Jump to content

k-drama-f

Потребители
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно k-drama-f

Последни посетители

488 профилни разглеждания

k-drama-f's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

19

Обществена Репутация

  1. Не е лош сериалът, става за гледане. Главните актьори също са приятни.
  2. Хареса ми сериала, малко дългичък ми беше, но заради добрата игра на главните го завърших. Края малко ме разочарова, Може да му хвърлите един поглед.
  3. Една вечер мъжа ми прехвърляше каналите и случайно попаднахме на този сериал. Много му хареса и мен ме запали да го следим редовно. За някои хора може и да е скучен, но за мен е доста интересно да чуя коя билка за какво се ползва и как помага на тялото, защото храната също е лекарство. А по нататък и лечебните съвети и похвати които ползва също е много интересно. Замислих се колко е тъжно , че това знание за билките и храната се е загубило сред нас младите. Когато не се чувстваме добре веднага бягаме към аптеката, а не се огледаме какво имаме в градината или шкафа ,което също ще ни помогне ,но без химия. Този сериал ме научи на някои неща .Дано и другите зрители гледат между интригите , смешните и тъжни моменти и запомнят полезните неща! Страхотен сериал гледайте.
  4. Сериалът е страхотен и ост-а също.Изгледала съм около 30-на азиатски сериала с подобна тематика- бедното момиче се влюбва и променя разглезеният богаташ .Но сега се сетих за случка от гимназията- харесвах едно момче от горния клас и си хвърляхме погледи по коридорите цели две години без някой да предприме нещо. И така минаха две години; той завърши после и аз и това беше. Колко се подигравах и се ядосвах на подобни моменти в тези сериали докато в един момент не се припознах в действията на главната героиня.Така че колкото и да ни дразнят сюжетите в тези сериали; понякога сякаш гледаме своят живот и се чудим къде ни е бил акъла тогава и толкова смешни ли сме били наистина?
  5. Изгледах повечето серии и наистина е приятно и забавно за гледане. Минах на последната серия ей така да видя щастливия край и там приказката ми дойде малко в повече. Но пък ми хареса любовта която пламна между двамата герои и факта, че бяха ненаситни един към друг. А не като корейците, които преспиват една нощ заедно и цял сериял го разтягат като голяма грешка ама затова пък се влюбили накрая.
  6. Тъкмо изгледах фентъзито и останах малко разочарована от края. Защо не намериха начин да ги съберат пак двамата влюбени; както в "Гоблин". Инъче като махнеш туй-онуй става за гледане. И главните много си паснаха. Ще видя някои други продукции с тях. Гледайте го!
  7. Аз също съм фенка на Джун Ки и отново останах очарована от неговата игра. Главната определено има още хляб да яде;но в сравнение с тази от лунните любовници се справи по-добре. Става за едно-две гледания.
  8. Страхотен завършек все пак имаше хепиенд. Наистина най-добрият сериал за 2016-2017 г. Комсанмида( не знам дали така се пише на кирилица ама ме разбрахте)
  9. Изгледах 15 епизод много емоционален и романтичен;но превюто за 16 ме натъжи.И пак не е ясно какъв ще бъде края- щастлив или тъжен.Ще е видно чааааак другата седмица!
  10. Страхотен сериал много комични ситуации и чудесни актьори.Гледайте.
  11. Сериалчето е страхотно; свежо и поведението на главната героиня ми допадна-някак премисляше ситуацията; а не реагираше първосигнално като в повечето драми. Песните са също супер Гън Сок е страхотен певец само не разбрах наистина ли свири на китарата или е само за сериала. Доколкото прочетох в биографията му той пее;пише песни ; но не пише да е музикант. Ако се преструва; че свири в драмата евала!
  12. Интересна история, страхотен екип от актьори , ще се гледа сериалчето. Мъчно се чака всеки епизод ама няма как. Гледайте няма да е боза
  13. След изгледан 8-ми епизод определено ще чакам следващите с голямо нетърпение. Направо се просълзих от смях на комичните моменти на главната героиня. И какви погледи хвърля. Определено е свежо сериалче, със страхотни пейзажи и гледки-да си помечтаем през екраните и ние. Да видим как ще се развие по нататък, въпреки че на моменти е предвидим сценария. Приятно гледане!
  14. Първият ми Тайвански сериал и не последен„разбира се.Попаднах на клипче със сцени от филма и реших да го видя.Беше страхотно-актьорите;историята и най-вече обилното количество целувки; които толкова ми липсват при корейците( срам ли ги е или цензурата е голяма при тях не знам). Изгледах повечето филми на Майк - супер са все една и съща тематика Тааа гледайте и се радвайте на сериала.
  15. Страхотен филм главната ми е дразнеща на моменти-но гледаѝте супер е!
×
×
  • Създай нов...