Jump to content

jira

Потребители
  • Мнения

    1058
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    5

Всичко публикувано от jira

  1. Форумна дружина троли СХГ на поразия. Админ видимо нехае Модератор в облаците витае. Свобода на словото е хубаво да има, но климатът в темата съвсем се срина. Гиг се хаби Каката да защитава, но веднага е оборван от поне двама. Злъч и злоба с кофи се изливат, СХГ все с нещо им е крива. В целия свят качествата й признават, Но дружината тук не пропуска повод да я унижава. Сериала го познахте смятам вече, Пийте по едно вино и плочата сменете.
  2. Аз предлагам момата да следим, как ще овладее корейския. Другите неща с езиците и не само с тях явно отръки й идват, че за нула време и булка, и люлка. Човекът иска да е иноватор, да чупи традициите. Първият път почти счупи рекорда за най-кратък брак, да видим този път какво ще е. Надявам се да не е негативно все пак.
  3. “Хубавите ябълки, прасета ги ядат”. Започвам да се чудя колко хубава ябълка е всъщност Катеричката… От вас разбирам, че тази е толкова разпасана, Какчето ряпа да яде, и ми е трудно да повярвам на любовна приказка. Няма лошо да искаш да се уредиш с парички и богат мъж. Дано ги бъде, ама аз стихове повече няма да пиша за него, бактън.
  4. Ти всъщност отмъщавал ли си някога или искал ли си да отмъстиш на някого? Не се заяждам, питам, защото така го казваш сякаш си минал по този път. Дидо, насилието си е все насилие, независимо дали е извършено от младо момиче или съзряла жена. Аз говорех за играта на Им Джи Йон, която за мен не е на нивото нито на малката, нито на Каката. На мен ми е патетично жалка порастналата Им Джи Йон, загубила е доста от твърдостта и непукизма на младата си версия, но е донякъде разбираемо, защото залогът е адски голям. Само с кривене на устата не й се получават нещата за мен лично.
  5. @Kaya хиляди прегръдки от мен. Разбирам те прекрасно. @bond интересно мнение имаш по отношение на това как трябва да изглежда тя като е тръгнала да отмъщава. Аз не мисля, че може да рамкираме това поведение, всеки го преживява по различен начин и да очакваме да е като помощничката й е трудно. Все пак тя има дете, има стимул, а Донг Ън живее за едното отмъщение. Освен това раните на Донг Ън за мен са по-дълбоки, понеже са получени, в едни от най-уязвимите години от живота й. И съм съгласна с Гиг, че като отмъсти, свършва и тя може би, макар че и на мен не ми се иска.
  6. Не съм съгласна! Да не говорим, че момичето, което игра младата Им Джи Йон, беше в пъти по-добра от нея. Толкова жестока беше малката, че кошмари може да ти докара. Не знам какви емоции толкова очаквате от жертва като Донг Ън, даже много показа Какчето. Та тя се люшка между живота и смъртта постоянно и отмъщението е единствената й светлина, колкото и грубо да звучи. Но като си предубеден, винаги има за какво да се захванеш.
  7. Много приятен сериал. Нямаше болести, драми и сълзи до откат, а само мода, работни трепети, любов и прекрасни дневни и нощни кадри от Сеул. Четиримата главни се справиха много добре, а поддържащите актьори в ролите на Естер, гаджето на модела, Госпожите О и Хонг, майката на Джоузеф, младият модел, бяха уникални образи и допълнително оцветиха сериала. Идеален за разпускане в зимните вечери. Не на последно място, да благодаря и на екипа, работил по БГ превода. Рядко гледам с БГ субтитри и винаги е огромно удоволствието.
  8. За мен най-добрата роля на Уки е в К2. Естествено Юна развали любовната нишка, но иначе екшън сцените му, химията му с каката, уникални и ненадминати. За толкова години още няма сцена, която да измести боя в банята.
  9. Прасковката има доста да се учи докато стигне класата на батко си Луис Скот. Дрогираната му физиономия беше не на място в доста сцени. Иначе имаха химия с Као в малкото по-близки сцени. Общо взето Крис изнесе сериала на гърба си, уникална игра от нея. Луис Скот също беше на ниво. Като сюжет няма да ми влезе в графа любими, много тегави серии имаше и се наложи да превъртам, но пък имаше интрига, за да го до гледам и като цяло беше нещо по-различно от масовката.
  10. Учителят как се свиваше като мишка, нашата като го конфронтира, сакън да не му се развали измислената репутация, пълен смешник. Брутално беше наказан за проявеното безочие и наглост. Пропуснала съм да похваля и момичетата в ролите на младите главни героини - отлично се справиха. Да видим кога ще пуснат останалите серии, че нещо се бавят с точната дата.
  11. Много добър сериал! Какчето разбива и се радвам, че е приела ролята, за да ни покаже нещо различно. ЛДХ прекрасен и перфектен както винаги, но обвит в голяма мистерия, ще чакам втори сезон, за да се разплете историята около него. Получава му се химията с Какчето, а имах опасения как ще бъде. Невероятен ПСХ, не съм го гледала в отрицателна роля досега, много добра интерпретация на самовлюбен и изкрейзил чебол. Сцената му с Какчето в 8-ми - една от най-силните в сериала. Главната тормозителка ми е една от най-несимпатичните актриси след филма й с Хонито, та е на мястото си тук. Мъжът й, винаги свикнал да контролира, но изваден извън равновесие от Какчето. Много голям проблем, не може така, човекът съвсем загуби ума и дума. Поне в сериала можем да видим как такива отрепки си получават заслуженото и им трепва под лъжичките, за съжаление в реала се случва рядко. Това изместване на преимуществото е най-силната и вълнуваща част, защото коства много на жертвата, за да успее да го постигне, а на тях им идва като гръм от ясно небе и ги хваща параноята, че ще им се пропука изплетената кошничка. За мен Сон Йе Джин и сие не могат да се сравняват с Какчето по красота, разликата е огромна. Какчето си е номер 1 и не виждам коя може да я измести в близко бъдеще.
  12. Яя и Брайт ще имат филм - The Interest, който се очаква да бъде излъчен през 2023! Голяма новина, аз поне не съм очаквала ни най-малко понеже работят за различни канали, но явно с филмите стоят по-различно нещата. Ако не се лъжа Яя за първи път ще е по-голяма от партньора си. Да видим как ще се получи химията и всичко. Някъде четох, че Брайт имал мечта да се снима с Яя, явно се е сбъднала. Имаме и тийзър.
  13. Честит Рожден Ден на прекрасната и неповторима Song Hye Kyo!
  14. Точно това исках да кажа, че след всичките серии, в които бяха приятели, сега ми е странно като минаха в другата графа. И аз не усетих чувства и кой знае каква химия. Виж Готвачът и Писателката Зад кадър.
  15. jira

    Seventeen

    Момчетата имали нова песен. Както винаги на ниво - визия, вокали, прекрасни! Красотичката ми особено с тази по-дълга коса. Странно защо не видях да се пише, че са я пуснали. Даже онзи ден се чудех какво се случва с тях понеже от доста време не бях чела новини около тях. #SEVENTEEN #SVT_DREAM #세븐틴 SEVENTEEN (세븐틴) 'DREAM' Official MV А тук четат комплименти от феновете. Голяма забава, особено Красотичката ми, Уону и срамежливият S.Coups. В това видео пък правят някакъв тест за приятелство. Рисунките разбиват, хахаха. SEVENTEEN (세븐틴) Take a Friendship Test | Glamour
  16. Пусни ми някои заглавия, когато можеш, може и на лични. Нетфликс ми е по-разбираемо да има такъв тип сериали, но Дисни имат съвсем друга репутация. Никога не бих предположила, че ще излъчат нещо такова, та и затова така се изненадах. От една страна се радвам, че включват азиатски продукции, но жанрът определено не ми се връзва с мисията им. Както и да е, да видим Якудзата и неговата любов докъде ще стигнат. Гледам че рускините го превеждат, може да проверя там как е диалогът. Мнение от дорамата, което е доста точно - "На пръв поглед всичко е толкова глупаво и неправдоподобно, но в същото време пристрастяващо."
  17. На 8 Октомври 2022 в Пусан, Марио е удостоен с наградата Лице на Азия. На филмовия фестивал там Марио участва с филма си Six Characters. Други снимки от Пусан Работна среща с мениджърката си 11/19/22 - смел цвят на костюм - в тон със сезона.
  18. Хора, какъв Дисни, какви пет лева? Не мога да повярвам, че Дисни ще излъчва този сериал. Боб Чапек докъде ни докара. Малко съм скарана с японското, но реших да хвърля едно око. Облещих се. Все съм гледала, ама такъв криндж, не е истина просто! То не са реплики, полягвания, целувки, направо съм в шах и мат. Най-вече диалогът ме разбива, може и да е от превода, обаче такова нещо не съм гледала. Главният хем ми изглежда перверзно, хем ми харесва с тази бухнала коса, висяща върху едното му око. Саундтракът също ме разби, звучи ми като детска песничка и само си мислех как не ми се връзва с тематиката на сериала. Обаче като намерих клипа, ох, майко, , баш баш си се връзва с тематиката на сериала. Даже този от клипа ми прилича на главния, но не съм 100% сигурна, че е той.
  19. Ким Дже Йонг за Rolling Stone Korea. И още една фотосесия за Singles Korea
  20. Взех че го изгледах и заслужава да отбележа, че това е вторият ми изгледан сериал с Минчето след Хилъра. Не е защото актьорите не са ми харесали в другите й сериали, просто от сюжетна гледна точка, не можах да ги изтърпя. Допадна ми финалът тук, затвориха всички сюжетни линии и нищо висящо или неизказано не остана. Минка беше на ниво, както и всички останали, с лека забележка към адски дървената игра на Съдията, но поне в последните серии живна и показа емоции. Може би най-силни ми бяха сцените Приятен и ненатоварващ сериал като цяло. Специална фотосесия на каста за COSMOPOLITAN Korea Magazine - October 2022. И една усмивка от Канг Хе Джин - Ким Дже Йонг
  21. Първа фен среща на Уки в Манила, Филипините. Жалко, че са го озвучили и едва се чува как говори на родна реч, обаче водещият Rico Hizon ме изненада изключително приятно. Голяма харизма има този човек, буквално повече го следях от Уки.
  22. С червените ботушки потропва Канг Че Ри и в идните епизоди тя ще ни весели. Чичко лош се появи, за малко всички да изтреби. Дже Хун геройски го прихвана, на Канг Че Ри любовта й удари тавана. Йо Рум се накичи с мънистено герданче, но Дже Хун е нашето най-голямо армаганче!
  23. Hazel eyes трябва да се кротне малко, защото Яя не му излиза от устата. Той драмата докато вървеше не я промотираше толкова, сега не може да спре да говори за Яя. Започва да ми бие на супер як PR и имам чувството, че заедно с мениджърката му се опитват да се носят по гребена на вълната и да печелят дивиденти, защото все пак Яя е доста по-популярна. Гледах някакъв live с Марио, където говори за Яя като му е била на гости в неговия Ю Тюб канал, аз съм го качила предаването по-горе. Той й прави изненада да гледат първата серия на сериала на кино на открито, но заваля дъжд и работата се провали. Това му бил любимият епизод на него. После го питаха дали ще работят пак с Яя и той каза, че ако ги били наели, нямало никакъв проблем и че щял да направи друга изненада на Яя понеже първата се провалила. След въпросния live, неговата мениджърка публикува, че искала Новата Година да започне с нещо хубаво и мислела да организира нещо малко за всички техни фенове, тъй като била изненадана, че толкова хора искали те двамата да работят заедно отново. Какво ще е това нещо малко, предстои да разберем. Аз не разбрах защо двамата не изпълнят някой от OST-вете. Канал 3 промоция при започването на сериала. Яя може ли да бъде по-сладка от това, поклончето е просто .
  24. Nune в истинска любовна сцена!!! При това беше доста добра сцената, браво на Као, голямо сладурче! Аз се чудя защо рейтингът на този trainwreck удари над 6. Само като се сетя какви нерви ми образува Nune с фалшивите си целувки в Красивата Лъжа с Джосито и после в Krachao Seeda с Гот, тук явно Канал 7 са я заставили, или се целуваш или няма да получиш ролята, хахаха. Не знам дали е така, но е факт, че това е първият сериал, в който я виждам да се целува, а пък другото е направо чудо! Може да не се случи такова нещо друг път. Потривам доволно ръце и се надявам и в новия й сериал с Джосито да не се прави на ощипана девица. Остана ми само финалната серия, но то вече всичко е ясно освен ще разбере ли Чан за случилото се с баща му. Дори и да разбере, не виждам как ще промени нещо това, той е влюбен и загубен както се казва. Изобщо страхотна игра на Као и на всички, но само заради неговия герой устисках фронта. Жалко, че главно Юро и Тиса са промотирали, защото на мен те ми бяха адски скучни като двойка. Тиса ми допадна повече с Boom. Нещо леко стряскащо, Као и Nune са се снимали за първи път заедно през 2005! 17 години по-късно, любовен интерес. Пълен рейтинг на сериала. Среден рейтинг от 4.323!
  25. @Urban съгласна, и мен си ме радва сериалчето, но нямаше как да не изкоментирам локвата. И аз грам не долюбвам стила на обличане на Йо Рум, виж Че Ри-то е друга бира. Гащеризони, сака, пуловер с голо рамо, топ е мацката, а нашата като излезнала от селския хоремаг ми е малко.
×
×
  • Създай нов...