Jump to content

Rino

Покровители
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rino last won the day on May 7 2017

Rino had the most liked content!

Community Reputation

349 мочи

1 Follower

About Rino

 • Rank
  Глупаче

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

687 profile views
 1. Народ, който играе хоро в ледени води и ходи по огън – кара в снега с летни гуми.
 2. По тази история корейците даже са направили филм – ,, My Way ,, Сега за Япония. Защо близо половината от неженените японци под 34 години са девствени и причините за ниската раждаемост в страната. За корените на проблема разказва австралийският телевизионен водещ Марк Фенел .
 3. @ubuto0o0o, ако ти се гледа онлайн, виж тук .
 4. Данчо миел чиниите, сифонът го засмукал и изхвърлил във ваната на комшиите, докато комшийката се къпела. Поне така каза на жена си . --- --- --- --- --- Принц може да търсите цял живот, ама мъж си трябва всеки ден... --- --- --- --- --- Днес си нарисувах мустаци и отидох на работа. Всички колежки с нарисувани вежди ми казаха, че съм идиот.
 5. Случайно попаднах на ,,Танцът на дракона,, и не знаех какво да очаквам от микс между танци и бойно изкуство. Всъщност филма се оказа много приятен, романтичен, чувствен и с хубава музука. Вярно е, че диалозите са малко, но това се компенсира с визуалното удоволствие на преживяването на емоциите. Чанг Хьок в различна роля от гледаното до сега от мен, Фан Уанг е красива и грациозна. Не знам за танцувалните им способности, но химията определено им се получава. Що се отнася до Скот Ли, мисля че феновете на бойни изкуства може да останат разочаровани. Слагам трейлъра в спойлер Филмът онлайн с български субтитри
 6. Още клипове от Song Festival на KBS
 7. Това е като коледен подарък. Значи форумът ни e спасен за следващите две години и това го разбирам докато си пия сутрешното кафе. Приятно е, поглеждам си чашата с логото на форума докато отпивам и си мисля колко ли съфорумници правят същото в момента... А какво по- добро начало на деня?! Весели празници и щастлива Нова Година на всички!
 8. Благодаря , parab, получи се. Трябвало е само да изчистя кеша. Получи ми се идиотско, ама пък се забавлявах
 9. Привет! Вече седмица не мога да поствам клипове, излиза ми : The link could not be embedded because of an unexpected error: error: undefined, вместо както при успешен пост : Your link has been automatically embedded. Display as a link instead . Пробвах да покрия с линк, излиза друга грешка : There was a problem loading this content. Опитах да се логна отново и се изненадах когато видях, че потребителското име и парилата си излизат без да ги вписвам. Пак преди седмица ми излезе, че връзката е незащитена при влизането (както е писала по- горе Лавандула) и тогава се съгласих, за да вляза. Чак сега разбирам, че всеки , който се добере до лаптопа ми, може да се логне от мое име. Пробвах се и аз вместо през вратата, да вляза през прозореца и си постнах клипа някак.Накратко какво разбрах: началната страница има опция за ПОСЛЕДНИ МНЕНИЯ. Когато вляза в някоя тема от там, нямам проблеми със самата тема за клипове, линка, странниците се отварят (иначе и те са ми проблем), ако искам да изляза и да се логна отново , полетата за потребителско име и парола са празни. По тая логика отивам на непрочетено съдържание и влизам в произволна тема, прехвърля ме на нейната първа страница вместо на последния пост и пак нищо не става. Излизам от форума, отивам на непрочетено съдържание, намирам пост в темата Сподели песен (в моя случай), прехвърля ме на последния пост, влизам във форума и поствам клипа. Пробвам през началната страница на коя да е тема и пак нищо не става. Моля за помощ, затруднява ме много описания по- горе вариант.
 10. Томас Оливър с песен за българските планини
 11. Стопират двама на пътя. Времето минава, а коли няма. Изведнъж от тъмното изскача един с волан от Камаз. Имитира скърцане на спирачки и спира до тях. - Проблем ли има? Давайте, ще ви закарам. - А бе, ти идиот ли си, карай нататък! Ние ще се оправим. Оня вади пистолет и крещи: - Бързо се качвайте! Пичовете изплашени хукват заедно с него. Пробягали към пет километра... отново скърцане на спирачки: - Слушайте, след малко има пост на КАТ, а аз нямам шофьорска книжка. Слизайте, аз ще заобиколя през царевицата и ще ви взема пак след километър. Зарадвани, че се отървали от идиота, двамата стигат до поста на КАТ: - Слушай, преди пет километра един с пистолет ни накара да търчим по пътя! - Един с волан от Камаз ли!? - Да! - Къде е!? Знаете ли от кога го издирваме, че кара без книжка?! - Побягна през царевицата. - ошашавени му отговарят двамата. Катаджията вади кормило на мотоциклет и им крясва: - Качвайте се, сега ще го догоним! Единият зад мен, а другият - в коша! - А бе, ти идиот ли си? Катаджията изръмжава, вадейки автомат: - Бързо по местата! Единият зад мен, а другият - в коша! Какво да се прави - седнали пичовете "по местата". Тичат тримата през царевицата. Катаджията казва на предния: - Кво правиш бе!? Прав ли ще се возиш в коша? Бързо сядай! Пичът побегнал с полусгънати крака, кочани го удрят по лицето, нищо не вижда, краката го заболели, обръща се към другия на "задната седалка" и казва: - За кво ни трябваше да се прикачaме!? Я колко по-спокойно се возехме в Камаза...
 12. - Г-не, това е женската тоалетна! - Я, бегай, бе, аз съм Мис България!
 13. Много красив глас Преди няколко дни гледах Джоу Шън в шоуто 我们的歌, къдрто идеята е певци от различни поколения да направят групи и да се състезават за най- добра песен. тук откъс при избора на тандем, а тук едно емоционално изпълнение с Hacken Lee, което разплака публиката. Целият епизод тук.
×
×
 • Create New...