Jump to content

jira

Потребители
 • Content Count

  330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

jira last won the day on August 21

jira had the most liked content!

Community Reputation

319 мочи

About jira

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,106 profile views
 1. Веднага се цаня за помощник, но аз май няма как да редактирам речника, така че ще чакам да кажеш с какво мога да съм полезна. @seal_reinforce нека се покрива и извинява с Китайското, пренебрегвайки тази така важна тема. Който се цепи от Колектива...
 2. Ново попълнение за форумния речник - съкращението на А Love to Kill - ALTK. А защо темата да не е за нови прякори? То и без това старите май ги събрахме, да подхванем новите. Само @cucyta да не ми се сърди, че й създавам работа. ;-)
 3. Този сериал е класика! Няма нищо общо с днешните разредени бози, с които ни заливат. Колкото повече гледам сериали от преди 2010, толкова повече се убеждавам, че навремето са се правили доста по-качествени и стойностни продукции. Подготвят и 2-ри сезон за 2020, но за съжаление Ерик и Ю Ми са отказали да участват, така че ще е с други актьори.
 4. При такъв каст и убийствен ОСТ няма как да не е отличен резултатът, поне за мен. Рейн - пилот - ОМГ . @cucyta да не го пропуснеш! Reunion на Пълна къща за Рейн и Kim Sung Su, когото първоначално не можах да разпозная. Интересно дали специално за тази роля е качвал килограми. Страхотна игра на Yu Jun-Sang, Lee Ha-Na и Cho Seong-Ha! Само ШСК не ми беше на място тук. Смятам, че ролята й изискваше доста повече твърдост отколкото тя показа, една такава вяла и неемоционална ми беше. Отделно Рейн имаше повече химия с Lee Ha-Na, която му беше колежка, а не любовен интерес, отколкото с нея. Май за първи път да не я харесам и аз ШСК. А тази песен като я чух...как добре я бяха пласирали във филма, признавам ги - любима на минутата! Друго любопитно - от надписите разбрах ,че тази песен на Шин Мин А е също част от ОСТ-а. ALTK never dies.
 5. Дроп на 1-ви епизод. Слаби актьори, с изключение на Главната, нищо специално като сюжет и по-отблъскващ завършек на серия не бяха гледала скоро някъде.
 6. @NETI88благодаря, но се оказа, че проблемът е, че никой не го сийдва и тя не може да го изтегли.
 7. Е, не съм чак толкова напред. Взимам си отпуска малко, така че ще имаш възможност да ме стигнеш и да ме подминеш даже. Само в сцената с въжето не вярвам да успееш да ме изпревариш. Да не го отхаресаш докато се върна? ;-) Два A Love to Kill фотоса за петъчно настроение.
 8. Чакай да ни огрее първо, тогава ще се прегрупираме. Аз пък съм запецнала на ALTK, сцената с въженцето в залата за бокс, и не мога да мръдна от там, ха-ха-ха. ;-) Пробвах първата му драма за училището, но качеството на видеото е много зле, сюжетът нещо не ми е по вкуса, а и странно защо Главната, която харесвам, ме подразни. Кажи дали си струва да я мъча още? Иначе гледа ли филма за Киборга? Уникално луд е!
 9. Една приятелка много иска да гледа сериала, но не го намира за сваляне. Може ли малко помощ? Рали, изглежда, че е загадка наистина. В клипчето на първа, страница Майк заявява, че харесва дребосъчки като Ом, а като гледам какви погледи й хвърля, ми се струва, че не е само за пред камери. Но както казваш, тя си има приятел, а той е фокусиран върху работата. Като излезе филмът му в Щатите и го погнат американките... красив мъж с акцент е просто убийствена комбинация, кой знае какво ще стане тогава.
 10. И аз да цопна тук, като новоизлюпена фенка на този прекрасник! Ако беше имал възможност да участва в The Expendables щях да го открия години по-рано, но по-добре късно отколкото никога! Не ни трябват 26 страници почитателки ;-) , ако се наложи да го делим, при по-малък състав ще е доста по-лесно.
 11. Какво става в това изпълнение? Майк спира да пее в един момент. Тези сладури имали ли са нещо в реала или всичко е PR?
 12. Уникален сладур е Майк! Чакам да излезе дебютният му филм в САЩ с Пиърс Броснан - The Misfits! Май другата година ще е обаче.
 13. Намерих интервю от 2010, в което Рейн е казал, че целувката в сериала е моментът, който помни най-добре. 10 дубъла са правили и той бил много притеснен и изнервен. Интересно обаче коя точно целувка? И тази драма има римейк при тайландците от 2017 под името Ruk Sorn Kaen. Не мисля, че има тема във форума. Споделете ако някой я намери с английски субс за онлайн гледане? Прегледах малко от първи епизод, но без субс е кофтаж. Сравнение между каста в двете версии. А пък образът от тайландската Пълна Къща пак е тук, но в ролята на Ми Сук. Опасно афро са му вкарали. Няма да има нужда от ролките на Ми Сук.
 14. Много благодаря за препоръката, това ми беше първият тайландски сериал, но със сигурност няма да е последният! Рейн и Каката много си ги обичкам и уважавам, но след като издухах тайландската версия за нула време и аз смятам, че тя е по-добрата. Притеснявах се, че езикът ще ме отблъсне, обаче нямаше нищо такова. Главните ме впечатлиха, химия имаше на поразия, някакси много невинно и плавно им се получаваха нещата, сюжетът е раздвижен и не доскучава и не на последно място - второстепенните герои са страхотни - всички до един. Хареса ми, че показаха различни, доста по-уравновесени отношения както между главните, така и между тях и родителите им и приятелите. В началото все очаквах Майк да повиши тон и да се разбучи - както Рейн - но те им бяха придали техен си облик на героите. Героинята на Каката беше една такава глуповата и постоянното й Не беше супер дразнещо, докато в тайландската версия главната беше доста по-отракана и не се оставяше на Майк изобщо. Само като се сетя как се опитваше да я изкара от стаята... Замислих се и ако в корейския я имаше сладоледената сцена как щеше да изглежда. Интересно, че тайландската версия направи страхотна реклама на Корея и Сеул. Явно е било в договора за римейка.
×
×
 • Create New...