Jump to content

Rino

Покровители
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rino last won the day on May 7 2017

Rino had the most liked content!

Community Reputation

520 мочи

2 Followers

About Rino

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday April 10

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,069 profile views
 1. @helyg и @Ragnos, честит рожден ден! Пожелавам ви много здраве, щстие и късмет!
 2. Честит рожден ден, @chernata kotka! Пожелавам ти крепко здраве, лично щастие, истинскa любов, много смях и чудесни мигове! Усмихнат и приятен празник!
 3. Честит рижден ден, @seal_reinforce! Бъди здрава, много щастлива и винаги обградена с много любов и положителни емоции!
 4. Честит рожден ден, @cucyta! Желая ти от всичко красиво да имаш по много, в здраве да тичаш към нови върхове богати на любов, щастие и верни приятели.
 5. Благодаря за пожеланията, приятели! Бъдете здрави, успешни и щастливи!
 6. Бъди честита , @lukreciana! Да ти е пъстро, жизнерадостно, творческо и усмихнато! Весел празник и наздраве!
 7. Честит рожден ден, @bond! Пожелавам ти всеки ден от живота да ти носи наслада и късмета никога да не те изоставя! Бъди здрав, истински щастлив и всеки път, който избираш води до твоята мечта! Весел празник и наздраве!
 8. Много любимо китайско заглавие, следя го от година и половина някъде.Покрай него /съвсем неочаквано за мен/ станах голям фен на 3D анимацията и се загледах в други подобни на китайците. Вече го изгледах два пъти с всички епизоди излезнали до момента, сега го правя за трети път с български субтитри. Преведен е до 87-ми еп. ТУК
 9. Честит рожден ден @felicyti и @Vanchela! Пожелавам ви здраве, късмет и успехи в живита, и любовта!
 10. Аз пък няколко пъти се опитвах да започна сериала, но все не ми се получаваше. Когато се случи, не помнех поради каква причина толкова се дърпах. Не знам колко е орязала китайската цензура, но повече ми харесва така, отколкото ако бяха добавили повече BL елементи. Всъщност няма голямо значение, защото погледите, думите и жестовете на двамата главни успешно заместват всички сцени на близост. Това, което са се опитали да направят е да извлекат максимума от историята в рамките на позволеното и се е получило много добре. Пожелавам на Сяо Джан и И Бо да имат още много успешни роли, но
 11. @Sunny1 , няма любовна история, наблягат на отборната игра в спорта и профисионално развитие на героите. Същата линия следват и китайците с анимации за бойни школи и прочие, но някои вървят и с любовна история.
 12. С тия пиратки и бомбички, дето ги изгърмяхме снощи, можеше да превземем Македония ----- ----- ----- - 112 слушаме ви? - Улете айдук дома!!! Бръже! - Моля!? - Айдук, айдук се улете, дождайте! - Успокойте се, не се разбира нищо какво казвате! - Ама я съм спокоен, бръже дождайте додека е увреме! Обикаля и крадне! - Как се казвате и на каква възраст сте? От къде се обаждате? ...Не разбираме проблема! - Дидиии, Пешо на 30 от Самоков! Ти!? - Аз съм диспечерка, няма значение възрастта ми и как се казвам! Обяснет
 13. The Struts, Robbie Williams - Strange Days И нещо от Sting и Zucchero. И чудните пейзажи на Тоскана
×
×
 • Create New...