Jump to content

Snowpanda_MSS

Потребители
 • Posts

  1,124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by Snowpanda_MSS

 1. Mv трейзър . Нямам търпение 8 да дойде и да чуя този шедьовър. И днес почват да четат сценария за новия сериал ,за който той отиде в Корея. Той изглежда толкова сладък и малък ,обичам пухвата му коса и чакам новата му прическа и цвят на косата му,защото е твърде дълга.
 2. Вторите треизърни изображения са тук и песента е пълна мистерия ,а текста звучи доста емоционално и впрочем мистерията е разгадана и четирите последни думи са разкрити. Remember the wave when we were sailing down that open ocean - Спомни си вълната ,когато ние бяхме плавали по този открит океан . Mew пристигна на международното летище Инчеон в Южна Корея тази сутрин в 9 а.м корейско време и 7 а.м тайландско време при нас това бе 3 a.m европейско време. Изглеждаше като к поп идол .Твърде красив ,за да е реален. Целия лайф на пристигането на Oppa Mew в ,Южна Корея за да снима сериал. Очакване на новата му прическа след постригване и боядисване. Един месец и нещо почти два месеца няма да е в Тайланд. .
 3. Mew Suppasit заминава да снима сериал в Корея и следва членовете на BTS в Instagram ,вероятно ще се срещнат в Корея той не следи просто някой без причина всеки път зад всяко нещо,което прави се крие нещо.
 4. Teaser image 1 Твърде красив ,изглежда превъзходно кактусово момче заради блузата му . Получихме три Той лети тази вечер за Южна Корея ,където ще снима сериал ,сценария бил сладък и ще записва песни ,който ще ги пусне след песента Завинаги любов ,която идва на 8 юли петък. И спойлера продължава докрая ще разберем отговора на гатанката: Самата гатанка Помня вълната когато ние бяхме плавали.... и вероятно продължава почувствай тази надежда отново ,но ще разберем остават още четири думи и гатанката ще се разкрие.... Красив на n степен Тези негови убийствени очи, потъваш дълбоко в тях ,наистина са твърде изразителни и красиви. Косата му е доста дълга ще видим каква прическа ще му направят в корейските фризьори за това,което ще снима. Летни и секси вибрации и стил ,в който досега не правил или пял . Съвсем различна от досегашните му песни.За следващия му сингъл ,който ще го пусне след този той сам ще си е продуцент има много песни на склад,но никой не иска да му ги направи,затова си е купил устройство и сам ще си я запише, и той се смее ,а ще има ли време да ги запиша като искам и да пътувам и да посетя различни места и забележителности.
 5. Всички разсъждения отидоха на вятъра .Оказа се,че е същата страна като втория му глобален сингъл ,но с друг изпълнител.И третия език ,за който говори е корейски ,ще го чуем да пее на корейски,защото той самия каза,че песента е трудна за пеене заради третия език в нея. В заглавието на песента се крие безкрайността и Mv ще се реализира на 8 ,което е числото на безкрайността всичко,което прави е свързано. спойлер на текста помня вълната,когото ние .... Ще разберем на 8 как продължава. Секси и летни вибрации . Завинаги любов от Mew Suppasit feat Bumkey / човекът изпял ost на редица чуждестранни сериали един от който е Корейската одисея /любимата ми корейска драма / Той си промени биографията в Туитър Новата ера започна това галактическо емоджи и символ на любов и романтика . Завинаги любов от този който не вярва във вечната любов.Да видим и той ползва тъжни емоджита само да не е тъжен края .Защото той пее Ти внесе цвят в живота ми без теб светът ми безцветен ако тези изречения са част от песента това вероятно ще е лятна любов,която свършва ,когато лято свършва
 6. Време е за баня и да отидем да се печем на плажа Това е толкова сладко Моята любов Не е ли най-сладкото нещо на света иди ми да го изям.
 7. Боже мой припадам това е неочаквана новина .Той ще снима чуждестранно тихоокеански сериал в Корея колоoбрация на bl . Главен герой в Корейски тайландски bl сериал Любовта е като котка пак ще го играе любител на животните .Сериала разказва историята на новобранец на име Пино който е травмиран от четириноги като дете,но всичко се променя,когато среща директора на кучешки приют и той израства като любител на животните .Членовете на Just B - Geonu, JM, ще си партнират с него, но все още не знам кой от двамата ще му е партньора.Корейската бл драма ще се излъчи в началото на 2023 година и в началото на август ще прави фен среща с корейските mewlions. Някой фенове казват че партньора му е именно JM ,но все още нищо не е потвърдено .Ще чакаме да го потвърдят тази новина идва от корейска медия .Аз чакам да видя новия му корейски външен вид. Членовете на Just Lee Geon Woo и Chu Ji Min,но кой ще му е партньора нека видим като се излъчи догодина официално ще го преведа защото Мю е в него а щом той е там няма как да него преведа.Както и с океанските очи ,love me again .Може лакорна невинни лъжи да преведа ,но ще видим.Първо да се излъчат. Тайландец и Кореец като бл двойка или по скоро това ще е броманс защото корейските бл драми са различни те са насочени по скоро към самата история отколкото към секса и целувките като в тайландските бл драми. Толкова се гордея с него . Заглавието на статията ти привлича окото те го разпознават като певеца който е .. Но тази новина не е потвърдена ,защото изтриха статията ще почакаме и ще видим дали ще го потвърдят дори студиото още не е туитвал нищо. Тайландския певец Mew Suppasit (наричан по-долу „Mew“) е избран за главна роля в съвместната корейско-тайландска драма BL „Love Is Like a Cat“. Разюме Любовта е като котка е приятелски настроен към животните романс между популярна нова звезда Пино ( Мю, който има травма с четириноги животни, и Джун Хьок, шеф на ветеринарна болница или кучешки приют. Ако е вярно и се потвърди ще е страхотно нова бл драма с Мю, но този път корейски броманс
 8. Така той направи лайф преди малко след като обядва ще се върне ,докато не довърши конструирането на легото няма да спре да говори с нас. Някой важни аспекти за работа му в Корея. - Ще снима сериал за месец. -Ще записва нова песен която ще я пусне след тази която идва скоро. Снимките по Mv са приключили,и дори днес довършил трейзъра .Много скоро идва третия глобален сингъл за който е работил прекалено дълго време повече от седем месеца и го дал на чуждестранен продуцент да го разработва ,затова чак сега ще успее да го пусне. - Проучване за рециклиране на отпадъците чул,че в Корея се справят чудесно с разпределението на боклука отива да го види това проучване е за дипломната му работа.Разни пътувания и аз се чудя ще има ли време да си почине със този стегнат график другия месец.Има нов член на семейството, тоест Mew има ново кученце . Не ли сладко името му е Херкулес и Мю каза,че чопър не иска да си играе с него. Той е искал да си постриже косата ,защото била доста дълга тоест нула номер като тибетските монаси ,но южнокорейския екип искал прическа и цвят, който да пасне на работа му .Така че той ще се постриже и ще си боядиса косата ,когато отиде в Корея ,затова я остави да е дълга. Другата седмица ще го видим с нов стил прическа и цвят на косата. Oppa Mew ще стане реалност Мю ще стане кореец докато снима новия сериал.Нямам търпение да го видя как ще изглежда с корейски стил . Така че в общи линии той в Корея ще отиде за: Чуждестранен сериал,запис на песни,проучване за разпределението на отпадъците,пътувания,посещение на разни ресторанти и декустация на храната там.Ще ни липсва,но се радвам за него ще срещне нови хора,ще научи нови неща и ще пробва нови начинания.Едно ново приключение ще започне в неговия живот на 2 юли събота продължение на един месец и половина и някъде август ще се върне към края и средата предполагам .
 9. Най накрая се случи. Mew лети за Южна Корея имам предвид тя e първата държава от трите ,който трябва да посети.Успех в работа и начинанието, в което си единствения тайландец за този тайнствен проект. Той ще се срещне с Сам Ким и вероятно ще получим before 430 на живо той му обеща сандвич,когато отиде там.Найкрая той ще разпери крила и ще полети и по развълнуван от нас. На 2 юли ще лети и на 3юли пристига в Корея. Ким Мю Мю добре дошъл в Южна Корея прекарай си незабравимо и се забавлявай и се срещне с корейските mewlions. Още не си тръгнал и вече ни липсваш. Безопасно пътуване.
 10. Son Ye Jin and Hyun Bin се ожениха на 31март и скоро ще сбъднат мечтата си да станат родители.Двамата чакат първата си рожба ,но тя не казала на никого около тях само на феновете чрез нейния Инстаграм днес .Ето какво пише тя: Нейната публикация гласи следното: Всички сте добре, нали? Справям се добре^^ Днес искам внимателно да споделя някои радостни новини~ Нов живот дойде при нас.. Все още съм малко замаяна, но усещам промени в тялото си всеки ден с загриженост и вълнение~ Колкото и да съм благодарна, аз също се чувствам толкова предпазлива, така че дори не съм казала на никого около себе си. Преди да стане по-късно, споделям тази новина с фенове и познати, които сигурно са чакали толкова, колкото и ние. Ще се погрижим да защитим ценния живот, който дойде при нас~ Надявам се, че всички вие също ще защитите това, което е ценно в живота ви и ще живеете в добро здраве. Бъдете щастливи. Честито и на двамата ,много да ги радва и да ги направи още по -щастливи.
 11. Идва третия глобален сингъл .Само фотосесията за това Mv ни докара инфаркт.Той е твърде горещ японски ганстерски вид /Песен за лятото с четири възможни заглавия все още не знаем кое от тях е one lоve,self love,your love и forever love Той каза наистина скоро Тул наистина подкрепя Мю тяхното приятелство наистина е дар от бога
 12. За океанските очи стрелбата приключи ,но все още има много постпродуктивни работи.Mew даде всичко от себе си за този сериал не бе ден и нощ,малко часове сън,гмуркане в студена вода,снимане по жаркото слънце и минални наранявания.Но всичко си заслужаваше,защото това ще е холивудски блокбастърс все пак продуцентите са от Холивуд . The Ocean Eyes - сезон 1 /8 епизода с 45 опашки продължителност три месеца и половина. Красивия ни доктор Натее; Принца на океана който даде сърцето си за този сериал. Целия невероятен екип зад океанските очи.
 13. Mew ще бъде втори герой в лакорн с заглавие Невинни лъжи ,но все още има две три опашки преди да приключи снимането на лакорна,но тях той ще ги снима август месец след като се върне от чужбина .Отива по работа за месец и нещо а щеше да е за два месеца,но имало някаква катастрофа,която го кара да намали времето ,в което ще е там. Другия месец графика му ще интензивен незнам къде отива и какво ще прави там,защото той не може да ни каже,защото това не негова пряка работа,Той е единствения тайландец за този чуждестранен проект.Но все още имат проблем с визата, все още не ясно кога ще лети .Надявам се скоро да я получат ,за да може той да разпери крила и да полети. Снимки зад кулисите от стрелбата по лакорна: Мю като Dan and Pupe като Vamila те са толкова сладки Вероятно героя на Мю ще страда от несподелена любов,нямам търпение да го гледам,когато се излъчи. Мю и продуцента P'Ning
 14. Добре, че е шегата, че да си кажем истината Овен Характерна черта: пламенност Любима фраза: Действай пръв! Девиз: Животът е кратък...трябва да побързам! Овенът никога не мисли какво ще прави, освен ако някой не се окаже по-бърз от него. Затова се движи така устремено напред, че ако друг стигне до целта наравно с него, той води поне с една глава. Действай пръв! Овенът преминава от чувства към действие без много-много разсъждения: хвърля се от трамплина и по средата на скока си дава сметка, е басейнът е празен,...но какво от това! Думата “провал” не съществува в речника му. След удара в дъното се изправя с достойнство и казва с лек оттенък на цинизъм: “Е, няма ли най-после да смените тази вода, че много се е втвърдила!” Телец Характерна черта: неизчерпаемо търпение Любима фраза: Мисля, после настоявам! Девиз: Животът е кратък...наслаждавай му се бавно и ще трае повече! Когато върви, Телецът не повдига единия си крак във въздуха, ако другия не е стъпил на пода. Затова не толкова ходи, колкото с всяка крачка създава нова история. Овенът се хвърля в басейна, без да гледа, а Телецът, още преди да се качи на трамплина, знае името на архитекта, предприемача и строителните материали, качеството на водата и точната температура – чак след това скача. Овенът действа пламенно и целенасочено, а Телецът упорито и неотстъпчиво. Овенът иска цял свят да му се подчини, а Телецът с безкрайното си търпение изчаква останалите да си променят мнението. Затова връзката им би могла да бъде: Овенът казва на Телеца, който стои на десет метра от него: “Ела тук!” (Чиста проба непоколебимост.) На което Телецът отговаря: НЕ! (Чист инат.) Продължението на връзката им би било такова: Овен: Ела тук! Телец: (без да мърда) Не! Овен: (пристъпва две крачки) Ела тук...! Телец: (без да мърда) Не! Овен: (пристъпва две крачки) Ела тук...! Телец: (без да мърда) Не! Овен: (пристъпва две крачки) Ела тук...! Телец: (без да мърда) Не! Овен: (пристъпва още две крачки и се озовава до Телеца) Ето така ми харесва, да идваш, когато аз ти кажа! Близнаци Характерна черта: няколко личности събрани в една Любима фраза: Истината е, че всичко е лъжа! Девиз: Животът е кратък, но ако не успея да свърша две неща едновременно, съвсем ще се озоря! Близнакът е въздушна вихрушка с човешко тяло – не само, че не виждаш как идва, но и не виждаш как си отива. Всички имаме своето АЗ, което управлява характера ни, но Близнаците имат две АЗ, а понякога и повече! Едното е сладко, нежно и въодушевено, а другото е критично и палаво. Затова при Близнаци няма средно положение: или ти вижда добродетелите, или ти открива дефектите, зависи от близнака в него, който ще уцелиш. Ако попаднеш на галантния, може да ти каже: “Днес изглеждаш по-млада от всякога...” Но ако ти се случи другия, не се учудвай, ако чуеш: “Дано стигнеш до възрастта, на която изглеждаш!” Рак Характерна черта: сантиментална несигурност Любима фраза: Чувствам, после съществувам! Девиз: Животът е кратък, дано поне някой ме обикне! Като начало не ти гласуват и капчица доверие, трябва да си го извоюваш с нежност и милувки. И поне хиляда пъти да му повториш колко много го обичаш. Защото Ракът, освен че е много сантиментален, е и вампир, който непрекъснато смуче нежност. Ти му казваш: “Обичам те”, а Ракът пита: “Колко?” Лъв Характерна черта: да бъде център на внимание Любима фраза: Но все пак царят съм АЗ! Девиз: Животът е кратък, направи го бляскав! Лъвът е най-бляскавата звезда в зодиака. Лесно може да бъде различен – той е този, който гледа втренчено в прожектора, докато възклицава: “Боже, с колко много светлина озарявам този прожектор!” Лъвът има много високо мнение за себе си. Когато ти представят един Лъв и му кажеш: “Приятно ми е да с запозная с вас.”, той отговаря: “Напълно ви разбирам”. Няма проблем да го разпознаеш навън, защото той не просто върви, а дефилира като на модно ревю. А ако по улицата има много магазини, Лъвът гледа към всяка витрина, но не за да види какво е изложено на тях, а за да се наслади на отражението си в стъклата и си мисли: “Ако не струвах толкова скъпо, бих се купил”. Дева Характерна черта: безпокойство Любима фраза: Позволи ми да те поправя! Девиз: Животът е кратък и, освен това, нищо не си е на мястото! Дева е ходеща лупа, поставила си за цел да види къде точно се изчерпват добродетелите ти. Идва у вас и първото, което прави, е да прокара пръст по телевизора, за да провери дали има прах. И с лукавото си чувство за хумор ти казва: “Брей, този телевизор е доста отлежал!”. Просто на Дева нищо не може да му убегне. Затова естественото му състояние е безпокойството. Върти и суче, мисли и размисля, и си повтаря: “Много съм обезпокоен, много съм обезпокоен” и ако някой каже: “Няма от какво, нищо лошо не е станало”, Девата отговаря: “Точно това най-много ме безпокои!” Везни Характерна черта: съмнение Любима фраза: Понякога да, понякога не...! Девиз: Нямам никакво съмнение: Животът е кратък...или, май не? Има свойството да съобразява бързо, единственото неудобство идва от това, че докато му хрумва идеята, го обхващат и съмненията: “Да, да сигурен съм, тази година ще се оженя...ако не тази, догодина...или след три години – всъщност, защо съм се разбързал толкова?”. Нито така, нито иначе, всичко му изглежда наред и проблемът е кое да избере. Никога не е напълно уверен и това го прави почти професионален опонент, което никога не би си признал. За да го спипаш в несигурност, трябва да му заложиш капан като на дивеч. Кажи му: “Харесва ти много да спориш, нали?” и Везни ще възроптае: “Не е вярно, мога да го оспоря когато искаш”. Скорпион Характерна черта: страст Любима фраза: Желая те! Девиз: Животът е кратък, наслаждавай му се с пълни шепи! Лесно ще го разпознаеш по мистериозните очи. Скорпионът не те гледа, директно те предизвиква. Очите му са като тънки иглички, които те пробождат, когато насочи поглед към теб. Съветът ни е, когато се сблъскаш със Скорпион да му кажеш: “Ако обичаш, не ме гледай така в очите, пречиш ми да виждам”. Не го ли сториш, ще те хипнотизира и трябва да знаеш, че е изключително, невероятно страстен. Когато те обича, те обича повече от другите, и когато те мрази, също. Ти му подаряваш книга за рождения му ден, а той за твоя ти подарява енциклопедия. В любовта е същият: целунеш го веднъж, а той прави любов с теб три пъти поред. В омразата си няма мярка: ти му счупваш огледалцето на колата, а той ти подпалва къщата. Само, че разбира се, Скорпионът ще каже: “Не започнах аз, нали?!” Стрелец Характерна черта: истината преди всичко Любима фраза: Честно да ти кажа... Девиз: Животът е кратък, препускай и пори вятъра! Неговата жизнерадост и усмивката му са първото, което ти се набива в очи. Дарен е с чувствителна душевност и нозе, които никога не се задържат на едно място. В автобуса и трамвая ще го разпознаеш по това, че от десет минути, без да си дава сметка е стъпил върху крака ти, гледа те приятелски и ведро ти казва: “Здравей”. И естествено, когато някой ти се усмихва така, можеш ли да му кажеш, че те настъпва?! Хич и не си помисляй! Той така ще започне да съжалява, че вдигайки крака си, без да иска ще те ритне в кокалчето. Стрелецът е честен, но не и дипломатичен и ако е решил да ти каже истината, рано или късно ще го направи. Затова те съветваме, ако някой от този зодиакален знак се обърне към теб с думите: ”Честно да ти кажа...”, побързай да го изпревариш: “Аз пък какво съм ти сторил!” Козирог Характерна черта: мисли се за незаменим Любима фраза: Какво ще стане с теб, ако мен ме няма! Девиз: Животът е кратък, добре поне че е трънлив! Той е като козата, която винаги е устремена към планината. Ако видиш Козирог да скача от десетия етаж, последвай го! – той върви нагоре. Вярва в усилието много повече, отколкото в късмета, и това го прави доста труден за понасяне като родител. За да е щастлив, Козирогът трябва да контролира всичко. Ако ли не, нервите му се опъват. Също като онзи абат Козирог, който на смъртното си ложе се притеснявал за монахините, които се грижели за него: “Ах, горкичките вие, какво ще стане с вас като умра, кой ще се грижи за вас, кой ще ви напътства...” Една от монахините, най-вероятно Лъв, възкликнала: “Не се безпокойте, Ваша Светлост, Исус Христос също умря, а ние и без него се оправяме.” Водолей Характерна черта: да изненадва останалите Любима фраза: Днес какво сме...! Вчера или утре? Девиз: Животът е кратък, краткостта е живот, животът е едно кратко съществувание. Всъщност, защо е толкова кратко? Той е същество от бъдещето, което живее в настоящето като че ли е вече отминало. Затова и ни поздравява, сякаш сме праисторически екземпляри: “Здравей, Исусе Христе! Как върви примитивното ти съществувание?” Обожава да те изненадва с думите: “Много ми липсваше снощи, когато те нямаше, и още повече ми липсваш днес, когато си тук.” Не се обърквай, просто ти казва, че те обича, само че работата е там, че му прави удоволствие да оригиналничи. Във всеки един момент му хрумва нова идея. Единственото неудобство е, че когато се кани да я осъществи, му идва втора, и трета...Ако не се хване насила да спортува, не би се помръднал от мястото си. Както онзи Водолей, който казвал: “Толкова неща ми дойдоха наум тази сутрин, че не само че не ги направих, но и се чувстван напълно изтощен!” Риби Характерна черта: сънува буден Любима фраза: Ако знаеш само какво ми се случи! Девиз: Животът е кратък, но ако не мечтаеш, става безкрайно дълъг. Най-чувствителният от всички зодиакални знаци. Може да избухва в смях и в плач така, че много бързо да преминава от едното в другото състояние. Плаче, защото е умряла леля му и миг след това се къса от смях, защото тя, бедната, е толкова дебела, че не се побира в ковчега. Вярно, че е черен хумор, но това е животът. Зодия Риби не толкова живее, колкото съществува по един особен, неразбираем за околните начин. Като в онази история, когато ентусиазирано наблюдавал свечеряването, доближил го един човек и му казал: “Какво правиш?” Без да спира да гледа в далечината, Риби отговорил: “Нищо”. Другият попитал: “Не ти ли писва?”, а отговорът бил: “Ако не ме прекъсват, не!” .............................................................. 12-те зодии ще крият труп... - Овенът прави план. - Телецът мълчи и мисли. - Близнаците говорят несвързано. - Ракът е в шок. - Лъвът казва: “Аз ще се погрижа!” - Девата търси какво да облече. - Везната – ще дойда, няма дойда. - Скорпионът взима лопата. - Стрелецът не харесва лопатата. - Козирогът: "Аз ще копая!" - Водолеят е толкова студен, че не се знае дали и той не е мъртъв. - Рибите вече пият, плачат, пак пият… Резултатът: - Планът на Овена не струва; обиден е и няма да копае. - Телецът още мълчи, ама не мисли вече. - Близнаците – говорят повече от друг път (глупости естествено). - Ракът се прави на умрял, дано всичко се размине. - Лъвът: "Аааа, аз няма да си цапам ръцете!" - Девата не е подходящо облечена. - Везната още се чуди какво да прави. - Стрелецът не може да копае с тази лопата. - Козирогът – е, всички знаем, че само говори, нищо не може да свърши. - Водолеят – май наистина е умрял. - Рибата пие трета бутилка водка. - Скорпионът взима лопатата, копае и си мисли: "Тоя да го закопая, че после имам още единайсет!" ........................ 1. It`s sleeping on my other job - Дреме ми на оная работа. 2. Забавен - Бавноразвиващ. 3. Левак - Човек, който сере пари. 4. The Tea Gonna Chew Come - Да ти го начукам! 5. Подуене - Под уя ни е. 6. Ice Man - Ай С Мен! 7. Лимонада - Лимон, който е от ада. 8. Бира - Кафе с капачка! 9. It`s my diary!? - Това май е диария!? 10. европейка - европейска пейка. 11. carpet - Домашен любимец за колата. 12. игла - пирон на диета. 13. Хороскоп - Човек, който скопява хората. 14. СПТУ - Сульо и Пульо тръгнали на училище. 15. Ко Ша Ям - Китайски бездомник. 16. Тъща - Див звяр доведен вкъщи с музика! 17. I am in - Амин! 18. boyfriend - приятел който те бие. 19. Динозавър - Човек, който се завира в дини. 20. Лебедово езеро - Гьол патак, бир парче мюзик от ефенди Чайковски. 21. seldom happiness - Рядко щастие. 22. Курабйика - Жена която бие мъжа си по оная работа. 23. Затерица - Малкото на заека и катерицата. 24. Самолюб - Чикиджия. 25. Fire in the hole! - Пожар в хола! 26. Чу-ма - Съпруга на китайски. 27. Какалашка - Такъв, дето лашка кака си! 28. Кърпичка - Жена която работи на полето. 29. прос*итутка - калдаръмханъм. 30. Бисер - човек, който сере по 2 пъти. 31. shortcut - Късо подстриган човек. 32. Геврек - Смъртно ранена питка. 33. Iron Maiden - Ансамбъл на арматурните девойки. 34. Oтделение - Обратното на отумножение. 35. Космонафт - Човек, който си маже космите с нафта. 36. Арматурефенди - Робокоп. 37. I have been there - Имам фасул там. 38. СПТУ - Сериино Производство на Тъпи Ученици. 39. БДЖ - Боже доведи ме жив! 40. Несесер - Човек, който не ходи по голяма нужда. 41. I will spin you! - Ще те заразя със спин! 42. уред за летене с 17 букви - на баба ти фърчилото! 43. Доцент - Човек, който си харчи всичките пари. 44. Любовница на китайски - ЧукЧукЧао. 45. Чу Ли - Китайски ушен лекар. 46. Паралелепипед - Човек, който пипа парите на леля си! 47. УНСС - Ум няма, студент става. 48. телескоп - уред за скопяване на телета. 49. Килиманджаро - Човек, който яде килими. 50. You are going to set up! - Ша са сетиш! 51. Granny Bear - Баба Меца. 52. родители - същества хранещи деца и илюзии за тях. 53. търтей (унг.) - ЕбеНеБереМед. 54. foolish sleeping duck - Тъпа патка заспала! 55. Барман - Човек, който бара мъже. 56. Аналитик - Човек,който тика разни неща в гъзовете на хората. 57. Дирижабъл - Човек, който дири жаби! 58. Съпруга (на китайски) - ЧатПатЧук. 59. fuck off - Ще чукам докато се изключиш! 60. Радио - Джангър-чекмедже.
 15. @debil4e Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов! Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност! Наздраве
 16. Mew Journey Епизод 11 За колисите на подготовката му за концерта му по случай рождения му ден. Made For Two
 17. Представител на младото поколение в Apec 2022
 18. Това аниме си го бива ,а дори и песните му са красиви. Бая дълго и все още го издават
 19. В Корея е 19.05 Честит рожден ден на E:U. Да е жива и здрава и много професионални успехи и желая. На 9 юли им предстои концерт в Лондон . Аз се надявам да ги виждаме по често на сцената.
 20. В Корея е вече 19.05. Честит рожден ден на Kogyeol . Да е жив и здрав и много професионални успехи му желая. Някой да се разпознава .Кой иска да е неговото момиче Към момента UP10TION Kogyeol е неженен или не е в публична връзка с никого. ИДЕАЛЕН ТИП: В миналото Kogyeol спомена, че предпочита момичета, които са интелигентни, сериозни и зрели. Но той също така подчерта, че тя трябва да има и забавна страна, която знае как да приема сарказъм, да има остроумно чувство за хумор и малко дива, нахална и флиртуваща само към него. Той иска да излиза с някого с дългосрочен план за бъдещето й с него и тя не трябва да бъде прекалено емоционална или твърде сериозна, а по-скоро да се усмихва много.
 21. В Корея е вече 19.05. Честит рожден ден на Haein . Да е жива и здрава и много професионални успехи и желая. Това е стара новина ,но все пак Haein от LABOUM е дала положителна проба за COVID-19. На 4 април агенцията на LABOUM Interpark Music Plus сподели във фен кафенето на групата, че Haein ще спре всички дейности, след като бъде диагностицирана с COVID-19. Прочетете цялото им изявление тук: Здравейте. Това е Interpark Music Plus. Това е, за да обявим, че Haein от LABOUM е дала положителна проба за COVID-19. Наскоро Haein усети леки симптоми на настинка, така че тества с комплект за самотест. Тъй като тези резултати бяха положителни, тя незабавно направи PCR тест и беше диагностицирана с COVID-19 на 3 април. В момента Haein няма симптоми и е спряла всички дейности за карантина в съответствие с указанията на здравните власти. Молим за разбиране за причиняване на неудобство. В съответствие с указанията на здравните власти, ние ще направим всичко възможно, за да може нашият художник да се съсредоточи върху лечението и възстановяването. Миналия месец Soyeon and Solbin от LABOUM дадоха положителна проба за COVID-19 и бяха освободени от карантината на 14 март. В момента LABOUM се подготвя да се върне през април . Пожелавам на Haein бързо възстановяване!
×
×
 • Create New...