Jump to content

Rino

Покровители
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Rino last won the day on May 7 2017

Rino had the most liked content!

Community Reputation

413 мочи

2 Followers

About Rino

 • Rank
  Глупаче
 • Birthday April 10

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

843 profile views
 1. Честит рожден ден и от мен @chernata kotka ! Пожелавам ти успех във всичко, с което се захванеш, късмет във всичко, което не зависи от теб и сбъдване на всичко, за което мечтаеш! "Tu Tam " на Trung Quan и видео от любимият ти жанр
 2. И аз подозирах кого ли не, но тук убиеца направо го скриха пред очите ни. Най- любимимият ми персонаж си остава полицайката Не гледам японски продукции, някъде преиграват а други понасям тежко и преди няколко години се отказах от тях. Сега обаче, като че ли ми се иска да пробвам отново.Може би ще се поровя във форума, като за начало някой филм.
 3. Честит рожден ден и от мен @seal_reinforce ! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, любов и добри приятели! Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!
 4. Значи е било заради моментно настроение, а пък аз мислех, че музата ти избира темите Знаех си, че си хванала изражението на лицето точно в момента на това прословуто корейско ,,кххххх,, И кестенът е точен. Харесва ми!
 5. Те такка с него можем да си пием заедно всяка вечер
 6. Честит рожден и имен ден @cucyta ! Желая ти огромно щастие, добро здраве, истинска любов, късмет и постигане на желанията! Нека животът ти да бъде изпълнен с положителни емоции, верни приятели и радостни дни. Наслаждавай се на постигнатото и не спирай да мечтаеш! Честит имен ден и на всички цветя във форума!
 7. Благодаря за пожеланията, приятели! Прекрасни сте!
 8. Честит рожден ден @lukreciana ! Пожелавам ти щастие, здраве, успехи във всичко, с което се захванеш и верни приятели, с които да споделяш радостта от успехите!
 9. Отлична мистериозна история и силен актьорски състав! Хареса ми! Началото е малко мудно, но с всеки епизод загадката по малко се разплита и държи в напрежение до самия финал. Страхотна игра на Мацушима Нанако и Такеночи Ютака, .. Искрено се изненадах на българската народна песен в саундтракта. Проверих и се оказа , че е на квартет ,,Славей,, на Надка Караджова със заглавие ,,Девойко, бално ли ти е,, ( дано не бъркам ) Затова пък заглавната песен със сигурност е на Kyosuke Himuro и е страхотна! Сериалът онлайн с бг.превод П.П. благодаря на Ками за буквите !
 10. Очите и носът на втората рисунка на мен ми създават илюзия за триизмерност.Мисля, че заради техниката на рисуване около тях имам това впечатление. Иначе и аз чакам кестенът на Пак Со Джун ... Кафето от мен
 11. Имам ,,Скандала,, и го пуснах в Мастерса, ако някой иска да тегли.Само че интернета ми е малко бавен
 12. Днес децата на една годинка могат сами да си отключат телефона и да използват всякакви приложения в него. А какво правех аз на същата възраст? Ядях пясък! --- --- --- --- --- Две деца играят на пясъчника и си говорят: –Важното е, че ни приеха в детската градина. –Така е. Чувам, че нататък било много по-лесно, особено влизането в университета. --- --- --- --- --- Не знам какво става с моя приятел, напоследък въобще не се разбираме. Скарахме се жестоко и се разделихме. Седя в маршрутката и плача. На седалката до мен едно момченце на около 5 години ме поглежда тъжно право в очите и пита: –Плачеш, защото си дебела ли?
 13. @felicyti , много са добри! Ако може, покажи ни рисунките и от неазиатския ти период. Каза, че пробваш различни неща. Виш Тук , някой рисува с кафе.
 14. Тук инфо за вторият солов албум на Хари Стайлс „Fine line“.
×
×
 • Create New...