Jump to content

Snowpanda_MSS

Потребители
 • Posts

  1,212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Posts posted by Snowpanda_MSS

 1. Края на 4 епизод е :ilovethis: 

  Досега ми харесва аз го гледах вече ,но все едно не съм го гледала има чувството ,че сега ми е по интересно да го гледам :) Благодаря за превода !

 2. А този сериал мога да го гледам по няколко пъти .Имаше си от всичко по малко. Главните са ми любимци най-вече Mile който играе в ролята на Кин ,а Апо който играе ролята на Порше е твърде сладък с неговите мимики и жестове. Тази реплика ме разсмя на кея.

  Предпочитам да умрa,от колкото да ти стана бодигард,но накрая все пак се озова в мафиотското семейство и прие работата .От тук става интересно . @ftisland ето аз какво открих за предстоящ втори сезон ,за който питаш. В момента няма официални известия относно отмяната на сезон 2 на kinnporsche. Ако създателите следват целите си, можем да очакваме филмът да излезе до края на 2023 г.

  • Like 1
  • Upvote 1
 3. Новата поредица в новия излюпен канал носи името Mewspeper и ето първия епизод зад кулисите на фотосесията за календар ,Suppasit 2023 и събитието за кръводаряване .Той всяка година дарява кръв къде сам къде с феновете си . Новата ера започна ....:inlove:

   

  • Like 1
 4. Фен среща вместо концерт за рождения си ден,която ще се проведе на два етапа на 11/02/23 на 21 февруари когато му рождения ден може би ще ни изненада с нещо друго или ще си направи пътуване нека почакаме и да видим . Дрескода е Y2K 90 те години ретро, поп тъй нататък .

  eb3bfd1aa201a9a9.jpg

  465471a2ba67545f.jpg

  bbe6b47a59bff025.jpg

  Ще има танци той ще танцува . Моето сърце прави шала лала 

  • Like 1
 5. EUPHORIA“ от JUNGKOOK вече надмина 442 милиона стриймвания в Spotify, разширявайки рекорда си като„Най-стриймвана соло песен от Korean Act“

   

  -Най-предавана корейска B-страна
  -Най-стриймвана солова песен на BTS 

  85ac59e2cf380be6.jpg

  Куки наистина е талантлив певец и всички го хвалят ::wub: 

  Корейска медия съобщи, че „Jungkook доказа популярността си, тъй като беше включен в списъка на ПЪРВО място сред „8 талантливи корейски идоли“ с чудодейни пеещи гласове и действа като основен вокалист в тяхната група.“

  Японския Космополитан каза, че Jungkook е получил страхотен отговор, тъй като показа грандиозно представяне на "FIFA World Cup Qatar 2022" и се превърна в тенденция в SNS.

  Чарли Пут го похвали: „Подаването беше точно, гласът и произношението бяха толкова перфектни.“

  В допълнение, Лия Салонга, световноизвестна музикална актриса, която стана първата азиатска жена, спечелила награда Тони, го похвали  с думите „Jung Kook погълна ли машина за автоматична настройка? Интонацията му е адски добра!!! Той погълна купчина компактдискове.

  В интервю с колумниста на American Billboard Джеф Бенджамин, Джена Андрюс, композитор на „Butter“ на BTS, похвали Jungkook, казвайки: той е наистина добър и невероятен, гласът му е луд.“
  „Крис Мартин“, лидерът на световноизвестната група Coldplay, чу изпълнението му на живо, докато записваше „My Universe“ с BTS и каза: „Моля, кажете на JK, че е толкова впечатляващ.“
  Поп звездата Lauv похвали Куки, като каза, че е бил най-изненадан от рекламната част на Jungkook и че много му харесва, изразявайки своята привързаност.

  8b00f6cedb27806c.jpg

  • Like 2
  • Upvote 1
 6. Интервюто for True insade с превод 

  TrueTalkxMEW

  Mew направи много комплименти на хората в Саудитска Арабия за тяхното дружелюбие и доброта.

  „Как е важната промяна в начина, по който се грижите за себе си?“

  Mew: Мениджмънтът се промени в нещо като семеен кръг с присъединяването на мама и по-малката ми сестра.  Има още едно притеснение относно чувството на щастие от всяка работа, която получавам.

  Водещ: Това ли е бил проблемът ви в миналото, за който не сте знаели каква е работата и дали бихте били доволни? 

  Мю: Да, в миналото е като просто да отварям календара, за да проверя работните места, понякога дори не знаех къде ще отида на работа, не бях наясно много с подробностите за всяка работа, просто знаех, че когато е близо до работен ден и др.

  Водещ: Кога започна да е така?  

  Mew: След ковид обикновено трябва да нося бутилка вода до себе си, когато съм на сцената, гърлото не ми беше добре, което намали страстта от пеенето.  Но все още имах нужда да бъда на сцената, създадох  щастие за всички, bcs работните места вече бяха приети (той ще се опита да направи най-доброто), въпреки че някои работни места всъщност не бяха решени да получа сам.  И така, това доведе до това, че трябва да съм готов, готов непрекъснато през цялото време.  По това време започнах да чувствам, че „не трябва да бъде така“. Чувствах се толкова зле, защото това наистина обичах да правя, но в този момент имах такива чувства, толкова е зле.

  Водещ: Когато дойдохте на лекар, казаха ли ви нещо от сорта на колко процента гласът ще стане нормален? Мю: Не, не са.  Тъй като всъщност се променя физически, има само начини да промените техниката на пеене, за да съответства на новия стил на гласа. Мога да разпозная промяната в гласа ми.

  Водещ: За психичното здраве

  Мю: Това беше първият път, когато трябваше да се срещна с психиатър, тогава им казах какво се е случило и те също ме посъветваха, че мога да си почина от социалните мрежи, ако го почувствам токсично и има лошо влияние върху живота ми.

   Водещ: Как започнахте да го разрешавате?

   Mew: Чувствах, че това, което се случва наоколо, повлия върху мен и това, което обичам да правя, а също така има много фенове, които ме очакват.  Така че искам да се справя по най-добрия начин с цялата си работа и фенове.  Не искам да се преструвам, че съм добре феновете да са доволни, въпреки че мисля, че мога да го направя, но може да не изглежда изобщо искрено.  

  Водещ: Срещал съм Mew много пъти и усещам вашата решителност.  Можеш да се опиташ да мислиш, че все още има толкова много фенове, които те обичат, надявам се, че можеш да продължиш, токсичните неща принадлежаха на миналото, нека го забравим.  Сусу на,

   Винаги те подкрепям, Мю.

  Mew: Когато съм силен, ще бъда достатъчно съзнателен, за да разпозная за кои коментари трябва да се тревожа  и за кои не.  Но когато се чувствам слаб, е трудно винаги да бъда както очакванията им.  И през цялото време бях слаб често 555555(хаха)

  Водещ: Тогава трябва да скъсаме със социалното право?  Да, вярно е, понякога не е защото не ни интересува нищо, нали, но знаем, че сме хора, ние можем да бъдем слаби.  Мю: Да, може да не сме готови.

   Водещ: Определено имате периоди, когато се чувствате изтощени или без сили, кое е първото нещо, за което се сещате?  

  Mew: Абсолютно за хората, които обичам, фенове и семейството ми.  Те са хора, които винаги са до мен и ме подкрепят, каквото и да се случи. Когато се чувствам без сили или понякога не искам да продължа, виждайки различни насърчителни коментари, ще се почувствам по-добре.

  Водещ: Мю е силен човек, но знам, че сте пропилява ли сълзи напразно по време на това пътуване

  Мю: Извинете ме.. Чувствам се толкова впечатлен, защото никой никога не ми е казвал или питал така преди дали съм пропилявал сълзи или съм плакал, защото  на работа..

  Водещ: Да, тъй като ние сме истински вътрешни хора, трябва да се занимаваме с много страни

  Мю: Много ти благодаря... Е, когато плаках... о, този път се почувствах толкова ядосан.  Имаше една работа, в която плаках с фенове за това, което ми причиниха, но имаше хора, които идваха и казваха, че съм фалшив, защо и аз трябва да действам.  Уий бях толкова ядосан, не мога да разбера какво си мислеха, плаках с феновете си за техния нарак, любовта им към мен, в какво сгреших?!

   Водещ: Мисля, че някои хора просто не са доволни от себе си и затова се държат така.  Нека ги разберем и забравим.  Заповядайте и бъдете щастливи с нашите фенове.  Както обикновено, винаги ще те подкрепям.

  Водещ: Два момента, един мрачен и един красив от вашия път в шоубизнеса?  Мю: Тъмният момент е прегаряне.  Честно казано имах мисли защо никой не ме разбира. Обикновено имам образ на човек, който винаги е решен да работи и кара другите да се чувстват щастливи. Също така трябва да призная, че се справих добре, когато можех да накарам другите да мислят, че съм щастлив в този момент, те вярваха в това.  Но когато останах сам, започнах да имам мисли, че никой не ме разбира, докато аз самият бях човекът, който ги караше да вярват, че съм добре 

  Mew: За красив момент, абсолютно мои фенове.  О, освен феновете.. добре, имам хора в шоубизнеса. Наскоро имах lakorn (той имаше предвид lakorn с Mai, Jes в ONE31), от продуцент, писател, актьори, всички те имат огромна страст към шоубизнеса.  Когато остана с тях, получавам добрата енергия и мотивация, което ме кара да искам да отида на снимачната площадка, да реша да направя най-доброто във всички сцени.

  • Like 2
 7. Честита Нова година съфорумци ,за някой все още е празник,за други вече е време за работа ,а трети все още са пияни и заляни и не знаят къде се намират ,но всичко е наред ,ако сме здрави ,всичко друго ще дойде от само себе си .Нека още дълго време да сме заедно в това прекрасно кътче,което е събрало хора със сходни интереси , който обичат да гледат интересни неща с интересна концепция .Благодаря на неуморните преводачи,който ни осигуряват превод на любимите ни сериали и филми, на  ,модераторите и администраторите,който подържат този форум жив и в изряден вид и на всички останали ,който обогатяват форума с техните мнения по дадена тема и с разнообразните си мнения и препоръки за даден сериал ,по този начин някой да си го хареса за гледане или дори превод. Този форум е едно кътче , в което можеш да се потопиш в света на киното. Бъдете здрави , щастливи и заобиколени от безкрайна любов и никога да не ви стихва желанието да се борите ,за това,което вярвате и искате да постигнете в живота. Бъдете такива,какъвто искате да бъдете.:wub: 

  f148f0dbe6254ba0.jpg

  f3c73867e41c4fe3.jpg

  d05d6d34133bc0a4.jpg

   

  • Like 3
 8. Amazing Thailand Countdown - Happy New year

  Mew изпълни пет от своите песни - Season of You,Nanna,Good Day,Spaceman ,TurnoftheAlarm

   

  Рокзвезда,която е родена да блести сцената :wub:

   

  8ce4c17dc89017ca.jpg

  c5784732b9b67fbe.jpg

  Честита Нова година в стила на Mew - гореща нова година.:inlove:

  Плочки:tongue:

  161572b56278ce57.jpg

  4b5a59e165038fe4.jpg

  5c029036d2d73838.jpg

   

  • Like 1
 9. Aко приказните герои имаха сайт за запознанства, какви ли щяха да бъдат обявите в него? Може би такива...

   

  Обява на баба Яга:

  - Търся сладки момченца с цел бърза консумация на отношенията!

  Обява на Ламята:

  - Търся трима юнаци, на които да им покажа... огън от любов!

  Обява на Кашчей безсмъртни:

  - Безсмъртен търси смъртна, за чиято любов да умре!

   

  Обява на Красавицата от "Красавицата и звяра":

  - Красавица си търси мъж, който става звяр в леглото!

  Обява на Вълка:

  - Търся момиченце с червена шапчица, с което да изляза в гората за... вечеря!

  п.п. Моля да не ми пишат козлета, прасенца и баби – тях ще ги оставя за закуска!

  Обява на Звяра от "Красавицата и звяра":

  - Беден и грозен търси богата и красива с цел брак по сметка!

  Обява на Пепеляшка:

  - Гола и боса търси принц да я облече и обуе!

  Обява на Али баба:

  - Мигрант от арабски произход, живеещ с още 40 разбойници в бежанска пещера, търси политическо убежище и приказен живот с германка.

  Обява на Аладин:

  - Търся си богата жена или вълшебна лампа, че сметките от ЧЕЗ ми идват в повече!

  Обява на Хитър Петър:

  - Печен търси обезпечена!

   

   

  • Haha 6
 10. Чао Чао Mew Suppasit studio 

  И здравей новия youtube канал  Suppasit channel - Влог от Саудитска Арабия това е ново начало той започна всичко от начало - това първи влог който е редактирал сам докато не е получил ечемик в очите той пие антибиотици и се лекува затова напоследък носи слънчеви очила 

   

  • Like 1
 11. Превод на по горното видео за u magazine :

  22c176bcae1eb825.jpg

  dab86a2d1f53b12b.jpg

  Q1: Споделете интересни неща за сътрудничеството ви със SUHO?

   

  Mew: Имахме възможност да се срещнем за първи път, когато снимах корейски сериал, преди да се върна, отидох в SM и срещнах SUHO, той ме покани да се видим, да отидем на кафе, да говорим и най-вече обсъждахме знаете повече за любимия жанр и т.н.

   

  Q2: Какво правите през почивния ден?

   

  Mew: Най-вече ще спя, най-добрият начин за почивка е да спя.  Но ако е хоби, обичам да гледам филми, сериали у дома или на театър и да пазарувам.

   

  Q3: Считате ли се за оптимист или песимист?

   

  Mew: Вероятно човек, който гледа на света през неутрален поглед.  Гледам реалността, какви са причините за случилото се.  Така че не съм сигурен кой тип съм.  Искам ли да променя нещо?  Ами всъщност мисля, че имаме както оптимистична, така и песимистична гледна точка, че този свят също е забавен/добър.

   

  Q4: Искате ли да се върнете в миналото или в бъдещето?

   

  Mew: Бъдещ краб.  Искам да видя каква ще бъде следващата лотария хахаха

   

  Q5: Намерете нещо в стаята си, което може да говори, какво би било то?

   

  Mew: Сири може да говори на хаха Е, какво трябва да бъде... за мен това е дрехата, всички я знаят добре, това е нещо като дреха, с която сме спали като малки.  Ако можеше да говори, вероятно е добре.  Когато бях дете, обичах да говоря, но не ми отговаряше хахаха. Все още пазя едно na откакто съм се родил, това е около 30, 31 години.

   

  Q6: Какво искате да направите, но никога не сте правили преди?

   

  Mew: Вече правя много неща в шоубизнеса, но има едно нещо, което искам да направя, това е да играя във филми.  Bcs филмът обикновено е около 1 или час, докато сериите и lakorn са по-дълги, трябва да го направим напълно, имам предвид lakorn, сериалите все още трябва да бъдат направени напълно, но е различно.  Имаме нужда да изразяваме, да общуваме понякога в толкова ограничено време, така че трябва да практикуваме много.

   

  Q7: Цветът представлява себе си? 

   

  Mew: Тъй като аз съм човек, който предпочита да гледа реалността, има много форми, за следващите 10 години, може да е друг цвят, в настоящето или в бъдеще, може да има различен цвят.  Така че мисля, че няма сигурен цвят, така че... всички цветове не.

   

  Q8: 2023 г

   

  Mew: Все пак ще реша да работя, но също така ще реша да пътувам и да си почивам повече.  Мисля, че искам да живея живота си по-добре, да живея и да се наслаждавам на настоящето повече, преди времето мина, почувствах, че се фокусирам върху тенденциите, социалните твърде много, така че искам да променя, за да се съсредоточа повече върху настоящето, да остана с хората и природата Повече...  Догодина всеки може да ме види в различна версия, но със сигурност ще продължа да се представя пълноценно във всичко.

   

   

  Това интервю е качено днес,но е от събитието на 2 декември където бе в аквариума и хранеше пингвини 

   

  • Like 1
 12. Какво ви впечатлява през 2022 г.?

  Mew: Като оставим уроците настрана, тази година, трябва да кажа, беше много трудна за мен и много хора. Това е година на учене и допускане на грешки. Следващата година мисля, че ще се боря с по-добър маршрут.:(Благодаря ти че все още си стоиш на краката

   

  Ексклузивното интервю на 30 ноември 

  По True inside . Трейзър 

  Водещ: ...Мю имаше проблеми, останали в съзнанието, дори докато стоеше на сцената, но не искаше да пее

  Mew: Да, почувствах се „защо се чувствам толкова зле“ Водещ: От друга страна, ти също си  изхабявал сълзи в работата и в този шоубизнес не е никак малко

  Mew: Когато работех, никой не ме питаше дали някога съм плакал, че работя, обикновено ме питаха за актуализациите на работата, не ме питаха дали има някаква тъга зад сцената/работата...

  // очаквам с нетърпение да гледам изцяло интервю

  Ти заслужаваш да бъдеш щастлив Мю 

  a63f22683674b824.jpg

   

   Снимки от ваканцията му във Виетнамf6d772776ede86da.jpg

  Brand Ambassador of Thisshop 

  24b70c27bd4150d4.jpeg

   

   

  Suppasit 2023 

  a087404b7009af63.jpg

  От фотоалбума на Guitar mag 

  52dbc60ab3f3a01c.jpg

   

   

   

  • Like 2
 13. Корейската драма "Лечителят" (Healer) стартира в България на 10 януари (вторник) и ще се излъчва всеки делник от 23:00 до 00:30 ч. по bTV Lady на мястото на "Последната мисия на ангела". 

   

  Повторения на "Лечителят" ще се предлагат на следващия ден от 10:00 до 11:30 ч. 

   

  Екшън трилърът се оглавява от Чи Чанг Ук, Пак Мин Йонк и Ю Джи Тае. 

  "Лечителят" върви в Южна Корея от декември 2014 г. до февруари 2015 г. по канал KBS2 и се състои от 20 епизода по 60 минути. 

  • Like 2
  • Upvote 2
 14. Mew във Саудитска Арабия на филмовия фестивал Червено Море 

  Tой се срещна с доста хора включително Джеки Чан дори са си разменили телефонните номера .

   

  Ето малко снимки от двата дни - дори бе облечен в традиционната арабска носия. Първи ден - Гучи от главата до петите

  fe8fdf5ea3a6948d.jpg

  Mew с Mohammed Al Turki-Изпълнителния директор на този фестивал

  41afd7992f610824.jpg

  Втория ден от фестивала той бе с Dolce Gabbana 

  f05e84970c57f262.jpg

  Mew и Джаки Чан 

  eb5d72ac49be3085.jpg

  Шейх Mew Suppasit 

  99871614cc555b3a.jpg

   

  • Like 2
×
×
 • Create New...