от сърце ви честитя рождените дни! Желая ви здраве, любов и късмет, да следвате мечтите си и смело да ги осъществявате!
 8. Наздраве за здраве и здраве за наздраве, @bond! Желая ти весело прекарване на празника и живот изпълнен с щастие, късмет и верни приятели! Честит Рожден Ден!
 9. Честит Рожден Ден, @asha! Бъди здрава, обичана и щастлива! Желая ти също много сбъднати желания и успешни начинания!
 10. Честит Рожден Ден, @lazeto! Желая ти крепко здраве, много щастие и повече поводи за усмивки!
 11. @eowina, пропуснала съм рожденният ти ден , но предполагам, че никога не е късно да пожелаеш на някого здраве и късмет. И истинска любов . Знам, че си голям фен на BTS и няма с какво да те изненадам , поздравявам те с една рок-версия на "FAKE LOVE" .
 12. Честит рожден ден @skofiild! Желая ти здраве, щастие, късмет и безброй усмихнати дни!
 13. @helyg и @Ragnos, честит рожден ден! Пожелавам ви много здраве, щстие и късмет!
 14. Честит рожден ден, @chernata kotka! Пожелавам ти крепко здраве, лично щастие, истинскa любов, много смях и чудесни мигове! Усмихнат и приятен празник!
×
×
 • Create New...