Jump to content

jira

Потребители
 • Content Count

  553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

jira last won the day on August 21 2019

jira had the most liked content!

Community Reputation

774 мочи

1 Follower

About jira

 • Rank
  Пазител

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  여긴 Magic Shop

Recent Profile Visitors

1,730 profile views
 1. Почти се побърках от чакане за превод и от нерви какво ще стане. ;-) Държах фронта но, когато се появи Да, ама не! Много съм доволна от Филм, чудесно се справи с двойната роля и на всичкото отгоре трябваше да докара химия с 3 жени, ами получи му се. Pete и Chod бяха страхотен тандем и забавата с тях беше пълна. Сцената при шамана ми е една от любимите и само като се сетя за нея. Вил също беше на ниво, както винаги, но ми се стори страшно отслабнала. Актрисата в ролята на Wannee, беше страхотна. Ще ми липсва много този сериал! Искам The Passbook 2 -
 2. Супер сексистко мнение, те мъжете не остаряват понеже. Хайде да си имаме уважението, но колкото Каката е стара, толкова е и Бини, една година разлика нищо не е. Аз пък ще се радвам ако се съберат, женени или не, тяхна си работа. Време й е за дете на Каката, ако е от Бини, още по-добре.
 3. Ако някой се навие да го превежда, да ми пише. Ще се мотивирам да завърша превода на 1-ви епизод.
 4. Chun Cheu Bussaba (2020) ฉันชื่อบุษบา My Name is Bussaba Страна: Тайланд Известен още като: My Name is Bussaba Жанр: Романтика, комедия, драма Епизоди: Период на излъчване: 5 Август, 2020 - ?, 2020 Време на излъчване: Сряда и Четвъртък Продължителност: 60 минути Канал: GMM One Режисьор: Сценарист: В ролите: Film Thanapat Kawila като Bee Namthip Jongrachatawiboon като Резюме: Римейк на корейския "My Name is Kim Sam Soon". Няма много инфо за сериала още, ще допълвам като излезе. Нещо като тийзър или по-скоро BTS : Линкове за гледане: Ще бъдат качени след като стане ясно къде може да се гледа.
 5. Каква природа само! Струва си да се гледа заради нея, прекрасните цветя и къде бяха тези къщи, какви гори, планини и гледки - пир за сетивата. Прииска ми се да живея или поне да изкарам една дълга ваканция в къщата на Рут. Иначе като сюжет не ми беше по-интересен от Sud Sai Pan, другия общ сериал на Вил и Toomtam, но се зачудих ако и аз като Ками бях гледала първо този и после другия, какво щях да мисля. Най-интересни ми бяха сериите в планинското селце - вождът и неговата любима бяха просто уникални. OST-ът на сериала заслужава да се отбележи също. @Ками, какво друго ще ми препоръчаш?
 6. От гледна точка на романтиката - сестричката и Puppy са по-добре в това отношение, но не виждам как ще ги съберат, защото той пък трябва да е лудо влюбен в Сет Бьол.
 7. Сериалът може да не ми беше много по вкуса, но OST-ът е един път.
 8. Изглежда, че Хонгбин си е затворил Инстаграм акаунта или поне аз не го намирам. Дано да е добре, че от онзи инцидент се е покрил и нищо не съм чула за него. Освен да влиза в казармата и да се надяваме, че след 2 години нещата ще са отшумяли.
 9. @Scarlet Heart От казаното от теб излиза, че тя се е влюбила в някой, който е имал перспектива да се издигне в корпоративния свят и по този начин да натрупа пари, но след като е решил да стане собственик на магазин, Йон Джу се чувства измамена, вдига кръвно редовно и се чуди как да го разкара, защото видиш ли това е срамна и долна работа, пък и финансите не са хич розови. Тя в него ли се е влюбила или в перспективата му за издигне в обществото?
 10. Скачам там, тъкмо го свърших този. Сигурно след този са решили, че ще е загуба да не ги съберат за друг проект. Втората част на този сериал леко ме влуди, но поне Главният взе, че започна да мисли. Очаквах и повече от финала, но както и да е, първите 10 епизода компенсират всичко.
 11. Снимки от сериала Rak Fun Thalob (2016), в който участват Вил и Фърни. Бебенцето ми то - 23 минута на 5-ти епизод. Сладури! Обща снимка
 12. И очакванията ни са едни и същи даже. Права си, че не беше в позиция, но ми хареса, че след като си осигури финансите от нея, не пропусна възможността да й направи супер тънък намек с цените на полиците от сорта на - дали е от 100 или 1000 долара, все е лист хартия. Надявам се и наглата Йон Джу да си го получи.
 13. След като Сон взе да ме отегчава в Kaew Lom Phet с това колко е дървен и неемоционален, се озовах тук вчера и осъмнах с този сериал. Ако в Kaew Lom Phet липсва химията между главните, то тук прелива! Такъв страстен Тайландски, че и Корейски сериал, не знам дали съм гледала. Slap-kiss at its best. Вил е великолепна, обаче и Главният не й отстъпва грам. Най-странното е, че бях започнала новия му сериал, който е с Главната от Glass Mask, но там не ми направи кой знае какво впечатление. Какво нещо са сюжетът и партньорката! Тук е невероятно експресивен и как само я гони Вил и й се обяснява, особено първите епизоди са нещо уникално. Вече съм минала средата и започнаха да вкарват дразнещи елементи и техните си щуротии и насилия, сглупиха го Главния, но то без тях не може. За сметка на това Бабата, майката на Тит и икономката са страшно трио, чакам да видя какво планче ще измислят, за да решат проблемите на нашите хора.
 14. Освен всичко, изброено от @cucyta, да добавя и това, че от умишленото унижение и принизяване на човек, не знам дали има нещо по-гадно. Скоро не ме беше просълзявал сериал, но докато гледах през какво преминаха родителите на ДХ и самият той, ме връхлетяха много лични неща и ми стана доста емоционално. Това е сериозен проблем на обществото, който не е от днес, но се дължи в повечето случаи на богати и разглезени хора или на хора с власт, които си мислят, че са над всичко и могат да те окепазят и унижат, стига те да имат полза от това.
×
×
 • Create New...