Jump to content

jira

Потребители
 • Content Count

  376
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

jira last won the day on August 21 2019

jira had the most liked content!

Community Reputation

370 мочи

About jira

 • Rank
  Пълководец

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

1,209 profile views
 1. Прясно, прясно от JeaJoong - Tender Love! И само кой участва в клипа!
 2. Bad Love Драма: Bad Love Държава: Южна Корея Хангъл: 나쁜 사랑 Романизация: Nabbeun Sarang Режисьор: Kim Mi-Sook Сценарист: Hong Seung-Hee Телевизия: MBC Епизоди: 124 x 30 минути - от Понеделник до Петък Период на излъчване: 2 Декември 2019 - 22 Май 2020 Субтитри: Английски В ролите: Shin Go Eun - Choi So-Won - Чой Со Уон Lee Sun Ho - Han Jae-Hyuk - Хан Дже Хюк Cha Min Jee - Choi Eun-Hye - Чой Ън Хье Yoon Jong Hwa - Han Min-Hyuk - Хан Мин Хюк Oh Seung A - Hwang Yeon-Soo - Хуанг Йон Су Jeon Seung Bin - Choi Ho-Jin - Чой Хо Джин Nam Kyoung Eub - Президент Хан и други Сюжет: "Bad Love" проследява живота на 5 души. Со Уон е на 29 години със средно образование. Тя работи като продавачка в текстилен магазин. Со Уон е общителна и пряма. Мечтае да стане дизайнер. Нейната сестра близначка е Ън Хье. Характерът на Ън Хье е пълна противоположност на този на Со Уон. Ън Хье е затворена и плаха. И двете са приети в университет, но поради финансови причини само Ън Хье се записва да учи. Ън Хье се чувства виновна, че само тя е имала възможност да следва. Дже Хюк работи като дизайнер. Той е първородният син на Президент Хан, който е собственик на Ною Груп. Дже Хюк се влюбва в Ън Хье от пръв поглед и заживяват заедно въпреки че семейството му не одобрява връзката им. Дже Хюк има по-малък доведен брат, Мин Хюк, който отчаяно се стреми да получи одобрението на баща им. Йон Су работи като временна служителка в Ною Груп. Отгледана е от семейството на Со Уон. Тя иска да има успешен живот, но реално е все още бедна. Лично мнение: Започнах го на шега без дори да знам, че е толкова дълъг. Досега не съм издържала 50 + серии, но кастът са такива сладури и свежари, че за момента върви доста добре. Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри
 3. Ако не се лъжа, това е първото ми изгледено корейско нещо с български субтитри! Голям кеф! Много благодаря на целия екип, участвал в превода! Само да кажа, че линкът за гледане онлайн на клауд.мейл при мен не се отваря, дава ми грешка. Хареса ми филмът, имаше от всичко по малко. Критиката на футболната топка беше култова. Също и маскировката й след това. Определено на пръв поглед изпъква нелепостта от съществуването на две Кореи, считащи се за врагове. Но дали в наше време ще видим обединение? Трудна работа, много трудна.
 4. Положението с Joohoney продължава да не е добро за съжаление - отново си взима почивка, за да се лекува. На последните им участия и Shownu ми се стори страшно отслабнал и недоспал, защо просто не им дадат почивка на цялата група? Все пак много им се събра през изминалата 2019.
 5. Голямо шоу е. И козата и тя е 3 в едно - месо, мляко и топла рогозка. С кози и кокошки - да преизпълним плана за повече месо и мляко. Чудя се крави ще видим ли? А не ви ли стана странно, че по принцип уж са в село, а изведнъж партийките показваха апартаменти в блокове, които сякаш бяха в град? Явно в болницата няма и режим на тока иначе Бини требеше да го отписваме. А пък онази мед сестра клюкарката, не мога да си представя в затворено общество каквото е там, пред военен с такъв ранг, да тръгне да си дърдори все едно всеки ден си пият кафето заедно.
 6. И аз го забелязах, че цупи устни, ама го атрибутирах към старанието му да докара достоверен северно-корейски. Иначе след малко мудното начало, сериалчето и мен ме радва. Дясната ръка на Капитан Ри ми е любимец, а макнето ми е голямо сладурче. Голяма скалъпка е всичко в Северна Корея, но комунистическите лозунги по гари, сгради и т.н са ги докарали - "Да произвеждаме повече месо и мляко". Не знаех и, че режимът на тока бил толкова романтичен. Друго си е да те е шубе да не те хване докато си в асансьора. Майката на Со Дан е голяма забава - гримът е опасно оръжие и велика сила. Вижте ги тук. Бини е, "ох на Кака, да ми паднеш".
 7. Ра Ми Ран е страхотна наистина! Последната серия беше супер напрегната, а и другата пак ще е такава заради бившата им колежка. Ха Джун ми пълни душата като все се застъпва за нашето момиче, а и горкият беше подложен на доста голямо унижение, но въпреки всичко си постигна целта и получи търсения отговор. Ето и двете много добри изпълнения от Ост-а. Kim Bo Hyung - In my Shadow
 8. Момчетата са били гости на предаването "Добър Ден Ню Йорк" за първи път. Джонг Хан обаче ми се струва, че все още не се е възстановил напълно, не знам защо са го пуснали да пътува.
 9. Нямат, нямат, и като са я подкарали така на различни езици, я да спретнат нещо с някоя от нашите звезди. Представяте ли си да ги чуем да пеят на български?
 10. Започнах го заради Ha Joon, че в Хрониките имаше една леко дразнеща роля, но тук е по-сериозен и му ходи да е съветник. Останалият каст e на ниво, харесаха ми първите 2 серии. ОСТ-ът също трябва да се отбележи.
 11. Това уникално изпълнение скоро ще стане на 1 година! Любимо ми е по много причини!
 12. Точно онзи ден видях, че вече има превод на целия сериал. Малко ме притеснява какво ще диплят 26 серии, но ако някой го почне да пише.
 13. Катеричето е решило да приключи 7 годишния си договор с Blossom Entertainment, който изтича в края на годината. Не се знае още какви планове има.
 14. Много добро изпълнение! ДК над всички гласово, определено си личи, че има страхотни вокали. Красотичката ми убийствен, да му дават повече да пее, а на Хоши да рапира, не се справят зле! Красотичката ми и Уон У за пореден път са dress to impress.
×
×
 • Create New...